VIDEO Daniel Balaş, rupt în bătaie după o şicanare în trafic. Fostul preot s-a ales cu trei fracturi la nivelul feţei şi urmează să fie operat. Agresorul este căutat de poliţişti

Fostul preot Daniel Balaş a avut o apariţie şocantă pe reţelele sociale. Acesta a apărut cu un ochi vânăt, explicând că a fost victima unei agresiuni în trafic. Pe lângă vânătaia de sub ochi, singura vizibilă de altfel, fostul preot s-a ales cu trei fracturi şi urmează să fie supus mai multor operaţii.
Irina Dumitrescu
01 iun. 2024, 22:52
VIDEO Daniel Balaş, rupt în bătaie după o şicanare în trafic. Fostul preot s-a ales cu trei fracturi la nivelul feţei şi urmează să fie operat. Agresorul este căutat de poliţişti

Daniel Balaş a povestit, în clipul postat pe reţelele sociale, că a fost oprit în trafic de o maşină în care se afla un cunoscut luptător MMA. Fostul preot spune că nu a avut nicio interacţiune cu agresorul până în momentul în care a fost bătut de acesta şi nu îşi explică ce motiv ar fi avut să-l bată.

Daniel Balaş, rupt în bătaie de un luptător MMA după o şicanare în trafic

Balaş s-a ales cu trei fracturi pe partea stângă a capului şi urmează să fie supus la trei operaţii, la nivelul maxilarului, ochiului şi sinusurilor.

Potrivit acestuia, agresorul este Mario Cristian Tudora, luptător MMA.

Indiferent de ce se va întâmpla, voi rămâne acelaşi Daniel Balaş sincer, direct şi transparent cu voi. De aceea am reuşit să strâng 2 milioane de urmăritori, 2 milioane de persoane care mă apreciază pe toate reţelele sociale pentru ceea ce ofer. În decursul acestor 3 ani, v-am dat foarte multe informaţii utile, am făcut glume minunate în videoclipurile mele şi v-am ridicat starea şi, aşa cum îmi place să spun, am fost făclia dorinţei voastre de schimbare.

Ştiu că vă întrebaţi ce s-a întâmplat cu mine şi nu o să vă ascund absolut nimic, chiar dacă mulţi vor râde, chiar dacă mulţi vor spune Aşa-ţi trebuie, le doresc să fie fericiţi şi nimic altceva.

Daniel Balaş

Daniel Balaş a fost bătut în trafic

Poate dicţia mea nu este tocmai bună, o să vă explic în cele ce urmează ce s-a întâmplat. Azi-noapte, în jurul orelor 23.00, în timp ce mă plimbam cu maşina pe Bdul Mamaia, sensul de mers către staţiunea Mamaia, după intersecţia Ion Raţiu, am fost flash-uit şi claxonat de un BMW seria 5. În momentul când s-a fluidizat traficul, am revenit pe prima bandă.

@daniel.balas15Am fost luat prin surprindere si bătut cu bestialitate! Am 3 fracturi grave! Trăim în jungla?♬ sunet original – Daniel Balaș

Atunci, cei din maşină au strigat: Popo, să-mi bag… în mă-ta, trage pe dreapta, urlau.  Prostia mea a fost că am tras pe dreapta şi nu mi-am văzut de drum. În momentul când m-am dat jos din maşină, s-au năpustit asupra mea. Şoferul m-a împins, la un moment dat cel din dreapta l-a tras pe şofer deoparte şi m-a plesnit pe mine. 

După ce mi-a dat primul pumn, a început o ploaie de pumni. Este vorba despre Mario Cristian Tudora. Nu am avut niciodată altercaţii cu acest individ, nu-l cunosc personal. Aseară a fost primul contact vizual cu el, nu ştiu ce să cred. Au fost puşi, au avut ciudă pe mine datorită faimei, aprecierilor pe care le primesc în online.

Daniel Balaş

Dacă şi eu sunt un pericol public, atunci oamenii care fac rău de dimineaţă până seara ce mai sunt? Nu m-am gândit niciodată că un luptător de kickboxing sau de MMA cum este el poate lovi în afara ringului.

Aici vine întrebarea mea: cum Armata Română, că am înţeles că este militar, primeşte oameni ca el.Că ştiu că soldaţii apără ţara, nu se întorc împotriva celor care locuiesc în ea. Din păcate, soldaţii în ziua de azi, cum este Mario, lovesc cu bestialitate oamenii pe stradă fără niciun motiv. Cred că lumina din mine deranjează întunericul din ei.

 

Pentru o perioadă, nu voi mai fi atât de activ aici pe reţelele de socializare, am trei fracturi pe partea stângă, luni voi avea prima intervenţie chirurgicală pe maxilar, după aia pe osul de sub ochi şi după aceea pe sinusuri, că toate sunt fracturate. Nu pot să mişc deloc partea stângă, nu o simt, e amorţită toată, inclusiv capul. 

Vreau să se facă dreptate. Acum, Dumnezeu are ultimul cuvânt. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi aveţi grijă de voi că România este împânzită de nebuni care merg pe stradă. Nu mai sunt în spitale de psihiatrie, sunt printre noi. Dar ştiu un lucru: lumea nu suferă din cauza celor care fac rău, ci din cauza celor care văd şi nu iau atitudine. 

Agresorul este căutat de poliţie

Imediat după incident, Balaş a depus plângere la poliţie, iar agresorul este căutat.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați de un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că, în urma unei șicanări în trafic, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, pasager într-un autoturism, care ulterior ar fi părăsit locul faptei. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor legale ce se impun“, potrivit IPJ Constanţa.

Daniel Balaş, victima samsarilor

Pe de altă parte, cu câteva zile înainte de incident, Balaş a realizat un clip împreună cu Horia Constantinescu, fost preşedinte ANPC, în care i-a povestit acestuia cum a fost ţepuit de samsari.

Fostul preot a povestit că a fost păcălit de o persoană fizică de la care a făcut comandă online de niște piese auto ieftine pentru bolidul de lux pe care îl deține, dar de patru luni piesele comandate sunt de negăsit.

Am dat comanda online m-am întâlnit cu individul, individul spunea că are un service autorizat și totodată aduce piese mai ieftine pentru un Lamborghini Huracan și m-a indus în eroare… m-am păcălit in primă fază …de 4 luni de zile aștept piesele”, a relatat Daniel Balaș.

Incidentul din trafic ar putea avea, aşadar,  legătură cu problemele lui Balaş cu samsarii.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Lucrările pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse încep pe 10 iulie 2024
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!