Daniel Balaciu cere arest la domiciliu. Decizia luată de magistrați în cazul tentativei de omor a Danei Roba

Soțul Danei Roba a făcut numeroase cereri prin care a solicitat schimbarea arestului preventiv cu cel la domiciliu. El consideră că nu poartă o mare vină, pentru că soția lui, Dana Roba, l-ar fi provocat să apeleze la violență extremă în ceea ce o privește. Make-up artista a fost la un pas de moarte și încă se recuperează, după ce craniul i-a fost spart și mâinile fracturate.
Alina Costache
24 oct. 2023, 19:11
Daniel Balaciu cere arest la domiciliu. Decizia luată de magistrați în cazul tentativei de omor a Danei Roba
Daniel Balaciu cere arest la domiciliu. Decizia luată de magistrați în cazul tentativei de omor a Danei Roba

Daniel Balanciu vrea să își ispășească pedeapsa cu închisoarea acasă, deși a fost la un pas de a-și ucide soția, pe Dana Roba. Deși medicii au reușit să o salveze pe aceasta, având răni aproape incompatibile cu viața, bărbatul nu consideră că a făcut un mare rău, ba chiar încă o terorizează cu mesaje. Pesemne că nu se simte prea bine în spatele gratiilor, de aici și cererea repetată de a fi plasat în arest la domiciliu.

Citește și: Dana Roba, un nou mesaj controversat în plin scandal cu Daniel Balaciu: „Îmi voi purta cicatricile, cum a purtat Isus Cristos semnele cuielor pe trupul Lui”

Daniel Balaciu vrea să fie plasat în arest la domiciliu

Magistrații nu s-au înduplecat deloc și au respins contestația pe care Daniel Balaciu a formulat-o atunci când i-a fost prelungit arestul preventiv. Mai mult, soțul Danei Roba a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată.

„Solutia pe scurt: În baza art. 207 alin. (6) Cod de procedură penală și art. 348 Cod de procedură penală constată legalitatea ?i temeinicia măsurii arestării preventive și constată că subzistă temeiurile care au determinat luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul BALACIU DANIEL REMUS, trimis în judecată pentru infracțiunea de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. (1) Cod penal rap. la art. 199 al. (1) Cod penal rap. la art. 188 al. (1) Cod penal. În baza art. 207 alin. (4) Cod de procedură penală menține măsura arestării preventive a inculpatului Balaciu Daniel Remus (cu datele de identificare de mai sus), măsura preventivă urmând a fi verificată în condițiile art. 207 alin. (6) Cod de procedură penală, anterior datei de 18.11.2023. Respinge cererea formulată verbal de avocatul ales al inculpatului de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. (3) și art. 272 alin. (1) Cod de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestație în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 20 octombrie 2023. Document: Încheiere finală măsuri preventive (faza de judecată) 261/2023 20.10.2023”, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată.

Avocatul lui Daniel Balaciu a declarat, în urmă cu o lună, că tentativa de omor ar fi fost, de fapt, provocată chiar de Dana Roba, în urma unei altercații cu soțul său.

„Clientul meu este în arest preventiv. Având în vedere multitudinea de informații false şi inexacte pe care doamna Balaciu le furnizează în mass media, clientul meu m-a rugat pe mine să îi spun varianta lui. În varianta domnului Balaciu, acest incident a fost provocat de către doamna Balaciu, care l-a agresat. Acesta a avut o grămadă de echimoze, pe mâini, pe gât, zgârieturi. L-ar fi lovit cu o socotitoare din lemn, de vreun metru înălțime, după care a început o alercație între cei doi”, a declarat avocatul lui Daniel Balaciu la Star Magazin.

Citește și: Dana Roba a ajuns la poliție. Fostui ei soț, Daniel Balaciu, o terorizează în continuare: „Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc”

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor descoperi fericirea până pe 1 octombrie. Iese soarele și pe strada lor
Capital.ro
Simona Halep, în culmea fericirii. Imaginea postată de sportivă: ,,Împlinită ești”(FOTO)
Playtech.ro
Angela Gheorghiu, UMILITĂ și HUIDUITĂ la un concert. Ce a pățit faimoasa soprană
DailyBusiness
O mare companie face concedieri masive. Va renunţa la aproximativ 30% din angajaţi!
Adevarul
Putin vrea să vină în Turcia însoțit de propriile sale avioane de luptă. Erdogan l-a refuzat
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Ce se întâmplă cu Las Fierbinți. Asta da veste
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mesaj i-a transmis soacra Anei Maria Vasiliu nurorii sale, chiar înainte să fie găsită fără suflare. Ți se face pielea de găină! 😲
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită
Capital.ro
Demisia anului la Antena 1. Părăsește trustul după 12 ani: Le doresc succes
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Rusia lansează capsula spațială Soiuz MS-26 către Stația Spațială Internațională
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...