Daniel Onoriu și Isabela, divorțați oficial. „S-a terminat. Sper că va avea alt nume. Nu mai e soția mea. De dragul celor 5 ani…”

Daniel Onoriu și Isabela au divorțat oficial. Știm cu toții că s-au despărțit cu scandal, cu câteva luni în urmă, și au avut numeroase conflicte imediat după. Au vorbit foarte urât unul la adresa celuilalt, dar acum totul a rămas în trecut, fiindcă divorțul s-a pronunțat oficial, iar cei doi nu mai formează un cuplu.
Alina Costache
25 apr. 2024, 16:47
Daniel Onoriu și Isabela, divorțați oficial.

Isabela și Daniel Onoriu s-au despărțit anul trecut, iar de atunci până acum au fost în proces de divorț. Fostul pilot a vrut neapărat urgentarea divorțului și i-a spus fostei soții că vrea să fie un bărbat liber.

Cei doi au avut o relație de cinci ani, plină de scandaluri și conflicte. Au ajuns de mai multe ori la Poliție, a fost mare circ de fiecare dată când ajungeau în pragul despărțirii și apelau deseori la avocați care să vorbească în numele lor.

Citește și Bursucu, ameninţat de Leo de la Strehaia. Cine este femeia care stârnit războiul dintre prezentatorul TV şi „Prinţul Ţiganilor”

„Da, s-a terminat și a spus doamna judecător că pe 9 a lunii viitoare o să fim oficial divorțați. Eu am vrut mereu să fie frumos, să ne respectăm, măcar de dragul celor 5 ani pe care i-am trăit împreună și așa ar fi trebuit să fie de la primul termen, dar am ajuns la al cincilea. Se pare că la termenul șase va avea alt nume. Au vorbit numai avocații în termenii lor pe care eu nu-i cunosc și nu mă pronunț, pentru că dacă vorbesc ceva, vorbesc greșit și nu vreau să se interpreteze altfel. Ea nu mai e soția mea de 2 ani de zile, a făcut ce a făcut și să răspundă în fața legii pentru faptele ei, sunt acte doveditoare pentru ce ea a făcut. S-a vândut o casă ilegal. E pentru prima dată când am vorbit civilizat, important este că amândoi suntem de acord cu divorțul care se va pronunța pe 9 mai.’, a declarat Daniel Onoriu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Daniel Onoriu a spus că tot conflictul cu fosta soție, Isabela, e de domeniul trecutului.

„Ea în ultimul timp și-a asociat viața cu cea a Danei Roba. Atunci când îți este frică de un om, fugi cât mai departe. Ea s-a mutat față de blocul nostru la 1 kilometru. Ea s-a mutat foarte aproape, pentru că acolo este un hotel al celui cu care ea trăiește în prezent.

Uitați cum a semnat în fals. Niciodată nu este aceeași semnătură. Dacă tot a făcut-o, să fi făcut cum trebuie. A fost făcută de către o expertiză o evaluare și a fost la 116.000 și s-a licitat cu 40.600. Adică Daniel era dator, trebuia să plătească el diferența de bani. Pagube să zicem până acum nu, dar sentimental este foarte greu. Două case, mai sunt încă două terenuri și una începută. ‘, a declarat mama lui Daniel Onoriu’, a declarat mama lui Daniel Onoriu, la Xtra Night Show.

Citește și Cum se înțeleg, de fapt, Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota! Foarte puțină lume știe secretul celor două surori: „Consider că este un mare noroc”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Iulian Fota: „Creșterea extremismului este alimentată de crizele recente și de distanțarea elitelor politice”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?