David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, răbufnire nervoasă pe internet! Motivul pentru care nu mai vrea să muncească: „Pe ei îi interesează viața personală”

David Pușcaș nu s-a mai putut abține și a avut o nouă răbufnire pe rețelele de socializare. Acesta a vorbit deschis și vehement cu privire la piedicile pe care le întâmpină în piața muncii.
Alina Costache
29 apr. 2024, 10:43
David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, răbufnire nervoasă pe internet! Motivul pentru care nu mai vrea să muncească: „Pe ei îi interesează viața personală”
David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, răbufnire nervoasă pe internet! Motivul pentru care nu mai vrea să muncească: „Nu vin să mă întrebi de orientarea sexuală! Nu sunt privilegiat”

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, se confruntă cu o nouă problemă în viața sa. După valuri repetitive de depresie și probleme personale, David are acum parte de nenumărate piedici în ceea ce privește locul de muncă. Acesta a avut o răbufnie de proporții pe rețelele de socializare despre felul în care este tratat la muncă și despre cum orientarea sa sexuală sau viața sa personală cântăresc mai mult în ochii angajatorilor, decât faptul că își dorește să muncească și este ambițios. Mai mult de atât, acesta a mai subliniat problema banilor și a modului în care este plătit, mai ales în contextul în care trebuie să se descurce cu puțin și să și plătească datoriile și facturile.

Citește și: Iancu Sterp spune pas regulilor la Survivor. Cum a trișat finalistul cu ajutorul fratelui său

„Is just that sunt overwhelmed pentru că am datorii la oameni și propietar pentru că joburile astea pe care le gasesti pe online se hotărăsc sa te ruineze cand vor p*** lor. Sunt târât până pe 30 mai cu avansuri și lichidări din care eu cică trebuie să plătesc din jumătățile astea datorii, să mănânc, să plătesc casa, like what?? Îmi bag p*** în ele de joburi, d-aia unii oameni aleg delarit, aleg combinații fatale d-aia!!! I ghereto now!! Pentru că te duci cu inima deschisă în niște firme sș muncești și pe ei îi interesează viața ta personală, orientarea sexuală, ce consumi, asta îi interesează! Efectiv. Tu îți dorești să muncești, da’ nu poți, că te lovești de genul ăsta de oameni. Evident că nu reușești să te integrezi, pentru că diferențele sunt foarte mari și tu poți să fii cât de muncitor vrei. Dacă nu ești ca ei te dau afară, that’s it. M-AM SATURAT !!! ENOUGH IS ENOUGH! VREAU DOAR SĂ MUNCESC, NU VIN LA MUNCă CA SĂ MĂ SUPORȚI TU !!! NU VIN LA MUNCĂ CA SĂ MĂ FAC PLĂCUT ÎN FAȚA TA! NU VIN LA MUNCĂ CA SĂ FIU ÎNTREBAT DE CE M-AM CERTAT CU MAMA! NU VIN LA MUNCĂ CA SĂ FIU DAT AFARA FĂRĂ UN MOTIV REAL! NU VIN LA MUNCĂ CA SĂ FIU ABUZAT! nU VIN LA MUNCĂ CA SA FIU INTREBAT DE ORIENTARE SEXUALĂ. NU ESTE TREABA TA VIAȚA MEA PERSONALĂ. DACĂ TU EȘTI PRIVILEGIAT ȘI VII LA MUNCĂ CĂ NU AI CE FACE ACASĂ FOARTE BINE LUCKY YOU !! LASĂ-MĂ SĂ MUNCESC I’M NOT LIKE YOU !!! AND THAT’S OK”,  a scris pe pagina sa de Instagram David Pușcaș.

Citește și: Mara Bănică „s-a împrietenit cu bisturiul”! Cum au reacționat fanii după ultima operație estetică: „Doamne, cum te poți desfigura asa?”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Un Cetățean Român Arestat Preventiv în Grecia pentru Provocarea Unui Incendiu
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?