Dana Roba rupe tăcerea! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu în tentativa de omor: „Este diabolic”

Dana Roba a rupt tăcerea în cazul tentativei de omor a soțului său. Daniel Balaciu ar fi avut parte de un ajutor surprinzător, fiind vorba de o persoană la care make-up artistul nu s-ar fi așteptat vreodată. Aceasta a povestit cum a rămas fără bani și aproape fără viață din cauza soțului său.
Alina Costache
07 sept. 2023, 23:47
Dana Roba rupe tăcerea! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu în tentativa de omor: „Este diabolic”

Dana Roba a făcut mărturisiri incredibile la trei luni de la noaptea de coșmar în care a fost la un pas să își dea ultima suflare. Make-up artistul a povestit cum socrii și cumnatul său sunt anchetați de polițiști pentru furt, după ce aceștia i-ar fi furat vedetei o sumă mare de bani, acte și alte bunuri. Mai mult decât atât, Dana Roba spune că mama lui Daniel Balaciu l-ar fi influențat pe acesta să comită fapta atroce de a o ucide.

Citește și: Dana Roba, desfiinţată de fosta nevastă a lui Nicolae Guţă. „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!”

Dana Roba aruncă bomba: mama lui Daniel Balaciu a fost complice la tentativa de omor

Makeup-artistul crede că toată întâmplarea în urma căreia ar fi putut să moară a fost plănuită în detaliu de soțul său, Daniel Balaciu, și mama acestuia.

„Astăzi soacra mea, socrul meu și cumnatul meu au fost audiați. Nu știu prea multe detalii despre audiere, aștept să mă sune avocatul. Sunt audiați de către un polițist, nu de către procurori. Soacra mea, înainte cu o seară să se întâmple totul, a fost la mine. Mie îmi este teama ca nu cumva ea să fi pus totul la cale cu Daniel. Eu am dreptul să cred că a fost un plan de-al lor premeditat. Dacă vreau eu să cred ceva, nu poate să vină nimeni să îmi spună să cred altceva. Eu cred că așa a fost. Pentru că înainte cu o zi de nenorocire, a fost acasă și a stat toată ziua cu una dintre fetițe. Eu am fost la biserică cu cealaltă fetiță, apoi am fost la o terasă și am stat până la ora 10. Deja când am ajuns acasă, ea nu mai era la mine, plecase. Ca și cum nu voia să vadă în ce hal ajung”, a declarat Dana Roba pentru FANATIK.

Dana Roba mai acuză și că i-au dispărut din casă acte importante, dar și o sumă considerabilă pe bani. Vedeta a recunoscut și faptul că familia lui Daniel Balaciu nu se află la prima abatere și asta pentru că, în trecut, vedetei i-au mai lipsit din casă diverse bunuri, luate chiar de fostul partener.

„Pe ei i-au audiat pentru bani. Ei mi-au furat banii și actele. Actele de la apartament, diploma mea de makeup artist, diploma de 12 clase, totul a fost furat. Nu mi-au lăsat decât cardul de sănătate și buletinul, în portofel. În rest, banii din portofel și suma aceea mare, a fost furată. Eu nu știam ce îmi vor face ei și nu m-am uitat la acte, să le pun bine. Nu știam eu că urmează episodul macabru, că altfel dormeam la o prietenă, la părinți. Făceam cumva să plec de acolo, luam copiii și plecam. Dar eu nu am știut ce pun ei la cale. În trecut îmi mai luau chestii din casă. Detergent de rufe, balsam, mă trezeam că nu mai sunt în casă. Iar Daniel spunea că le-a dus la mama lui, la țară. La fel și un aparat de făcut smoothie-uri, el spunea că l-a dus la țară. Bine, astea sunt lucruri minore, nesemnificative”, a mai adăugat Dana Roba.

Vedeta așteaptă acum să i se facă dreptate în instanță, însă nu crede că va putea să treacă vreodată peste ceea ce propriul soț și tată al fetițelor sale i-a făcut. În ceea ce le privește pe copile, acestea nu îl mai numesc „tată” pe Daniel Balaciu, mai ales după ce au înțeles prin ce chinuri a făcut-o pe mama lor să treacă.

„Omul e diabolic. O țară întreagă așteaptă finalul lui, pedeapsa lui. Eu nu pot să spun că îl iert sau nu, să îl ierte copiii mei prima dată. Copiii mei au fost supuși unui episod macabru, teribil. Ei nici nu trebuiau să audă de așa ceva, darămite să vadă. Fetele sunt foarte supărate pe el. Lui Daniel, fetele îi spun . Iar ele nu sunt influențate de mine în niciun fel. Dacă eu mai vorbesc cu ele și le mai povestesc unele lucruri și îi spun lui Daniel ”, a mai spus Dana Roba pentru sursa citată.

Citește și: Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția. Dana Roba a spus tot: „Era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul”

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Încă o finală pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris. Cine se bate pentru medalii
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Președintele PNL Neamț, George Lazăr, trimis în judecată de procurorii anticorupție
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!