De 8 Martie, arată-i dragostea ta si dăruieste-i cel mai frumos buchet de flori!

Martie este luna in care toata natura revine la viata si in care oamenii au motive de sarbatoare. Dupa o iarna grea, razele blande ale soarelui invelesc pe oricine, primele flori de primavara isi fac simtita prezenta si optimisul revine pe chipurile oamenilor.
Romania TV
01 mart. 2019, 18:36
De 8 Martie, arată-i dragostea ta si dăruieste-i cel mai frumos buchet de flori!

Martisorul si Ziua Femeii sunt doua motive de sarbatoare in aceasta luna, insa nu singurele. Legenda Martisorului ofera inca un motiv de sarbatoare si explica de ce 1 martie este ziua in care natura revine la viata. Se spune ca Soarele a coborat pe Pamant pentru a dansa in hora, insa a fost rapit de un zmeu. Natura nu a mai revenit la viata, oamenii erau suparati, copiii plangeau. Pana intr-o zi, cand un tanar a decis sa invinga zmeul si sa elibereze Soarele. A reusit, insa a pierdut lupta cu viata. S-a prabusit pe un loc cu multa zapada, iar sangele i s-a prelins pe albul imaculat al zapezii. Si asa a aparut Martisorul, simbolul primaverii, al biruintei impotriva iernii si al revenirii naturii la viata. Tot acolo, au inflorit multi ghiocei, un alt simbol al primaverii.

Iar 8 martie este Ziua Femeii, sarbatoare care comemoreaza atat sacrificiile, dar si realizarile femeilor de pretutindeni. Este ziua in care sarbatorim puterea femeilor care si-au dat viata in lupta pentru egalitate si pentru a face lumea un loc mai bun. Si tot in ziua de 8 martie, romanii sarbatoresc si Ziua Mamei, zi in care ar trebui sa acordam un pic mai multa atentie celor mai dragi persoane din viata noastra.

Si pentru ca am spus despre Ziua Femeii, cu siguranta va ganditi de pe acum la cadourile pe care sa le daruiti. Cel mai bine ar fi sa daruiti lucruri simbolice, de preferat flori. Acestea bucura sufletul oricui si mai ales daca sunt flori de primavara, vor inmiresma toata casa.

Stim cu totii cat de aglomerate sunt florariile in perioada aceasta si poate nici nu ai timpul necesar pentru a cumpara un buchet de flori. De aceea, iti recomandam sa comanzi online buchete de flori de 8 Martie. In felul acesta nu vei fi nevoit sa stai la coada la florarii sau sa cumperi flori care poate nu arata asa bine.

Avantajele unei florarii online sunt foarte multe: incepand de la preturile foarte bune, florile in stare excelenta si serviciile ireprosabile. Iar daca nu stii ce buchet sa alegi pentru 8 martie, in continuare avem doua propuneri pentru tine.

Un buchet de 15 trandafiri rosii este o alegere clasica, pe care te poti baza in orice moment. Trandafirii rosii sunt simbolul dragostei, asa ca nu mai sta pe ganduri. Plus ca mirosul trandafirilor este unul care nu poate fi uitat. Acest buchet este alegerea perfecta pentru ziua de 8 martie.

Si daca totusi vrei flori de primavara, alege un buchet cu lalele si frezii multicolore. Lalelele sunt gingase si doar primavara ne putem bucura de ele, iar freziile bucura simturile cu mirosul lor de neuitat.

Bineinteles ca vei gasi multe buchete de flori pentru 8 martie, asa ca vei avea de unde alege buchetul perfect pentru persoana iubita. Si nu uita sa ii arati dragostea in fiecare zi, nu doar in aceasta perioada!

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'