Dana Roba i-a declarat război soțului său! Fosta iubită a lui Nicolae Guță a depus actele de divorț. ”Vreau să ajungă la închisoare”

Dana Roba nu renunță și vrea cu orice preț să scape de soțul său. La mai bine de trei săptămâni de când și-a văzut moartea cu ochii, fosta iubită a lui Nicolae Guță a depus actele de divorț și cere custodia exclusivă a fetițelor sale.
Alina Costache
03 iul. 2023, 16:29
Dana Roba i-a declarat război soțului său! Fosta iubită a lui Nicolae Guță a depus actele de divorț. ”Vreau să ajungă la închisoare”
Dana Roba i-a declarat război soțului său!

Dana Roba i-a declarat război soțului său! Dana Roba nu a stat prea mult pe gânduri și l-a doar câteva zile de la externarea sa din spital a făcut primul pas pentru a scăpa de soțul său care a mutilat-o cu un ciocan și a băgat-o în spital.

Citește și Dana Roba, decizie importantă la doar câteva zile de la externare. Ce mesaje i-au transmis Anamaria Prodan și Magda Ciumac: „Te iubește Dumnezeu!”

Dana Roba i-a declarat război soțului său!

După ce și-a revenit ca prin minune, make-up artistul care acum este alături de fiicele sale, a depus luni actele de divorț și cere custodia totală a copiilor săi.

Vedeta a declarat zilele trecute că își dorește să divorțeze cât mai repede de soțul ei pe care vrea să îl vadă în spatele gratiilor pentru ceea ce i-a făcut.

”Am un avocat foarte bun în Timișoara și am înaintat deja actele de divorț. Cu siguranță orice judecător va înțelege situația și mă va divorța. Doresc ca judecătorul respectiv să se gândească dacă aș fi fata lui și dacă ar păți ce am pățit eu, care ar fi cauza și motivele pentru care ar ajuta-o să divorțeze. Vreau să ajungă la închisoare, astfel merită să plătească. A vrut să mă omoare. Nu cred că îl va băga cineva în seama dacă el nu va dori să divorțăm. Doresc ca divorțul să-mi fie acordat de la primul termen. Înainte cu două zile trebuia să divorțez pe cale amiabilă și voiam să rămân pe numele lui. Acum, după ce această traumă, nici vorbă. Va fi cel mai greu din lume ca eu să fiu pe numele Roba, iar copiii pe numele lui”, a declarat Dana Roba, potrivit cancan.ro.

Dana Roba a reușit să-și recupereze fiicele de la părinții soțului ei, Daniel Balaciu, iar în aceste momente, afirmă  că este pregătită să spună tot adevărul. Afirmațiile sale dau peste cap tot ce se știa până acum.

Pe rețelele de socializare, Dana Roba susține că fetițele au fost martore la cele întâmplate. Aceasta ar fi văzut ce i-a făcut tatăl mamei lor. Când a aflat aceste lucruri, vedetei nu i-a venit să creadă și spune că micuțele vor avea nevoie de consiliere psihologică.

„Când am fost după fete am avut încă un șoc când fetițele mi-au povestit că au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru a lăsat cicatrici și traume în sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică.

Mă voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, că toată lumea să vadă ce a putut să facă acest monstru”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Citește și Dana Roba și-a revăzut fiicele și a reușit să le ia acasă, după ce socrii s-au împotrivit. A fost nevoie de intervenția polițiștilor: „Bunicii au acceptat realitatea”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Arsenal ilegal descoperit în locuința unui pensionar din Tulcea
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'