Dana Rogoz, mesaj sfâșietor la 10 ani de la moartea tatălui său: „Ce durere simțeam deodată în piept, ce crăpătură, ce șoc”

Dana Rogoz a făcut o postare emoționantă pe internet, la 10 ani de la moartea tatălui său. Actrița și-a amintit momentul în care a primit vestea tragică de la medici.
Alina Costache
10 mai 2024, 22:23
Dana Rogoz, mesaj sfâșietor la 10 ani de la moartea tatălui său: „Ce durere simțeam deodată în piept, ce crăpătură, ce șoc”
Dana Rogoz, mesaj sfâșietor la 10 ani de la moartea tatălui său: „Ce durere simțeam deodată în piept, ce crăpătură, ce șoc”

Dana Rogoz trăiește cu o suferință cumplită ce nu s-a ameliorat nici după 10 ani. Moartea tatălui său a lăsat un gol imens în sufletul vedetei, lucru demonstrat și de mesajul emoționant pe care aceasta l-a postat pe internet.

Citește și: Dana Rogoz abia devenise majoră când și-a cunoscut soțul, în timp ce el avea 37 de ani. Cum le răspunde actrița celor care au criticat-o pentru alegerea făcută atunci

Dana Rogoz, mesaj sfâșietor la 10 ani de la moartea tatălui său

Moartea tatălui Danei Rogoz a surprins-o într-un moment în care nu ar fi putut să se pregătească pentru o astfel de pierdere. Evenimentul trist, ce a lăsat o urmă încă sângerândă în inima actriței, a avut loc acum 10 ani, când ea se gândea la un viitor fericit alături de părintele său.

„Eram în curtea spitalului Fundeni, împreună cu frații mei, cand am aflat vestea. Pesemne ca am vrut sa ma fac una cu pământul, dar chiar în cel mai concret mod cu putință, caci m-am trezit cumva întinsă pe jos, cu fata lipita de un pietris incins. Ce mica eram. Ce nestiutoare. Ce nepregatita pentru o astfel de veste. Si totusi, ce fericita fusesem cu doar 10 saptamani in urma de la acel moment, caci se nascuse primul meu copil. Primul lui nepot”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Actrița își aduce aminte și care au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit din partea tatălui său înainte să își de aultima suflare. Nu a vrut să le accepte, nefiind conștientă va fi pentru ultima oară când ăi va mai auzi vocea părintelui său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

„Si ce durere simteam deodata in piept, ce crapatura, ce soc. Imi zisese in aceeasi zi, cu doar vreo 3 ore inainte, ca nu mai apuca ora 5 seara. Iar eu i-am raspuns ca vorbeste prostii. Ca el e bine. Ca lui o sa ii treaca. Ca mai trebuie doar sa își pună dopurile de urechi pe care tocmai i le cumparasem, ca sa reuseasca sa doarma. Trebuie sa se odihneasca, atât. „Curaj. O sa fie bine”, i-am zis”, a mai scris vedeta.

De 10 ani trăiește fără tată și fără bunic pentru cei doi copii ai săi, însă încearcă să îi construiască o imagine perfectă în ochii celor mici, car enu au apucat să îl cunoască măcar puțin.

„Si uite ca azi se implinesc 10 ani de atunci, de la ultima noastră discuție. 10 ani de când noi, copiii tai, am văzut în ochii tai tot. Am văzut ca ne iubești, am văzut ca stii, am văzut ca regreti, am vazut ca te pregatesti, am vazut tot. 10 ani fara tata”, a finalizat Dana mesajul său trist.

Citește și: Cum arată rulota de lux cu care călătorește Dana Rogoz. Cazarea pe patru roți are două paturi, o zonă de luat masa și numeroase spații de depozitare

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!