Daniela Ploia, implicată într-un grav accident: „Am văzut moartea cu ochii! Sunt încă în stare de şoc”

Daniela Ploia, cântăreața de muzică populară din Banat, a fost implicată într-un accident de circulație care-i putea fi fatal.
Alina Costache
14 nov. 2021, 12:29
Daniela Ploia, implicată într-un grav accident:

Daniela Ploia are o perioadă plină de cumpene. După ce şi-a infectat toată familia cu Covid, cântăreaţa a fost implicată într-un grav accident rutier sâmbătă seară.

Daniela Ploia, cântăreața de muzică populară din Banat, a fost implicată într-un accident de circulație care-i putea fi fatal. A fost lovită din lateral de o altă mașină și s-a oprit în șanț. Artista spune că șoferița din autoturismul care a acroșat-o călcase mult prea tare accelerația, plus că nu s-a asigurat. Daniela a ajuns la spital, cu mai multe leziuni.

Daniela Ploia a trăit clipe de coșmar sâmbătă după-amiază, atunci când avea să ajungă la spital, pentru a fi evaluată, în urma unui accident de circulație în care a fost implicată.

Anamaria Prodan îi declară război lui Laurenţiu Reghecampf: „Trimite fotografii cu amanta din diferite locuri din lume. Asta spune multe despre caracterul lui”
Artista a plecat la o farmacie, cu mașina, iar, la întoarcere, într-o intersecție, avea să fie lovită în plin de un șofer neatent. ”Am văzut moartea cu ochii! Ea a venit cu viteză și eu viram la dreapta. A intrat în plin, nebuna. Doamne!”, au fost primele cuvinte pe care le-a spus Daniela.

Avea să ajungă la spital, după ce a suferit răni la mână, genunchi și frunte. ”M-au evaluat. A fost șoc, panică și mici leziuni. Mâna, genunchiul, fruntea… Oricum, încă sunt în șoc. Mi-am dat seama ce scurtă-i viața. Fără clișeu.

Azi ești și peste câteva secunde nu mai ești. Am plecat la farmacia din orașul unde locuiesc și, la întoarcere spre casă, m-am trezit în accident. Este o intersecție periculoasă, multe accidente s-au petrecut în acea intersecție, deși este semnalizată… Unii tot circulă ca la raliuri. Tipa avea 90 km/oră”, a povestit Daniela Ploia, pentru CANCAN.RO.

Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19 și acum regretă că nu s-a vaccinat: „Au fost clipe de coșmar”

Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19 și acum regretă că nu s-a vaccinat. Cântăreața avut coronavirus și acum, deși s-a vindecat, nu poate să uite trauma prin care a trecut. Vedeta nu a știut că a contractat virusul, drept urmare, nici nu i-a trecut prin cap că ar putea să le pună viața în pericol părinților ei, care au venit în vizită atunci când ea era infectată și contagioasă.

Constantin Enceanu face lumină în scandalul dintre Niculina Stoican și impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: „Nimeni nu pleacă din lumea asta fără să plătească”
După ce pe rând pe rând părinții ei, dar și o mătușă, au avut aceeași soartă, Daniela Ploia a intrat în panică crezând că îi va pierde pentru totdeauna. Mai mul decât atât, acum că a trecut prin experiența bolii, artista mărturisește că regretă că nu a apucat să se vaccineze, deși a intenționat să facă asta. Acum, este hotărâtă să se imunizeze, după ce va ieși, cel mai probabil, din perioada de covalescență.

 

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Horoscop 2025, primele previziuni. Se anunță un an al schimbărilor pentru 4 zodii, Gemenii sunt avantajați
Capital.ro
Reguli noi de astăzi, 7 IULIE. Sunt OBLIGATORII în toată Europa
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Anunț pentru românii care merg cu trenul astăzi! Vor exista întârzieri mari pe o rută importantă!
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Misterele scriitorului Jules Verne. Făcea parte oare dintr-o confrerie secretă?
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Suma incredibilă pe care trebuie s-o scoți din buzunar pentru un șezlong pe litoralul românesc! Românii sunt revoltați: „Pentru cei care se plâng că sunt scumpe șezlongurile în Grecia”
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, critică alegerile legislative din Franța
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!