Dana Roba, mesaj tranșant pentru Emily Burghelea, care a fost la un pas să-și piardă viața în accident: „Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată”

Emily Burghelea a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier, iar Dana Roba a avut o reacție tranșantă la adresa influenceriței, care a postat mai multe imagini din momentul accidentului și din spital.
Alina Costache
03 iul. 2024, 15:52
Dana Roba, mesaj tranșant pentru Emily Burghelea, care a fost la un pas să-și piardă viața în accident: „Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată”
Dana Roba, despre accidentul în care a fost implicată Emily Burghelea

Emily Burghelea a trecut prin clipe d ecoșmar. În urmă cu două zile, influecerița a fost implicată într-un accident rutier care se putea într-un mod cumplit. Se afla într-un taxi alături de nașa ei și se îndreptau spre aeroportul din Mauritius, dar cu cinci minute înainte de a ajunge la destinație, mașina lor a intrat într-un TIR parcat pe mijlocul străzii.

Ulterior, tânăra a postat în mediul online mai mult eimagini în care apărea aproape desfigurată, avea ochii umflați, vânătăi și răni pe corp. Mai mult, ea a încărcat pe pagina sa de Instagram un videoclip cu impactul, dar și o fotografie cu mașina distrusă, după ce a intrat frontal în autocamionul parcat.

Citește și: Emily Burghelea spune că a văzut un înger înainte de accident! ”Cred că a fost Însuși Dumnezeu”

Mai multe persoane publilce i-au urat sănătate după accidentul terifiant, printre care Raluca Bădulescu, Nicole Cherry, Geanina Ilieș, Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Majda Aboulumosha, Raluka, Misha, Roxana Vancea și nu numai. Însă, Dana Roba pune la îndoială faptul că influencerița a fost implicată într-un accident.

„Mai târziu a venit poliția și medicii de ambulanță, și s-au ocupat ei de ședință foto. Rujuri nu aveau la ei. Dacă era un popă să se roage și să își facă poză cu ăla, cu siguranță ar fi fost și ăla postat. Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată de o oră și tu îți faci poze și te rujezi. Eu zic că avea nevoie de o echipă de medici să o bandajeze și să îi trateze, nu de ruj. (…) Comentariile mele îi aduc audiență”, a scris Dana Roba la una dintre postările făcute de Emily Burghelea.

Citește și: Mesajul cutremurător primit de soțul lui Emily Burghelea imediat după accident: „Am înghețat, m-am făcut bucăți”

Internauții i-au atras atenția make-up artistei. anii influenceriței Emily Burghelea au ținut să-i reamintească Danei Roba faptul că în urmă cu un an a fost și ea la un pas să-și piardă viața, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său.

„Ești o falsă, toată lumea să îți plângă ție de milă, îmi este scârbă de tine, în loc să zici Doamne ferește te-ai găsit tu să vorbești”, Parcă nu mai știi prin ce ai trecut… și te mai miri că Dumnezeu îți da după suflet… ce rea poți fii ….”, „Atâta prostie și răutate nu am văzut! Punct! Ai uitat prin ce ai trecut, că te-a ajutat Dumnezeu. Acum comentezi prost. Să îți fie RUȘINE!!!!!”, „Tu uiți prin ce ai trecut? Doamne ferește. Te urmăream cu drag, dar m-ai dezamăgit”, „Să nu uităm ca ai trecut prin ceva și mai grav, te postai și încă te postezi cu pozele respective, nimeni nu te-a judecat, tu de ce o faci? Te crezi o femeie credincioasă, dar se vede ură pe care o ai în suflet. Ar trebuii să vii cu un gând pozitiv, să o încurajezi, dar tu ești o persoană foarte negativă! Rușine!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Dana Roba le-a primit.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Ce a găsit în spatele său l-a speriat teribil
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Vreme uluitoare în România. Ninge în plină vară!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
România, la jumătatea mediei europene în privința polițelor de asigurare
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?