Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca! „Trăim vremuri ciudate. Acum ei sunt vedete la Antena 1”

Dani Oțil a dat de pământ cu Alexia și Aris Eram, la Gala Premiilor TVmania 2023. Prezentatorul TV a făcut o remarcă acidă la adresa copiilor Andreei Esca care cu siguranță a enervat-o la culme pe vedeta de la PRO.
Alina Costache
17 nov. 2023, 09:42
Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca! „Trăim vremuri ciudate. Acum ei sunt vedete la Antena 1”
Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca!

Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca! După ce a câștigat premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi” alături de colegii lui de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil a ținut să precizeze în discursul său că trăim vremuri ciudate și a dezvăluit că înainte să urce pe scenă a fost avertizat că nu trebuie să mai spună lucruri răutăcioase.

Citește și Gabriela Prisăcariu este în doliu. Soția lui Dani Oțil a refuzat să creadă adevărul: „Nu am putut povesti nimănui”

Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca!

Prezentatorul de la Antena 1 nu s-a oprit aici și a făcut o remarcă răutăcioasă la adresa copiilor Andreei Esca, care acum fac show la America Express.

Dani Oțil a subliniat că în urmă cu câțiva ani, el și colegii săi nu aveau voie să vorbească cu PRO TV-ul, iar acum Aris și Alexia Eram sunt concurenți în show-ul de la Antena 1.

„Nu am primit niciun speech. Culmea. Mi s-a spus să nu mai spun răutăți la TVmania. Trăim vremuri ciudate. Ca să înțelegeți cât de ciudate sunt, acum 15 ani luam un premiu tot cu Vizante pe scenă și ni s-a spus să nu vorbim cu Pro TV-ul. Acum copiii Andreei Esca sunt vedete la Antena 1. Vă mulțumesc!”, a declarat Dani Oțil, pe scenă, la Gala Premiilor TVmania 2023, potrivit tvmania.ro.

Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat

Recent, a fost prezent la podcastul lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit diverse aspecte din viața sa, inclusiv momente mai puțin plăcute. A recunoscut că a experimentat drogurile în trecut, nu doar o dată, ci de mai multe ori și în diverse contexte. Cu toate acestea, nu și-a creat un obicei din asta, așa cum la mulți se întâmplă.

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit despre experiența sa cu drogurile, menționând că efectele fumatului de iarbă au fost surprinzătoare. După fumat, el a simțit o senzație de relaxare și o scădere a energiei, opusă firei sale obișnuite foarte energice.

Vedeta Antenei 1 a dezvăluit că doar iarbă a fumat, însă nu i-a plăcut senzația pe care i-o dădea. Totul s-a petrecut într-o vacanță, dar se simțea mult prea relaxat, simțea că nu are deloc energie.

„Nu, doar iarbă am fumat, dar mă adoarme, simt că sunt inutil societății. Asta s-a întâmplat într-o vacanță, am încercat nu o singură dată, de mai multe ori. Dar sunt moale, nu îmi place să fiu moale. Sunt prea relaxat, mie îmi place să fiu activ”, a spus Dani Oțil în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și Cine sunt vedetele care participă la Power Couple. Când va fi difuzat noul show de la Antena 1, prezentat de Dani Oţil

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?