Daniel Buzdugan, amintiri de neuitat. Cum și-a câștigat omul de radio primul salariu. ”Mama a trebuit să renunțe la serviciu”

Daniel Buzdugan este unul dintre cele mai sonore nume din showbiz-ul românesc. Îndrăgitul om de radio a oferit mai multe detalii despre viața sa, de pe vremea când încă nu îl cunoștea nimeni. Ce mărturisiri a făcut vedeta.
Filip Stan
29 mai 2024, 15:11
Daniel Buzdugan, amintiri de neuitat. Cum și-a câștigat omul de radio primul salariu. ”Mama a trebuit să renunțe la serviciu”

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Omul de radio, dar și actor în același timp, a povestit în cadrul unui interviu, cât de dificilă a fost procesul prin care a fost nevoit să treacă pentru cariera din prezent.

Te-ar putea interesa și Daniel Buzdugan este un om credincios, dar puțini știu ce religie are acesta de fapt: „Dacă nu nădăjduiam în Dumnezeu aș fi fost deprimat, dezamăgit de viață”

Recent, acesta a dezvăluit că regretatul său era singurul care lucra, pentru că mama omului radio a fost nevoită să renunțe la serviciu pentru a se ocupa de el și de casă.

Dacă mulți nu știu, acesta s-a născut cu unele probleme, care s-au soldat cu persoana care este în acest moment, o persoană apreciată și de succes.

Mai exact, acesta s-a născut prematur, la naștere având doar un kilogram și o sută de grame.

Din fericire, destinul a fost de partea acestuia.

Încă din clasa a IX-a, Buzdugan a învățat să fie pe propriile picioare, în sensul că de atunci nu a mai cerut niciodată bani părinților.

„Primii bani i-am câștigat la Operă, la Teatrul Național din Iași, făceam figurație pe scenă, din clasa a IX-a. M-am bucurat tare mult că deja câștigam primii bani, deoarece în familia mea lucra doar tata și mama era casnică, pentru că eu m-am născut cu problemele pe care le-am discutat mai devreme și mama a trebuit să renunțe la serviciu ca să aibă grijă de mine.

După naștere, primii ani au fost destul de dificili, fiindcă eram foarte sensibil, cu imunitatea mai scăzută, iar mama trebuia să stea mama cu mine și n-a mai lucrat.

Să lucrezi din clasa a IX-a, să câștigi bani din clasa a IX-a… Cu banii ăia mă îmbrăcam, cu banii ăia puteam să ies cu o fată în oraș, la o prăjitură, la un suc”, a mărturisit omul de radio.

”N-am mai cerut niciodată bani”

Mai mult decât atât, tot Daniel Buzdugan recunoaște că la un moment dat, nu a mai cerut niciun ban părinților săi.

De altfel, chiar dacă părinții i-au fost alături, mama acestuia i-a spus că poate studia, însă nu va sta acasă pe timpul studenției, ci se va duce la muncă.

Zis și făcut! Daniel Buzdugan a demonstrat, încă din adolescență, că este capabil de foarte multe lucruri mari.

„Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani. După aia, am terminat Liceul Economic 1, Finanțe-Contabilitate, de la Iași, am dat la Filosofie și am picat primul sub linie. Mama mi-a zis: „Dacă vrei să te faci student, treaba ta, dar un an de zile nu stai acasă, te duci și muncești.

Te-ar putea interesa și Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată. Care a fost motivul: „I-am dus la stat. Am făcut asta acum trei ani”

M-am dus la bancă, abia se înființase atunci BCR-ul, și am fost primul angajat al BCR-ului de la Iași. Am lucrat un an de zile, nu mi-a plăcut, dar, în timpul ăsta, a trebuit să fac pregătire și pentru facultate. Am dat la Actorie și, un an de zile, am și muncit, am și învățat. Am făcut pregătirea pe banii mei”, a declarat Daniel Buzdugan, potrivit Viva.ro.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
România, sufocată de inundații. Pericol major în multe zone
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Rusia Își Menține Disponibilitatea de a Livra Gaze Europei prin Ucraina după 2024
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?