De ce a divorțat Mihaela Bilic, de fapt, de medicul Constantin Stan, după 13 ani de mariaj: „Am simțit, brusc, că nu mai pot continua așa. Nu știam exact ce vreau. L-am rugat doar să nu mă urască”

Mihaela Bilic și Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu, au fost căsătoriți timp de 13 ani. Cu toate acestea, mariajul celor doi s-a încheiat la dorința Mihaelei Bilic care, traversând criza vârstei de 40 de ani, și-a dat seama că o viață alături de medicul Stan nu este ceea ce își dorește.
Irina Dumitrescu
20 dec. 2023, 10:56
De ce a divorțat Mihaela Bilic, de fapt, de medicul Constantin Stan, după 13 ani de mariaj:

Mihaela Bilic și Constantin Stan nu erau legați doar de un certificat de căsătorie, ci aveau și o afacere împreună. Nimic nu a împiedicat-o, însă, să pună capăt mariajului și recunoaște că motivul a fost unul straniu.

De ce a divorțat Mihaela Bilic, de fapt, de medicul Constantin Stan, după 15 ani de mariaj: „L-am rugat doar să nu mă urască”

Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să trăiesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam notorietate, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți.

Eram cu doctorul Constantin Stan, alături de care făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie. Eram de neoprit.

Eram un șofer extraordinar, aveam un Audi A6 Quattro și, fiindcă îl tot schimbam la fiecare doi ani, deci eram un client VIP, dealerul Audi m-a invitat într-o zi în Germania, la un drive test, ca să încerc noul Audi A8. Îmi amintesc și acum, am plecat, moartă de oboseală, dar cu părul perfect coafat. Pe aeroportul din Berlin ne așteptau 25 de Audi-uri superbe. A fost dragoste la prima vedere, nu mai văzusem atâta perfecțiune și eleganță. M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șoferul mi-a zis: ‘Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pentru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie’. 

Citeste si Ce regret are Mihaela Bilic din relația cu medicul Constantin Stan, actualul Andreei Berecleanu: „Atunci s-a produs nebuneala mea”

Abia atunci mi-am dat seama că așa e. Parcă era primul moment din viața mea când simțeam ceva. Și m-am întrebat: ‘Dar eu ce am făcut până acum? Până acum de ce nu am simțit?’.

Și m-am întors la București, am pus mâna pe telefon, am sunat la Bacău și am zis: ‘Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit.  
Nu știu exact ce vreau, dar încerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta’”, a povestit Mihaela Bilic într-un interviu pentru formula-as.ro.

Cum a reacționat Mihaela Bilic atunci când fostul soț s-a căsătorit cu Andreea Berecleanu: „Probabil că el a simțit nevoia”

După ce relația dintre Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan a devenit oficială, Mihaela Bilic nu a putut să nu remarce că fostul ei soț se schimbase, înj sensul în care părea să aibă alte valori și priorități decât atunci când era cu ea. Reputatul medic nutriționist a dezvăluit că, în vremea în care erau căsătoriți, Constantin Stan era absorbit de muncă, nu-și petrecea nici măcar nopțile acasă, darămite să plece împreună în concedii.

A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia. Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate, în clinică, ca doctorul să fie de acord să nu opereze duminica.

Nu știu să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas”, a mărturisit Mihaela Bilic.

Citeste si Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan: „Eu încerc să rup”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!