Dana Roba, față în față cu fosta soacră! A fost scandal la tribunal între cele două. ”Ea minte. Lupt până în pânzele albe”

Dana Roba și fosta soacră au dat nas în nas la tribunal în urmă cu o zi, în procesul pe care femeia i l-a deschis make-up artistei. Cele două au făcut show de zile mari la judecătorie, acolo unde și-au aruncat vorbe grele reciproc!
Filip Stan
31 iul. 2024, 22:15
Dana Roba, față în față cu fosta soacră! A fost scandal la tribunal între cele două. ”Ea minte. Lupt până în pânzele albe”

Dana Roba și fosta soacră s-au întâlnit la tribunal în urmă cu o zi, chiar în procesul pe care femeia i l-a deschis make-up artistei, iar de acolo a urmat un întreg scandal în fața judecătorilor.

Citește și Dana Roba, cu burtica de gravidă la vedere pe internet! Make-up artista a trecut peste mariajul îngrozitor și își reface viața cu Beni

Este mare scandal între Dana Roba și fosta ei soacră, Rosa. Femeia i-a deschis un proces make-up artistei prin care cere instanței să îi permită să ia nepoțelele la ea.

Dana Roba nici nu vrea să audă de așa ceva, cu atât mai mult cu cât femeia i-a adus acuzații grave, iar make-up artista nu poate să uite prin ce chin a trecut în urmă cu un an atunci când fiul ei, soțul Danei Roba, a lovit-o cu ciocanul în cap.

Dana Roba a mărturisit că în urmă cu doar două zile ea și mama soțului ei s-au întâlnit la tribunal, acolo unde a avut loc un prim termen în procesul cu fosta ei soacră.

Amândouă și-au aruncat vorbe amare, după ce s-au făcut mai întâi mincinoase.

În sala de judecată, Dana Roba și fosta soacră au fost interogate și prezenți au fost și martorii.

S-a decis să se dea încă un termen în proces, asta pentru ca judecătorii să poată analiza toate dovezile pe care fosta soacră, dar și Dana Roba, le-au depus la dosar.

„Am fost astăzi la proces cu Rosa, fosta mea soacră, vrea să vadă fetele. Ea care nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea, de când a vrut fiso să mă omoare, acum vrea să vadă fetele.

A fost interogatoriul atât al meu, cât și al lor, au fost prezenți martorii, s-a stabilit ca până în august să se analizeze toate CD-urile, tot ce am depus eu și ce au depus. Am stat făță-n față cu ea la judecătorie”, a spus Dana Roba, conform Spynews.ro.

Dana Roba contrazice toate cele spuse de fosta soacră

Dana Roba spune că avocata ei a întrebat-o pe fosta soacră dacă recunoaște că ea a fost mereu singura sursă de venit din casă, însă mama fostului ei partener de viață neagă acest lucru.

Aceasta spunea că Daniel Baciu cât și fosta noră trăiau din pensia lor.

„Ea mi-a zis că nu îmi e frică de Dumnezeu să mint, dar ea minte. A întrebat-o avocata dacă recunoaște că eu eram singura sursă de venit a familiei și soțul ei a zis că nu, că din banii lui de pensie am reușit eu să întrețin doi copii și că ne-a cumpărat casă. Niște mincinoși. Eu lupt până în pânzele albe pentru copiii mei. Acum socrii merg să facă o cerere la Protecția Copilului că să vină și să vadă în ce condiții pot să le crească pe fete în casa lor”, a mai spus Dana Roba.

Chiar dacă a tot amânat operația pe care trebuie să și-o facă la nivelul craniului, Dana Roba spune că va trebui să facă și această operație în viitorul apropiat.

Make-up artista susține că e foarte posibil să facă intervenția în iarna acestui an, însă momentan e foarte ocupată și nu a avut timp să se programeze.

Citește și Dana Roba, noi dezvăluiri şocante la un an după atacul brutal al soţului ei. Cum i-au fost ameninţate cele două fiice

„Eu momentan nu am timp să mă operez, lucrez foarte mult, să vedem în iarna asta. Trebuie să mă operez obligatoriu, neapărat trebuie să o fac”, a mai zis make-up artista.

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Noul film Netflix care va cuceri toate topurile. Este o producție pe care o vor adora și cei mari și cei mici
Capital.ro
Se confiscă banii românilor. Trebuie să declari și să plătești la stat: „Efectul va fi vizibil”
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
BREAKING | Avion Ryanair cu 153 de pasageri la bord, probleme tehnice pe Aeroportul Otopeni!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Protest Violent pe Downing Street: Confruntări între Protestatari și Poliție
MediaFlux
BANI EUROPENI pentru persoanele cu venituri mici. Cine poate lua
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?