Dănuţ Lupu lansează un nou atac dur la adresa lui Gică Hagi. „Din cauza lui nu eram chemat la naţională. Nu făcea nea Puiu convocările”

Dănuț Lupu continuă să atace Generația de Aur după ce a fost exclus de la meciul de retragere, acuzând că atunci când era fotbalist selecția la echipa naţională a României era influențată de Gică Hagi.
Filip Stan
31 mai 2024, 08:09
Dănuţ Lupu lansează un nou atac dur la adresa lui Gică Hagi.
Dănuţ Lupu lansează un nou atac dur la adresa lui Gică Hagi. "Din cauza lui nu eram chemat la naţională. Nu făcea nea Puiu convocările"

Dănuţ Lupu lansează un nou atac dur la adresa lui Gică Hagi. Fostul internațional român este în continuare afectat de faptul că nu a fost invitat să participe la meciul de adio al Generației de Aur, un eveniment desfășurat pe 25 mai pe Arena Națională. Mai mult, acesta susține că, în urmă cu trei decenii, selecțiile la echipa națională nu erau făcute de Anghel Iordănescu, ci influențate de Gică Hagi.

Principalul organizator al evenimentului, Gică Popescu, a explicat că Dănuţ Lupu, Ionel Ganea și Gică Craioveanu nu au fost invitați deoarece evenimentul a fost dedicat exclusiv celor care au participat la campania din 1994, inclusiv la preliminarii. Excepțiile au fost Iulian Filipescu și Adrian Ilie.

Citeşte şi: Gigi Becali susţine că Florian Coldea l-a impus pe Răzvan Burleanu la preşedinţia FRF şi tot el l-a trimis pe Gică Popescu la închisoare: „L-a băgat pe Popescu ca să ia Burleanu. Dumnezeu nu doarme!”

Dănuț Lupu a declarat la ProSport Live că merita să fie invitat la meciul de retragere al Generației de Aur şi a criticat faptul că nu s-a organizat un moment de reculegere pentru Michael Klein, la fel ca cel dedicat lui Daniel Prodan.

„Nu m-am simțit dezamăgit. Am spus că meritam și noi să fim invitați. Nu am primit niciun răspuns. Atât timp s-a făcut momentul de reculegere pentru Didi Prodan, putea să se facă și pentru Mișa Klein. Trebuia să se fie „Gică Popescu și prietenii”, nu echipa națională. Toți cei care am jucat în 1990 la națională și după aia, când au existat performanțe, trebuia să fim invitați. Eu nu m-am referit la mine, ci la toți. Merita și Rotariu. E părerea mea. Nu am reproșat nimic nimănui. Nu mi se pare normal ca FRF să nu fie invitată, dar e altă discuție”, a spus Dănuţ Lupu.

Acesta a lansat apoi un atac frontal la adresa lui Gică Hagi, susținând că acesta avea un rol decisiv în selecția jucătorilor acum trei decenii.

„Nu am avut o relație bună cu nea Puiu, dar îl respect și pe el și pe Edi. Trebuia să mă răzbun pe copii? Eu am crezut pe timpurile alea că meritam să fiu chemat mai mult la națională. Nu am nimic cu jucătorul Hagi. Când eram mai tânăr poate aveam ceva cu el, că am simțit că din cauza lui nu eram chemat la națională. Nu am nimic cu el. L-am felicitat când a luat campionatul, când joacă în cupele europene la fel, dar consider că Dobrin e mai mare. Când am spus ceva despre el, au vorbit alții pentru el. De ce? Hagi are nevoie de avocați? Am multe meciuri cu el și am fost mândru că am jucat alături de el. Îl consider unul dintre cei mai mari fotbaliști români. Să nu dezagropăm morții. Părerea mea e că nu făcea nea Puiu convocările. E părerea mea. Sunt fotbaliști care meritau să joace, dar din cauza unuia sau a altuia nu au fost chemați niciodată”,  a mai spus Dănuţ Lupu, el, dând exemplelele lui Ioan Timfote și Gică Craioveanu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?