Dana Roba, un nou termen în procesul cu călăul. Bărbatul riscă să fie decăzut din drepturile părintești: „Ne vom uita la imaginile din ziua tragediei”

Zi importantă pentru Dana Roba. Make-up artista ajunge din nou în fața instanței, marți, 23 aprilie, în procesul pe care îl are cu fostul soț, Daniel Balaciu.
Alina Costache
23 apr. 2024, 09:13
Dana Roba, un nou termen în procesul cu călăul. Bărbatul riscă să fie decăzut din drepturile părintești: „Ne vom uita la imaginile din ziua tragediei”
Dana Roba, o nouă înfățișare în procesul cu fostul soț

Dana Roba are o nouă înfățișare în instanță, în procesul cu fostul soț. În urmă cu un an, make-up artista vedetelor a trecut prin clipe de coșmar, atunci când a fost agresată de Daniel Balaciu. Povestea sa a șocat întreaga țară, după ce a fost lovită cu un ciocan în cap de tatăl fetițelor sale.

Citește și: Dana Roba s-a enervat la culme, după ultima întâlnire cu Daniel Balaciu. Gestul ireal făcut fostul partener al make-up artistei. ”Este normal?”

Daniel Balaciu se află în continuare în arest, după ce în urmă cu aproape un an a fost la un pas de a-și ucide partenera. Bărbatul a fost trimis în judecată în toamna anului trecut, pentru tentativă de omor.

„Avem proces marți. Judecătorul o să îmi dea un psiholog care să audieze fetele, să vadă cât de afectate sunt ele emoțional și ne vom uita la imaginile și videoclipul acelea din ziua tragediei. Avocatul a cerut să fie văzut public, în sala de judecată. După care săptămâna viitoare am procesul de divorț.

M-am săturat de acest proces, numai Dumnezeu știe cât de tare m-am săturat de această situație. În iunie se face un an de la acel moment(…) Abia aștept să se încheie acest proces”, a mărturisit Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Dana Roba luptă pentru custodia fetițelor: „A fost un tată bun la copii cât a fost”. Se teme pentru viața ei și vrea să plece din țară

Dana Roba își dorește să obțină custodia totală a celor două fetițe pe care le are cu Daniel Balaciu. Aceasta a dezvăluit că judecătorii i-au dat permisiunea săle includă pe cele două fete ca parte vătămată, fapt care ar putea să o ajute în obținerea custodiei totale.

„Sunt programată la medicul legist. După care, fetele vor fi supuse la psihiatru, vor fi și ele chemate la INML.

Judecătorul mi-a aprobat cererea ca să le introducem pe fete ca parte vătămată în proces. Asta o să mă ajute la custodie mai mult. Dacă eu demonstrez că fetele au fost de față, o să fie decăzut din drepturi, eu asta îmi doresc. Eu lupt pentru custodia totală”, a precizat vedeta, în urmă cu puțin timp.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
“De ce îmi amorțesc mâinile și picioarele?”. Motivele reale pentru care ți se întâmplă așa ceva
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Dispare o mare bancă din România! Schimbarea majoră pentru mii de clienți
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Teo Trandafir, topită după Valeriu Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu a aflat de la televizor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
OMS clasifică talcul ca „probabil cancerigen” și acrilonitrilul ca „cancerigen”
MediaFlux
TELESCAUN CĂZUT ÎN ROMÂNIA! SUNT VICTIME
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!