De ce a renunțat Andreea Marin la dietă. „Corpul meu s-a învățat cu asta”

Andreea Marin a reușit să ajungă într-o formă de invidiat, după ce a slăbit 20 de kilograme. Vedeta mărturisește însă că a ajuns la greutatea ideală după mai bine de un an de dietă.
Filip Stan
18 apr. 2024, 08:43
De ce a renunțat Andreea Marin la dietă.

Andreea Marin, fosta prezentatoare de la „Surpize, Surprize”, în vârstă de 49 de ani, își etalează silueta de adolescentă, după ce într-un an și jumătate a reușit să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme.

Andreea Marin a apelat la ajutorul unui medic nutriționist, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acum, vedeta se mândrește cu o siluetă de adolescentă. Totuși, după mai bine de un an de mâncat sănătos, vedeta recunoaște că a renunțat la dietă, dar că încearcă să se mențină în formă.

Citește și: Lora, schimbare radicală! La ce a renunțat artista, după 20 de ani. Fanii au rămas surprinși. ”O nouă Lora”

Cum se menține Andreea Marin și de ce a renunțat la dietă

Fosta prezentatoare a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit 20 de kilograme și atrage privirile la toate evenimentele mondene, însă, recent a a mărturisit că a renunțat la regim. Andreea Marin spune că perioada în care a început să țină dietă a fost una foarte grea, fiindu-i dificil să-și schimbe stilul de viață și să se adapteze. După două luni, a început să se obișnuiască și chiar a regretat să nu a luat această decizie de mai mult timp.

„Am crezut că să fie foarte greu să pierd 20 de kilograme, îmi pusesem în minte să ajung ca în liceu. Într-un an, pas cu pas, slăbind 1 kilogram, 2 maxim. Eu nu am făcut excese, am ascultat de nutriționist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel încât să-mi învăț corpul cu o nouă viață. Efortul a fost să ascult ce mi se spune să fac, de fapt asta nu facem noi, le știm pe toate, dar le facem!? După aceea lucrurile s-au așezat, după aceea am scăpat de acea senzație de foame, de poftă și așa mai departe. Îți reeduci corpul, să spun așa. O lună, două a fost mai dificil, după aceea am intrat într-o normalitate și mi-am și spus în gândul meu: De ce nu o fi făcut eu asta și înainte.”, a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro.

După un an de restricții, vedeta a spus pas dietei și restricțiilor alimentare. Totuși, are grijă ce mănâncă, nu face excese, iar sportul o ajută să se mențină în formă.

„Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete tată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masa, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere. Deci, se poate”, a mai mărturisit vedeta.

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre credință. Motivul pentru care artista ajunge mai rar la biserică: „Trebuie să recunosc”

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Orașul din România în care se mută mulți tineri și pensionari. E la nici două ore de București și se ajunge imediat în orice loc. Nu există trafic aglomerat, traiul e liniștit și casele ieftine
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Viktor Orban Critică Mandatul Ursulei von der Leyen și Denunță Lideri UE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'