Daniel Balaș scoate la iveală secretele din spatele BOR. Ce ascunde Patriarhul Daniel. ”Eu am plătit ani grei să aflu adevărul”

Daniel Balaș, tânărul care a renunțat la preoție pentru că nu a putut tolera neregulile din sistem, a lansat o carte în care scoate la iveală secretele BOR. Fostul preot a subliniat că el a plătit ani grei pentru a afla adevărul și acum vrea ca toată lumea să știe ce se ascunde în spatele sutanei.
Alina Costache
27 iul. 2023, 13:05
Daniel Balaș scoate la iveală secretele din spatele BOR. Ce ascunde Patriarhul Daniel. ”Eu am plătit ani grei să aflu adevărul”
Daniel Balaș scoate la iveală secretele din spatele BOR.

Daniel Balaș scoate la iveală secretele din spatele BOR. Daniel Balaș spune că „Adevărul din spatele sutanei”  este o carte de inspirație și încurajare pentru cititori, aducând un mesaj de acceptare a propriei autenticități și de eliberare de constrângerile impuse de părerea celor din jur.

Citește și Daniel Balaș, supărat foc pe internet. Ce l-a deranjat pe fostul preot. ”Am ajuns la apogeul nervilor, am zis că nu e adevărat așa ceva”

Daniel Balaș scoate la iveală secretele din spatele BOR

”Am scris-o în cuvintele mele, așa cum mă auziți vorbind de multe ori pe online, din suflet cu pasiune și transparență. Îmi doresc să împărtășesc experiențele și lecțiile învățate din propria mea călătorie, în speranța că vor ajuta și alți oameni să-și descopere drumul și să își împlinească potențialul într-un mod autentic și cu sens”, a declarat Daniel Balaș.

Fostul preot a subliniat că această carete este un mix cu tot felul de informații extrem de utile pentru cei care vor să descopere adevărul ascuns de BOR în spatele zidurilor bisericilor.

”Este un mix de de toate această carte, informații benefice și utile, tot adevărul pe care voi nu îl știți, nu îl vedeți din cauza rochiilor negre. Amuzament, o să râdeți să vă prăbușiți pentru că am scris-o cu vorbele mele, natural. Veți găsi în ea atâta energie pozitivă încât o să vă dea speranță de viață, credeți-mă! Nu vă zic mai multe lucruri, vă las să descoperiți (…) Rămâne la alegerea dumneavoastră dacă vreți sau nu să descoperiți adevărul din spatele sutanei pentru că eu am plătit ani grei să aflu informațiile astea și totodată, să trăiesc stresul, nervii și să îmi dau seama că nu sunt decât niște morminte văruite”, a spus Daniel Balaș.

Cei care vor să achiziționeze cartea lui Daniel Balaș trebuie să scoată din buzunar duma de 55 de lei.  În aceste momente, cartea poate fi cumpărată doar în versiune digitală, însă fostul preot speră ca aceasta să ajungă și în librării.

Citește și Daniel Balaş neagă puterea vindecătoare a Sfântului Maslu: „Hristos n-a zis: ‘Eu te-am vindecat’, ci ‘Credinţa ta te-a vindecat’. Puterea vindecării e în tine, n-o căuta la popi. Prin toţi trece binecuvântarea lui Dumnezeu”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
UEFA suspendă doi fotbaliști pentru gesturi controversate în EURO 2024
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!