Daniil Medvedev a câştigat Turneul Campionilor. Cum a explicat gestul de după victorie

Daniil Medvedev a câștigat Turneul Campionilor, iar la final nu s-a bucurat deloc! Rusul în vârstă de 24 de ani a a păstrat o promisiune făcută anul trecut la New York.
Filip Stan
23 nov. 2020, 17:44
Daniil Medvedev a câştigat Turneul Campionilor. Cum a explicat gestul de după victorie
Daniil Medvedev a câștigat Turneul Campionilor ATP

Simona Halep a dezvăluit simptomele pe care le-a avut în timpul infecţiei cu Covid. „Febră, dureri de cap şi dureri musculare”

„Sunt diferit de restul jucătorilor din circuit, nu știu cum am ajuns aici, dar nu mă voi schimba. Când aveam șase ani, loveam reverul cu o mână, ca Federer, dar dacă aș fi mers pe această linie nu cred că ajungeam până aici. Mulți spun că am un stil de joc plictisitor, că par un robot, dar nu-mi pasă, important este să scot maximum din meciuri”, a spus Daniil Medvedev.

Daniil Medvedev a câştigat Turneul Campionilor

Înainte de Dominic Thiem, 3 ATP, rusul înregistrase succese la Novak Djokovic, 1 ATP, în grupe şi la Rafael Nadal, 2 ATP, în semifinale.

De remarcat că brandul românesc de apă minerală naturală AQUA Carpatica a putut fi văzut la Turneul Campionilor de tenis, ajuns la cea de-a 50-a ediţie, după ce anul trecut a pregătit o surpriză pentru românii care au trecut de 1 Decembrie prin Times Square.

„Faptul că am reușit acest lucru arată că sunt într-o formă deosebită şi demonstrează de ce sunt în stare când joc bine, îmi lipsește doar să fiu mai constant în rezultate într-un sezon întreg”, a spus Daniil Medvedev, 4 ATP.

Ilie Năstase a dezvăluit de ce a renunţat la politică: „Trebuie să faci compromisuri. Eu nu pot să accept acest lucru”

Daniil Medvedev, în vârstă de 24 de ani, nu a făcut niciun gest de bucurie după triumful în fața lui Dominic Thiem, o situație care a suscitat interesul atât al colegilor săi, cât și pe cel al jurnaliștilor.

„Anul trecut, în timpul US Open-ului, am decis că nu voi sărbători în niciun fel succesele, chiar dacă sunt unele muncite în fața unor rivali de top. Am văzut și alți sportivi, inclusiv fotbaliști, care nu celebrează golurile înscrise, îmi place această idee și o să mă țin de ea”, a explicat Daniil Medvedev pentru ATP. În 2019, la US Open, Daniil Medvedev a fost huiduit de spectatorii americani după ce a avut un gest nervos la adresa unei persoane de mingi în timpul unui meci.

Daniil Medvedev a câştigat 9 trofee în carieră, două dintre ele fiind cucerite în acest sezon.

Daniil Medvedev a câştigat Turneul Campionilor

Daniil Medvedev a câștigat Turneul Campionilor 2020, ultima ediţie desfășurată la Londra. Din 2021, întrecerea se va muta în Italia, la Torino.

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum să faci carnea pe grătar fără să se lipească. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Stațiunea de basm din România. Turiștii găsesc aici un Rai
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
NASA și Boeing întârzie întoarcerea astronauților de pe Stația Spațială Internațională din cauza problemelor tehnice ale navei Starliner
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!