Dana Roba va efectua o nouă operaţie complicată, a rămas fără gust și fără miros pentru totdeauna: „Mănânc din ce îmi aduc aminte”

În urma agresiunilor la care a fost supusă din cauza fostului soț, Dana Roba nu doar că a rămas cu cicatrici atât fizice, cât și emoționale, dar aceasta a rămas fără miros și fără gust pentru totdeauna.
Filip Stan
05 iun. 2024, 14:36
Dana Roba va efectua o nouă operaţie complicată, a rămas fără gust și fără miros pentru totdeauna:
Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre întâlnirea cu călăul ei! Ce gest obsesiv a făcut Daniel Balaciu în sala de judecată

Dana Roba a rămas fără gust și fără miros. În urmă cu aproape un an aceasta a fost lovită cu sânge rece, cu un ciocan, de către soțul și tatăl copiilor ei, Daniel Balaciu. Atunci Dana Roba și-a văzut moartea cu ochii și s-a luptat între viață și moarte pe un pat de spital.

În ultimul an, make-up artistul a apărut din ce în ce mai mult în lumina reflectoarelor și a devenit foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales după tragedia prin care a trecut din cauza fostului soț. Astfel, invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Mai exact, Dana Roba a dezvăluit că, pe lângă cicatricea pe care o are în frunte și din cauza căreia urmează să fie supusă unei noi intervenții, aceasta a rămas pentru totdeauna fără gust și fără miros.

Mi-am dorit ca de Paște să nu mai fac mâncare. Și așa eu nu pot să mai fac mâncare, pentru că nu am gust, înțelegeți? Eu nu mai pot să gătesc, eu nu știu, mă duc să mănânc la restaurant, am mâncat paste carbonara că mi-am amintit ce gust au (…). Comand o porție de mâncare din ce țin minte, dar eu nu mai am gust. Eu am rămas pentru totdeauna fără gust și fără miros.”, a mărturisit Dana Roba, în cadrul emisiunii precizate anterior.

După cum a povestit Dana Roba în ultimul an și după agresiunile la care a fost supusă din cauza fostului soț, make-up artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre cât de nefericită a fost în căsnicia sa.

Acum, make-up artista se bucură de o viață liniștită alături de Beni, actualul său iubit. Mai mult decât atât, și cele două fetițe ale sale l-au îndrăgit imediat pe acest bărbat și au reușit să construiască o relație foarte frumoasă. Pentru prima oară după o căsnicie plină de abuzuri, Dana Roba a plecat împreună cu iubitul și fetițele ei într-o vacanță.

„M-am simțit foarte bine și foarte liniștită, fără să mai aud pe cineva că înjură, fără să mai aud pe cineva care mă urăște. Foarte bine m-am simțit, să nu mai spun de fete, extraordinar de bine. Am închiriat un apartament în regim hotelier, unde am stat acolo cinci zile.”, a povestit make-up artista.

„S-ar fi făcut un an de la moartea mea”. Dana Roba se pregătește de o nouă operație dificilă în Turcia: „Va trebui să îmi fie luată din coastă și pusă în frunte”

A trecut un an de când Dana Roba a fost fost atacată în miez de noapte cu un ciocan de cel care îi era soț. Make-up artista va fi supusă acum unei noi intervenții chirurgicale dificile în Turcia.

Dana Roba a trecut prin clipe cumplite în urmă cu un an din cauza lui Daniel Balaciu, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de șapte ani și cu care are două fetițe minunate, Chantal și Celine. Bărbatul a atacat-o în miez de noapte de mai multe ori cu ciocanul în cap, iar la scurt timp a ajuns de urgență la spital, unde a trecut printr-o operație ce a durat 9 ore.

Dana Roba, noi declarații despre Daniel Balaciu, soțul care a mutilat-o. Ce mesaj i-a transmis acesta

De atunci, cei doi s-au văzut doar în sala de judecată. În emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, make-up artista a făcut declarații șocante la un an de la tragedie. Dana Roba a recunoscut că mult timp a trăit cu teamă atunci când a stat față în față cu cel care i-a fost soț, însă acum, frica nu mai este la fel de mare.

„Deja nu mai am aceleași emoții pe care le aveam la început, de îmi venea să tremur. Într-adevăr, mai simt că îmi bate inima timp de câteva secunde, dar e mult mai ok decât a fost prima dată când m-am văzut cu el. Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu. Acum s-ar fi făcut un an de la moartea mea, dacă eu aș fi murit anul trecut, pentru că el asta și-ar fi dorit. A fost susținut de părinții lui. Ei spun că el nu este criminal, că este un băiat foarte bun și plâng pentru el. Vreau să le arăt oamenilor că eu sunt partea vătămată, nu el”, a mărturisit Dana Roba în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Dana Roba se pregătește de o nouă operație dificilă în Turcia: „Va trebui să îmi fie luată din coastă și pusă în frunte”
Make-up artista urmează să ajungă din nou pe mâinile medicilor. Dana Roba a vorbit despre operația prin care urmează să treacă în perioada următoare.

„Arăt rău, fruntea mea arată îngrozitor. Eu trebuie să mă duc în septembrie să fiu supusă din nou unor operații, anestezii. Va trebui să îmi fie luată din coastă și pusă în frunte. O să trec din nou prin niște clipe foarte grele, dar cred că Dumnezeu va fi cu mine. Mă rog ca Dumnezeu să vină cu mine în Turcia, să ia mâna medicului și să mă opereze. Cred asta”, a spus Dana Roba.Dana Roba a dezvăluit că se luptă în continuare să câştige custodia fetițelor sale. Ea a mărturisit că își dorește ca Daniel Balaciu, tatăl micuțelor, să fie decăzut din drepturi.

Dana Roba, un nou termen în procesul cu călăul. Bărbatul riscă să fie decăzut din drepturile părintești: „Ne vom uita la imaginile din ziua tragediei”

„Faptul că el nu mi-a semnat mie dreptul de a scoate fetele din țară, pe mine m-a înrăit și mi-a dat o putere mai mare să lupt pentru custodie și pentru a-l decădea din drepturi. I-am spus că și dacă ajung să iau bani din bancă și să am rată la bancă vreo 30 de ani de acum încolo, îmi iau bani ca să lupt pentru custodia fetelor și decăderea lui din drepturi. El nu știe ce înseamnă iubirea de mamă. (…) Răutatea fostului soț mă face să lupt și mai tare pentru decăderea lui din drepturi și sunt sigură că voi câștiga procesul”, a mai precizat Dana Roba.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Studiu recent: Mercur ar putea avea un strat gros de diamante la adâncimi considerabile
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'