Dana Roba, mărturii cutremurătoare din noaptea în care și-a văzut moartea cu ochii: ”M-am trezit cu opt ciocane în cap. Toți doctorii și toate asistentele plângeau”

La trei săptămâni de la sângerosul atac în care și-a văzut moartea cu ochii Dana Roba și-a făcut curaj și a vorbit despre noaptea fatidică. Fosta iubită a lui Nicolae Guță își amintește cu lux de amănunte ce s-a întâmplat imediat după ce soțul său a încercat să o omoare cu un ciocan.
Alina Costache
03 iul. 2023, 22:05
Dana Roba, mărturii cutremurătoare din noaptea în care și-a văzut moartea cu ochii: ”M-am trezit cu opt ciocane în cap. Toți doctorii și toate asistentele plângeau”
Dana Roba, mărturii cutremurătoare din noaptea în care și-a văzut moartea cu ochii

Dana Roba, mărturii cutremurătoare din noaptea în care și-a văzut moartea cu ochii. Make-up artistul a dezvăluit că în momentul în care polițiștii și echipa de la Serviciul de Ambulanță au sosit în apartamentul său, unde au avut loc scenele desprinse parcă din filmele de groază, era conștientă.

Citește și Dana Roba i-a declarat război soțului său! Fosta iubită a lui Nicolae Guță a depus actele de divorț. ”Vreau să ajungă la închisoare”

Dana Roba, mărturii cutremurătoare din noaptea în care și-a văzut moartea cu ochii

Vedeta își amintește că atunci când autoritățile au intrat în încăperea în care ea zăcea într-o baltă de sânge, acestea au izbucnit în lacrimi.

”Toată lumea care intra la mine în cameră, țin minte că eu nu puteam să le răspund la întrebările pe care ei mi le puneau pentru că erau foarte mulți oameni și foarte mulți voiau să mă întrebe dacă mă doare, dacă am ceva, dacă nu știu ce. Doar că îi vedeam pe toți cum le curg lacrimile din ochi și toți intrau, alții nici nu puteau să stea foarte multe secunde că se întorceau și plângeau foarte tare și plecau. A venit toată Secția 3 la noi acasă, după care nu îmi mai amintesc pentru că m-au dus în ambulanță. Atunci când m-au coborât din apartament și m-au dus în ambulanță, unde mi-au băgat adrenalină și ce mi-au mai pus ei pe față, aia nu îmi mai amintesc. Când am ajuns la spital și m-au dezbrăcat complet și hainele sunt la Secția 3 pentru că le-au dus ca probe la dosar, aia nu îmi mai amintesc”, a spus Dana Roba, la Acces Direct.

Make-up artistul își amintește că în noaptea fatidică s-a trezit cu opt ciocane în cap și îl acuză pe soțul său că a premeditat totul.

”I-au fost puse cătușele pe mâini instant când a intrat în casă. El a zis la ambulanță că ne-am bătut. Ce să bată când m-am trezit cu opt ciocane în cap. Vă dați seama ce am putut eu să mă ridic de acolo. El a premeditat totul(…)Totul este premeditat pentru că eu nu am avut ciocanul ăla în casă. Când am fost în audieri mi-a arătat procurorul nu știu ce riglă mare de construcții pe care mi-a ținut-o la gât”, a mărturisit vedeta.

Dana Roba a dezvăluit că ea și soțul său vor ajunge pentru prima dată în fața instanței cel mai probabil în luna septembrie. Cu această ocazie, vedeta ținut să îi adreseze judecătorului de caz un mesaj.

”Aș dori ca doamna judecător sau domul judecător, care va avea cazul nostru în instanță, când ne vom prezenta, nu știu în septembrie cred că vom avea prima înfățișare, aș vrea să fie empatic cu mine și să se gândească dacă aș fi fata lui, cam care ar fi pedeapsa pe care i-ar da-o ginerelui lui dacă ar păți fata lui aceiași problemă pe care eu am pățit-o. Medicii nu mi-au mai dat nicio șansă la viață, plângeau medicii. Când am ajuns la spital și mi-am revenit, îi vedeam pe toți doctorii și pe toate asistentele cum își ștergeau lacrimile când se uitau la mine”, a mai spus Dana Roba.

Citește și Dana Roba și-a revăzut fiicele și a reușit să le ia acasă, după ce socrii s-au împotrivit. A fost nevoie de intervenția polițiștilor: „Bunicii au acceptat realitatea”

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'