Dana Roba, mărturii șocante despre următoarea operație pe care o are de făcut: „Creierul meu se ține în piele, nu mai are craniu”

Dana Roba nu a terminat șirul intervențiilor chirurgicale pentru ca viața ei să fin nou una normală. După ce a fost bătută de fostul soț până aproape de moarte, make-up artista se pregătește de o nouă intervenție chirurgicală.
Filip Stan
23 iul. 2024, 08:42
Dana Roba, mărturii șocante despre următoarea operație pe care o are de făcut: „Creierul meu se ține în piele, nu mai are craniu”
Dana Roba, mărturii șocante despre următoarea operație pe care o are de făcut: „Creierul meu se ține în piele, nu mai are craniu”

Acum un an, Dana Roba a trecut prin momente cutremurătoare. A fost la un pas să își piardă viața după ce fostul său soț și tatăl copiilor săi a bătut-o cu bestialitate cu un ciocan. După clipe aflate la limita dintre viață și moarte, make-up artista a reușit să își revină, însă nu complet, căci mai are încă multe proceduri până ce să redevină omul care era înainte de tragedie, chiar și doar fizic.

Citește și: Dana Roba, noi dezvăluiri şocante la un an după atacul brutal al soţului ei. Cum i-au fost ameninţate cele două fiice

Dana Roba, mărturii șocante despre următoarea operație

Prima operație, cea de 9 ore, a fost un succes, deși medicii nu îi dădeau șanse la supraviețuire. Prima bătălie a Danei Roba s-a dovedit a fi câștigată, însă multe alte intervenții și tratamente au necesitat a fi făcute până să se refacă aproape complet. Mai urmează, însă, operații, pentru că fruntea ei este încă deformată.

Invitată în emisiunea Follow us! de pe Kanal D, Dana Roba a vorbit despre următoarea intervenție chirurgicală pe care o are de făcut. În urma atacului furibund al fostului partener, o bună parte din creierul vedetei nu mai este susținut de nicio structură osoasă, ci doar de  piele, astfel că trebuie fie să îi fie injectată grăsime, fie implant osos, proceduri care sunt foarte costisitoase.

Prima procedură ar trebui repetată la fiecare șase luni, iar costul unei intervenții este de 3.500 de euro, sumă pe care Dana Roba nu și-o permite la un interval atât de scurt de timp. A doua ar putea reprezenta o variantă bună pentru ea, fiind și mai durabilă, însă aceasta ajunge la peste 10.000 de euro.

„O cursantă de-ale mele a întrebat un medic din Germania ce se poate face la cazul meu și a zis că întreabă mai departe, pentru că va trebui să îmi ia din os. Creierul meu este gol, se ține în piele. Nu mai are craniu, iar el ține, de fapt, creierul. Se poate repara. Am întrebat și în Turcia. Medicii de acolo au spus că există și o variantă de a-mi injecta grăsime, dar să mă duc o dată la șase luni și costă 3.500 de euro, adică la fiecare șase luni să dau 3.500 de euro mi se pare o sumă exorbitantă pentru mine. Ar mai fi cea cu implant de os, să îmi ia din coastă și să îmi remodeleze după gaura de la frunte. Aia pleacă de la 10.000 de euro în sus”, a declarat Dana Roba în emisiunea de la Kanal D.

Pentru tot ceea ce i-a făcut, fostul soț al make-up artistei, Daniel Balaciu, a fost condamnat la 7 ani de închisoare, însă victima nu este deloc de acord cu sentința, căci spera la cel puțin 12-13 ani în spatele gratiilor pentru faptele sale.

„pentru toate astea, el a primit doar 7 ani de închisoare. În România e mai grav să furi o găină decât să omori un om. Pe mine m-ar liniști sufletește dacă ar lua peste 12-13 ani, măcar. Este destul de bătrân. Are 46 de ani. El oricum o să iasă vai și amar de capul lui acolo. Și acum e terminat. Eu acum lupt pentru curtodia fetelor și autoritatea 100% a copiilor. Acesta este un proces civil, celălalt proces. Eu am consumat 14.000 de euro în procesul cu Daniel și încă mai am de dat o grămadă de bani și totuși, el a luat o pedeapsă atât de mică. Despăgubirea este de 80.000 de euro, dar nu are de unde să-mi dea, O să-l execut la apartament”, a mai precizat Dana Roba.

Citește și: Dana Roba, reacție tranșantă după ce soțul ei a fost condamnat la șapte ani de închisoare: „O să iasă foarte repede, mi-e teamă de el. Mă mut definitiv din țară”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!