Dana Roba: „I s-a făcut și expertiză psihologică și s-a constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”

Dana Roba a explicat ce se întâmplă acum cu ea și a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate. Vedeta își face investigațiile necesare după bătaia suferită la începutul lunii trecute.
Alina Costache
07 iul. 2023, 11:20
Dana Roba:

Dana Roba a dezvăluit rezultatul testării psihologice la care a fost supus Daniel Balanciu: „Procurorul a constatat că…”
Make-up artista a dezvăluit că Daniel Balanciu a fost supus unei expertize psihologice. Mai mult, vedeta a dezvăluit și rezultatul acestei testări.

Anchetatorii au dorit să afle dacă Daniel Balanciu a avut discernământ în momentul în care a bătut-o până a desfigurat-o pe mama copiilor lui. Make-up artista a aflat care a fost rezultatul acestor teste, și, potrivit acesteia, soțul ei a fost în toate facultățile mintale.

S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot. El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet. I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”, a declarat Daniela Roba, citată de Fanatik.

Filmul tragediei care a șocat o țară întreagă. Dana Roba a povestit cu lux de amănunte calvarul trăit: „El nu m-a bătut, el a vrut să îmi ia viața!”

 

Chinurile prin care trece Dana Roba: va fi operată din nou! „Nu îmi vine să cred…”

Dana Roba se află acasă acum, alături de fiicele sale, iar recent a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Soțul vedetei, Daniel Balaciu, a lovit-o foarte tare și la piciorul drept, nu doar la cap. Astfel, aceasta s-a ales cu o vânătaie foarte mare la picior, care este umflat.

Make-up artista a dezvăluit că va fi supusă din nou unei intervenții chirurgicale. Ea abia așteaptă să-și reia munca. Calvarul prin care a trecut Dana Roba nu s-a încheiat. Vedeta a dezvăluit că va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale, de această data la mâna dreaptă, după loviturile pe care le-a primit.

Încerc să mă simt bine, dar nu este deloc ușor. Este greu că nu pot lucra cu mâinile astea în ghips. În vreo trei săptămâni urmează să îmi dea ghipsul jos de la mâini și să mă opereze la mâna dreaptă obligatoriu iar la mâna stângă am înțeles că s-ar putea să scap de operație, este puțin mai binișor. Nu îmi vine să cred prin ce am putut trece. Am momente când mi se înfundă nasul și mi se înfundă și capul. Este foarte greu!”, a declarat Dana Roba pentru Click!.

De când a ajuns acasă, Dana Roba este activă pe rețelele de socializare și păstrează legătura cu cei care o urmăresc. Pe pagina sa, vedeta oferă informații despre starea sa de sănătate.

Astăzi, medicii de la Județean se ocupă și de piciorul meu drept. Îmi este foarte umflat. Când m-au internat, avusesem o vânătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a spus Dana Roba pe Instastory.

Citește și: Daniel Balaciu, declarații tulburătoare despre fapta comisă față de soția sa, Dana Roba: „ Eu nu am lovit-o niciodată, în schimb ea m-a agresat de mai multe ori”

Daniel Balaciu susține că s-a aflat în legitimă apărare când și-a bătut nevasta, spunând că i-a fost teamă pentru viața lui. „Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea. Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah.”, a susținut Daniel Balaciu.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!