De ce a plecat Fulgy din țară, de fapt. Fiul Clejanilor e gata să înceapă o nouă viață în Dubai: „Vrea să lucreze în această zonă, să devină unul dintre cei mai buni”

Ioniță de la Clejani a vorbit cu mândire despre fiul său, Fulgy, după ce acesta a reușit să depășească problemele cu legea și să pornească de la zero pe un drum mai bun.
Alina Costache
06 feb. 2024, 18:02
De ce a plecat Fulgy din țară, de fapt. Fiul Clejanilor e gata să înceapă o nouă viață în Dubai: „Vrea să lucreze în această zonă, să devină unul dintre cei mai buni”
Fulgy s-a mutat în Dubai, unde studiază muzica

Fulgy a avut numeroase probleme cu legea în trecut, din cauza consumului de substanțe interzise, dar acum a schimbat radical placa. Ioniță de la Clejani a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut fiul spu în carieră, despre care are numai cuvinte de laudă.

Se pare că Fulgy are planuri mari de viitor și se luptă să ajungă printre cei mai buni. În prezent studiază în Dubai, după ce a intrat cu bursă pe primele locuri.

Ioniță de la Clejani a dezvăluit care sunt planurile fiului său, menționând despre acesta că studiază domeniul muzicii și al filmului în cadrul unui prestigios institut din Dubai.

Citește și: Fulgy a fugit din România. Fiul Clejanilor a fost condamnat pentru tâlhărie, internat la dezintoxicare şi dat în judecată de Bia Khalifa

„Despre fiul meu s-a scris numai de rău, dar nu mulți știu că el este un muzician foarte talentat, a studiat pian și chitară clasică, are numeroase premii muzicale, în lume, de excelență. Se află în prezent în Dubai, la un prestigios institut, unde se va perfecționa în domeniul video, film, muzică de film. Vrea să lucreze în această zonă, să devină unul dintre cei mai buni din lume.

Fulgy are auz absolut, a trăit și a învățat de la mari muzicieni. Cursurile durează trei ani, va locui acolo, în acest timp. Viorica se bucură enorm, mai ales că a fost alegerea lui să plece în Dubai”, a spus Ioniță de la Clejani, conform Playtech Știri.

Fulgy ar fi apreciat la superlativ pentru abilitățile pe care le are în domeniul muzicii, dobândite în timp de la cei mai buni.

„A dat examen, de aptitudini muzicale, este unul dintre cei mai buni. Cât costă cursurile? El este bursier, așa că nu noi plătim, dacă mai are nevoie de niște bani, îl vom ajuta, desigur, în rest are totul asigurat. Este nevoie în lumea muzicală de oameni buni, ca el, iar el este unul dintre ei”, a mărturisit Ioniță de la Clejani, potrivit sursei menționate.

Citește și: Fulgy și Margherita nu se mai droghează. Copiii Clejanilor s-au cumințit și revin pe scenă: „Se poate întâmpla oricui, le-am spus mereu să fie atenți cu cine umblă”

Nici Margherita nu stă rău. După ce a avut mai multe probleme cu legea, după ce a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, tânăra și-a făcut părinții mândri cu realizările și cu planurile ei de viitor. Tânăra se axează acum pe studii și pe afacerile pe care dorește să le dezvolte.

„Margherita a învățat la  facultatea de comunicare și jurnalism, are și un master, vrea să lucreze în lumea afacerilor, în marketing.

A avut un magazin de haine, pe Calea Victoriei, pe care l-a închis în pandemie, dar va continua să lucreze în această zonă. Nu va colabora cu Fulgy, fratele ei, fiecare este pe drumul lui, în viață”, a mai menționat Ioniță de la Clejani.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul care a devenit prea scump chiar și pentru milionari. Deși au averi mari, nu-și mai permit să-și cumpere apartamente și case aici
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentatul cu mașină-capcană de la Moscova, a cooperat cu serviciile speciale ucrainene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!