Daniel Balaș șterge pe jos cu cei care spun că este susținut de babele nebune ale României! Fostul preot a făcut o comparație între cum lucrau bătrânii în tinerețile lor și cum lucrează tinerii din zilele noastre.
Daniel Balaș nu s-a mai putut abține și a spus că astfel de atacuri gratuite prin care le sunt aduse jigniri bătrânilor au loc atunci când păduchele ajunge șef și prostituata doamnă.
”Băi fraților, eu nu mai suport cioflingarii ăștia măi care îmi scriu atât pe Tik Tok, cât și pe Facebook, dar mai ales în privat mesaje de genul: Vai, dar tu ești susținut de doar de babele nebune ale României, văd că doar bătrânii te aplaudă în comentarii. Dacă vreți să o luăm pe aia dreaptă și să vorbim despre diferența dintre bătrânii României și unii tineri cioflingari din zilele noastre păi hai să îi dăm drumul. De ce? păi mă-ta mare aia pe care o jignești tu în comentarii și în mesaje private aia a tras toată viața pe brânci ca tu să fii bine. Da măi, da, să fii șef. Ei, și când păduchele ajunge șef și prostituata doamnă atunci începe deranjul. Cum? E, dacă vei să îi cunoști adevăratul caracter al prietenului tău sau a prietenului de lângă tine dă-i putere măi. Dacă el când a ajuns sus te ridică, înseamnă că a fost om de omenie, dacă când ajunge sus el te termină înseamnă că e un păduche.
Și uite că puricoșii de nepoți au ajuns sus la putere și ce au făcut? Păi uite că le-au tăiat pensiile, le-au tăiat ajutoarele și le-au făcut și azile. Ce au făcut puricoșii, în loc să le asigure o viață mai bună, le-au luat-o și pe aia bună pe care o aveau”, a declarat Daniel Balaș pe Facebook.
Fostul cleric a făcut o paralelă între munca pe care o fac acum tinerii și cea pe care o făceau zilnic bătrânii de astăzi în tinerețile lor.
”Ce fac unii tineri din zilele noastre? Se duc la job 6-7 ore și se vaită vreo două trei zile, vai nu am avut timp de mine, nu am haine, nu am vacanțe, ce trai greu.
Ce făceau bătrânii noștii? Păi, vă spun eu se trezeau la cinci dimineață dădeau mâncare la animale, puneau mâncarea în sacoșe și plecau la munca câmpului vreo 12-13 ore pe zi, se întorceau seara, mâncau mâncarea plină de praf, apa clocită, știu că am trăit la țară și știu cum e. Se întorceau acasă, pregăteau animalele, pregăteau și copiii, mai făceau și mâncare, mai făceau și curățenie și la sfârșit spuneau așa: Doamne îți mulțumim că ne-ai mai răbdat într-o zi! Doamne, îți mulțumim că ne-ai mai dat încă o zi putere!
Și dacă tot am vorbit despre putere hai să vă zic și de ea. Băi, mamaia care a trăit aproape 100 de ani, dacă venea în zilele noastre și dădea o palmă muncită unuia păi îl scotea din adidași. Băi, deci dacă mamaia dădea o palmă scotea cinci bombardieri din ghete. Da, măi din ăștia trași la sală, cu creatină în brațe, cu injecții și așa mai departe. Pentru că vremurile grele nasc oameni puternici și vremurile bune creează oameni slabi”, a mai spus fostul preot.