Datorii karmice în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici dezvăluie povara fiecărei zodii

Mihai Voropchievici spune care sunt datoriile karmice în funcție de semnul zodiacal, dar și care sunt zodiile care ne ajută să le depășim și să ne învățăm lecțiile.
Alina Costache
06 sept. 2021, 15:28
Datorii karmice în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici dezvăluie povara fiecărei zodii
Datorii karmice pentru Berbec, cu Mihai Voropchievici

Datorii karmice pentru Taur, cu Mihai Voropchievici
Taurul vrea prosperitate, bani. Acum, trebuie să se bucure de viață. Să se răsfețe și tocmai de aceea, este foarte greu să cucerești o Tăuriță. Trebuie să-i înțelegem că trebuie să ducă o viață de bunăstare și să găsească un echilibru. Sufletele pereche care-i ajută pe acești nativi sunt Leul și Vărsătorul.

Datorii karmice pentru Gemeni, cu Mihai Voropchievici
Gemenii, în alte vieții, au fost probabil persoane pusnice. Acum, trebuie să învețe să fie sociabili și să se bucure de viață. Să se bucure de alți oameni. Datoria lor karmică este să descopere plăcerile vieții, dar să rămână în echilibru. Zodiile care îl ajută în această viață sunt Fecioara și Scorpionul.

Datorii karmice pentru Rac, cu Mihai Voropchievici
Racul este o zodie care este legată de casă, de familie. Într-o viață anterioară au fost depărtate de familie sau au fost marginalizați. Erau robii muncii, fără să aibă posibilități să-și vadă copiii, rudele. Acum, trebuie să înțeleagă că trebuie să se bucure de familie și de rudele pe care le au. Dacă nu au cuibul lor, nu sunt împliniți Cei care-i ajută nu pot fi decât Săgetătorul și Capricornul.

Datorii karmice pentru Leu, cu Mihai Voropchievici
Leii, în viețile lor anterioare, s-au dedicat prea mult altor persoane. Au fost altruiste și au trăit într-un mediu mai restrâns, ba chiar au fost sclavi. Datoria lor karmică este să fie mai egoiști și să se respecte mai mult pe ei înșiși. Dacă nu se respectă pe ei, ceilalți nu o vor face. Îi vor fi alături Taurul și Fecioara.

Datorii karmice pentru Fecioară, cu Mihai Voropchievici
Fecioarele trebuie să facă ordine în viața lor. Sunt firi foarte inteligente și bine organizate. Au trăit foarte mult la voia întâmplării, în viața lor anterioară. Se întorc acum la mila naturii. Vor fi ajutate de către Gemeni și Lei, pentru a-și învăța lecțiile în viață.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 6-12 septembrie 2021. O săptămână splendidă pentru toată lumea
Datorii karmice pentru Balanță, cu Mihai Voropchievici
Au datorii karmice destul de grele. Foate multe dintre ele legate de regăsirea spirituală, fie de binele pe care trebuie să-l lase în lume. Vor trebui să devină un picuț mai egoiști și să-și dorească și ei puțină putere. Vor fi ajutați de către Berbec și Vărsător.

Datorii karmice pentru Scorpion, cu Mihai Voropchievici
Sunt misterioși și atenți la viața lor privată. Au fost suflete care au dat de gol chiar și cele mai tainice secrete. Erau turnători, bârfitori sau spioni în viața lor anterioară. Datoria lor karmică este să învețe să respect mai mult intimitatea lor, dar și a celor din jur. Sunt ajutați în această viață de către Gemeni și Pești, potrivit a3.ro.

Datorii karmice pentru Săgetător, cu Mihai Voropchievici
Datoriile lor karmice sunt foarte complicate. În viața lor anterioară au fost neserioși și nimeni nu se putea baza pe ei. Familia nu conta pentru ei. Se spune că acum trebuie să devină suflete puternice și de încredere. Să-și facă foarte mulți prieteni și să călătorească foarte mult. Nativii acestei zodii vor fi ajutați de Pești și Capricorn.

Datorii karmice pentru Capricorn, cu Mihai Voropchievici
În viața lor anterioară, Capricornii erau niște suflete delăsătoare și nu aveau nimic de făcut. Când dădeau de greu, se văitau. În această viață, nu lasă lucrurile neterminate. Acum, au puterea să răzbată singuri. Vor fi sprijiniți de Rac și Berbec.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată ce ne face fericiți în funcție de zodie: Nativii care fac orice pentru dragoste!
Datorii karmice pentru Vărsător, cu Mihai Voropchievici
Nu au fost deloc atenți la suferințele celorlalți. Au fost plini de suferință, așa cum este sufletul unui sclav. În viața aceasta, Vărsătorii s-au născut cu un intelect senzațional. Au puterea de a-i mobiliza pe alți în acțiuni caritabile, pentru a aduce binele în lume. Această zodie va fi sprijinită de către Balanță și Rac.

Datorii karmice pentru Pești, cu Mihai Voropchievici
În alte vieți, nu se bucurau de complexitatea emoțiilor umane. Nu empatizau, erau retrași. Erau axați doar pe valorile materiale. Acum, roata se întoarce. Peștii se pot confrunta cu provocări materiale și să ajungă cu greu unde își doresc. Când vor înțelege că trebuie să echilibreze balanța, abia atunci vor avea de câștigat. Trebuie să-și protejeze familia de răutățile oamenilor. Vor fi ajutați de către Scorpion și Săgetător.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Un bărbat atacat de urs în Sântioana, județul Bistrița-Năsăud
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!