David Popovici a renunțat la studii pentru cariera sportivă. Pentru ce competiție importantă se pregătește campionul român

David Popovici a decis să renunțe la studiile sale pentru a se dedica în totalitate carierei sale sportive. Înotătorul român vrea să fie din nou cel mai bun și să aibă rezultate cât mai spectaculoase.
Alina Costache
26 apr. 2024, 18:12
David Popovici a renunțat la studii pentru cariera sportivă. Pentru ce competiție importantă se pregătește campionul român

David Popovici a intrat la Facultatea de Psihologie, din cadrul Universității București, dar, după mai puțin de un an, a decis să-și întrerupă studiile pentru a avea mai mult timp pentru antrenamentele pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Competiția va avea loc în data de 26 iulie.

Citește și Momente dramatice pentru David Popovici. Anunţ îngrijorător despre marele campion al României

David Popovici a scăpat de perioada de sesiune și examene, iar acum își vede de treabă, se pregătește intens pentru fiindcă mai are o competiție importantă, Campionatele Europene de la Belgrad.

Cel mai probabil, campionul român își va relua cursurile la toamnă, el primind sprijin deplin în luarea acestei decizii din partea conducerii universității.

Decizia luată de David Popovici pentru care a fost aspru criticat

David Popovici vrea ca, pe parcursul Jocurilor Olimpice de la Paris, din vara aceasta, să aibă propriii săi agenți de securitate, care să stea la un hotel aflat în apropierea bazinului olimpic, totul pe propria cheltuială.

Președintele COSR, Mihai Covaliu, a comentat solicitarea lui David Popovici de a se caza în afara Satului Olimpic pe perioada participării la JO de la Paris, considerând că nu s-ar putea concentra în liniște.

„Au fost multe discuţii pe marginea acestui subiect. Dar David nu este nici primul, nici ultimul şi nici singurul sportiv care solicită să nu stea în Satul Olimpic. Două exemple care îmi vin acum repede sunt Gabriela Szabo, la JO de la Sydney, şi Constantina Diţă, la JO de la Beijing. Ele au şi obţinut medalii de aur atunci, sperăm ca şi de această dată să se întâmple la fel.

Echipa lui David a ales să stea în afara Satului Olimpic nu pentru condiţii de 5 stele, nu e vorba despre mofturi, ci pur şi simplu pentru a maximiza tot ce înseamnă timp şi resurse în beneficiul performanţei. Eu am mai spus că fiecare sportiv, fie că va sta în Satul Olimpic, fie în afara lui, va avea parte de cele mai bune condiţii de securitate la Paris. Sunt probleme de securitate, au spus-o chiar francezii, dar, în acelaşi timp, sunt şi foarte, foarte multe măsuri de securitate care s-au luat pentru organizarea acestor Jocuri Olimpice. Mie nu îmi e frică de atentate, eu am încredere în organizarea de acolo şi cred că pe perioada competiţiei toată lumea se va bucura de spectacolul sportiv”, a spus Octavian Morariu.

Citește și Octavian Morariu, atac devastator la adresa lui David Popovici. „Suntem Team România, nu Team David Popovici şi alţii!”

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins
MediaFlux
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'