„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”! Dana Roba şi-a cunoscut soţul la biserică: „Era un om foarte calm, cu chestia asta m-a atras foarte tare”

„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” spune o vorbă din popor. Şi tare bine se aplică în cazul Danei Roba, make-up artistul mutilat de soţul care nu era de acord cu divorţul.
Irina Dumitrescu
01 iul. 2023, 20:49
„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”! Dana Roba şi-a cunoscut soţul la biserică:

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au cunoscut în urmă cu opt ani la biserica penticostalilor. Un prieten comun le-a făcut cunoştinţă, iar de aici până la o cafea a fost doar un pas.

Dana Roba şi-a cunoscut soţul la biserica pocăiţilor

Make-up artistul s-a îndrăgostit iremediabil, iar în trei luni avea să devină doamna Balaciu. Au atras-o la el ochi verzi şi faptul că era extrem de calm. Ba chiar, povesteşte fosta iubită a lui Nicolae Guţă, după prima întâlnire l-a trecut în telefon „soțul meu iubit„.

Între timp, Dana Roba i-a dăruit două fete superbe. Dar relaţia dintre ei s-a erodat în timp, iar anul acesta Dana l-a anunţat că-şi doreşte să divorţeze. De aici până la agresiunea care ar fi putut să-i pună capăt vieţii a mai fost doar un pas.

La începutul lunii iunie, Dana a fost lovită cu ciocanul în cap în timp ce dormea. Doar o minune a făcut să nu moară, deşi medicii au fost extrem de rezervaţi. Acum, faţa şi scalpul Danei, dar şi mâinile poartă urmele violenţei. Make-up artistul mai are nevoie de încă trei intervenţii chirurgicale.

Noi ne-am cunoscut după ce ne-am pocăit amândoi. Noi nu ne cunoșteam înainte, nu l-am văzut pe Daniela în viața mea înainte în Timișoara. Adică umblam în aceleași localuri, dar noi nu ne-am văzut decât în momentul în care cineva ne-a făcut cunoștință la aceeași biserică.

Citeste si Dana Roba, despre calvarul trăit lângă cel care a adus-o la pragul dintre viață și moarte. A muncit 7 ani fără încetare pentru a-și întreține familia: „Am lucrat până în momentul în care am născut”

Mi-a plăcut foarte mult de el, mi-a plăcut că era un om foarte calm, cu chestia asta m-a atras foarte tare.

Mi-a plăcut că a avea ochii verzi și am zis că face copii frumoși, pe el trebuie să-l iau de bărbat„, a povestit Dana Roba pentru wowbiz.ro.

După prima întâlnire, l-a trecut în telefon „soțul meu iubit”

Make-up artistul s-a îndrăgostit pe loc de bărbatul care i-a devenit soț. Chiar la prima lor întâlnire, Dana Roba a mărturisit că și-a sunat sora și i-a spus că și-a cunoscut alesul inimii. În trei luni, au devenit soţ şi soţie.

Eu la prima întâlnire cu el l-am trecut soțul meu iubit în telefon și de atunci îl am tot așa. Eu am simțit că el va fi soțul meu.

Citeste si Dana Roba, prima postare pe rețelele de socializare, după ce a fost la un pas de moarte: „Ultima fotografie în care am arătat impecabil”. Ce operații trebuie să mai facă

La prima întâlnire, eu am sunat-o pe sora mea și i-am zis că mă mărit.(…) După trei luni ne-am căsătorit și după patru luni am rămas însărcinată. Viața mea de acum este prea tare, este senzațională„, povestea Dana Roba, în 2020.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!