Dana Roba, apel urgent către oamenii cu inimă mare. Vedeta este efectiv disperată

Dana Roba trece, din nou, prin clipe grele. Vedeta a făcut un apel urgent către oamenii cu inimă mare.
Mircea Filipescu
16 iul. 2023, 13:11
Dana Roba, apel urgent către oamenii cu inimă mare. Vedeta este efectiv disperată

Dana Roba trece iar prin momente delicate. După ce, în sfârșit, soarele începuse să răsară pe strada ei, acum, vedeta trece prin noi emoții.

Make-up artistul a ținut să le împărtășească oamenilor din mediul online suferința ei, făcând, totodată, un apel către aceștia. Dana Roba a anunțat pe Instagram că i s-a terminat unul dintre cele mai importante medicamente și că problema cea mai mare este că nu găsește altul de cumpărat în nicio farmacie.

Dana Roba i-a implorat pe cei care au așa ceva acasă să o ajute.

Fetelor, mi s-au terminat cele mai importante medicamente din tratamentul meu, nu le găsesc la nicio farmacie. Dacă aveți voi și îmi puteți împrumuta câteva, m-aș bucura foarte tare”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Dana Roba, mai aproape de vindecare

Sunt și vești bune, însă, pentru Dana Roba. Aceasta face pasul cel mare spre vindecare! După ce medicul neurolog i-a spus că este aptă pentru operație, vedeta s-a declarat extrem de entuziasmată și asta pentru că intervenția de reconstrucție a mâinilor o va ajuta să revină la muncă.

Am fost la neurochirurg și mi-a spus că îmi dă voie să mă operez la mâini, la doctorul Pătrașcu, iar el a zis că în data de 25 se întoarce din concediu și o să fac o vizită la dânsul. O să îmi vadă mâinile și după aceea mă operează la operația pentru refacerea mâinilor.

Pentru mine există totuși și varianta a doua că dacă aș găsi un doctor liber în țară sau la București, un doctor bun, m-aș duce chiar și mâine la el”, a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

Dana Roba, noi acuzații la adresa pastorului care l-ar fi îndemnat pe soțul ei să nu divorțeze

Dana Roba lansează acuzații dure la adresa pastorului său din Timișoara, după ce acesta l-a sfătuit pe soțul ei, Daniel Balaciu, să nu divorțeze de ea. Make-up artista vrea să-l vadă afară din biserică.

L-am crezut pe pastor psihologul meu numărul 1, și m-am dus la el ca și când m-aș fi dus la omul creat de Dumnezeu pentru noi, pentru oamenii care suntem în biserică. El nu m-a crezut pe mine deloc.

I-am spus absolut toate faptele pe care le-a făcut Daniel în fața mea, toate înjurăturile pe care mi le adresa de față cu copiii. Nelegiuirile lui. Se părea că atunci, pe moment, mi-a dat puțin crezare.

După ce s-a dus Daniel și a început să joace teatru, că iubește fetițele, că mănâncă din mâna lui. Da, mănâncă din mâna lui, dar pe banii mei.

Pastorul sper și îmi doresc din toată inima să își dea demisia. El nu are ce căuta, în primul rând, el a făcut de rușine cultul penticostal. (…)

Eu nu țin ură, dar el voia să mă pedepsească pe mine, să nu mă mai împărtășească, spunând că de ce divorțez. (…) El nu are ce să caute în Cultul Penticostal”, a declarat Dana Roba, potrivit telenova.ro.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Apartamentele pe care să nu le cumperi niciodată, chiar dacă au prețuri tentante. Le găsești în marile orașe precum București sau Cluj, dar nimeni nu îți va spune acest detaliu
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul ireal pe care îl cere proprietarul unei garsoniere de 11 mp, din Cluj-Napoca: „Deschizi ușa și sari direct în pat”. Anunțul a ajuns viral pe rețelele sociale
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Nave militare rusești vor acosta în Cuba la sfârșitul lunii iulie
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!