Daniel Onoriu şi Isabela nu mai divorţează: „Femeia nu apreciază nimic, m-a lăsat singur, mi-a dat KO!”

Daniel Onoriu a anunţat că divorţează de frumoasa Isabela. Cunoscutul pilot de curse a dezvăluit că relaţia dintre el şi soţia sa s-a răcit în ultima vreme. Ulterior, a spus că declaraţiile au fost făcute doar pentru a atrage atenţia.
Alina Costache
21 aug. 2022, 15:27
Daniel Onoriu şi Isabela nu mai divorţează:

UPDATE. Daniel Onoriu, la loc comanda, nu mai divorţează: „Pe nevasta mea o iubesc din toată inima. E cea mai curată femeie de pe planetă.(…) E frumoasă de mor. M-am îndrăgostit de ea din prima secundă, din poze. A doua zi m-am văzut cu ea și am cerut-o de nevastă. După două săptămâni am devenit soț și soție.(…) Isabela, te iubesc din toată inima mea, așa cum te-am iubit din prima clipă când ne-am cunoscut. N-o să divorțez niciodată în viața mea de tine!”, a declarat pilotul de raliuri la Antena Stars, după ce știrea despre divorțul lui a circulat în presă.

Daniel Onoriu divorţează. Povestea de dragoste dintre celebrul pilot de curse şi soţia sa a ajuns la final după şase ani de căsnicie.

Daniel Onoriu divorţează: „M-a lăsat singur, mi-a dat KO!”

Citeşte şi Daniel Onoriu, scandal uriaș la un eveniment. Pilotul a rupt diploma pe care a primit-o din partea organizatorilor: „Nu aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea”

Anunţul divorţului a fost făcut chiar de celebrul pilot de curse, pe reţelele de socializare. Acesta a dezvăluit cum şi-a întâlnit soţia şi care sunt motivele care l-au determinat să ia decizia de a divorţa de cea de care era îndrăgostit lulea.

‘’Divortez de frumoasa Isabela, sotia mea de aproape 6 ani. De ce? O sa va detaliez tot: Ne-am cunoscut pe facebook, cum i-am vazut fotografia m-am indragostit de ea. Am cerut-o de nevasta a doua zi, iar peste alte doua saptamani mi-a devenit sotie la starea civila. In toti acesti ani ne am plimbat-o in multe tari.

Excursii minunate si cateva tari extotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de doua ori, Abu Dabhi ETC…..Masina mea e pe numele ei, banii sunt toti pe cardul ei.

Sunt romantic, o sa va dau doua exemple: M-am dus intr-o seara la un nene care vindea flori si am luat un buchet frumos si i-am zis sa vada la ce terasa stam si a venit la noi la masa unde i-a daruit florile.

In Egipt i-am luat un lant destul de mare, de fapt 3, dar unul era mare si l-am rugat pe receptioner sa ma urmareasca si sa o premieze cu titlul: noi hotelul etc oferim cate un cadou lunar celei mai frumoase femei din resort. Cu toate astea femeia asta nu apreciaza nimic. M-a lasa singur prin tara, calatoresc singur, azi mi-a dat KO cand mi-a zis ca nu vine cu mine la curse. Ea stie prea bine ca aceste curse inseamna totul pentru mine.

Adio Isabela, te-am iubit din prima clipa, dar pentru ca tu nu ma iubesti si eu m-am racit de tine, stiu ca toata presa o sa scrie despre asta dar as mai vrea sa stiti ceva despre mine: sunt un baiat care a copilarit in Damaroaia printre smardoi si am prins si eu ceva din viata de baiat de oras, asa ca simt asta prea bine. Suntem impreuna de 6 ani si nu vrea sa facem copii. Asta e, nu ma mai doare nimic si abia astept sa ne vedem fiecare de viata lui separat’’, a scris pilotul de curse pe reţelele de socializare.

Reamintim că celebrul pilot a văzut moartea cu ochii după o banala operație de micșorare a stomacului efectuată în Turcia. Acesta a stat în comă 55 de zile.

Citeşte şi Daniel Onoriu, mărturisiri emoţionante după ce a stat în comă: „Simțeam că mă duc în Rai dacă mor, eram liniștit”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
Playtech.ro
Stațiunea din România unde turiștii nu vor să meargă. E foarte populară, dar condiții sunt oribile
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
George Clooney o susține pe Kamala Harris în campania prezidențială din noiembrie
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!