De ce a trecut Diana Dumitrescu de la religia creştin-ortodoxă la cea penticostală. „Multă lume mi-a aruncat cu pietre!”

Diana Dumitrescu susţine că a vorbit cu Dumnezeu de când era mică, deși nu mergea des la Biserică. Acum, prin Biserica Betel de la Cultul Penticostal, actriţa dezvăluie că a învățat să se roage și să îi ceară lui Dumnezeu exact ce are nevoie.
Filip Stan
16 sept. 2024, 12:43
De ce a trecut Diana Dumitrescu de la religia creştin-ortodoxă la cea penticostală.
De ce a trecut Diana Dumitrescu de la religia creştin-ordotoxă la cea penticostală. "Multă lume mi-a aruncat cu pietre!"

Diana Dumitrescu a trecut la religia penticostală. Celebra actriţă s-a gândit să facă o schimbare importantă în viața ei și a trecut la Cultul Penticostal. Despre motivul pentru care a decis acest lucru a vorbit la emisiunea „La Măruţă” de la Pro TV.

„Multă lume mi-a aruncat cu pietre, m-a corectat, m-a înjurat. Oamenii nu înțeleg ce înseamnă pocăința. Nu înțeleg, de fapt, că pocăința înseamnă să-ți regreți păcatele, să dorești ca Dumnezeu să-ți ierte păcatele, să fii primit în împărăție, să primești mântuire, să duci viață veșnică lângă el în împărăție, asta pentru că mulți oameni nu au citit Biblia. Au această privire ciudată. Și am avut cumva o  părere de rău, nu regret, că am spus, dar până la urmă mi-am dat seama că cel mai important lucru din povestea asta nu sunt eu, ci este un semnal de alarmă”, a spus Diana Dumitrescu.

Citeşte: Trucul banal cu care Monica Bârlădeanu îşi menţine silueta de vis la 46 de ani. La ce aliment a renunţat definitiv: „Există un mic sabotaj din partea corpului”

Actrița a mai adăugat  că lumea trebuie să se roage mai mult și să creadă în Dumnezeu: „Pentru că Dumnezeu ne-a făcut, Dumnezeu e cu noi și știe totul despre noi. Într-o lume în care trăim fără pace, să fim puțin mai liniștiți și mai buni unii cu alții. Mi-e foarte greu să spun asta (n.r. – dacă oamenii s-au îndepărtat de biserică). Pentru că în comunitatea în care am intrat sunt oameni foarte credincioși și foarte buni și sunt într-un număr foarte mare”.

Diana Dumitrescu a precizat că este fericită cu alegerea pe care a făcut-o și că în biserica penticostală lucrurile se întâmplă diferit față de biserica ortodoxă, acolo Dumnezeu vorbind prin oameni și prin cântări.

„Da, sunt un alt om. Sunt mult mai împlinită, împăcată, liniștită. S-a întâmplat ceva în Biserică pe 1 ianuarie. Mi-a vorbit Dumnezeu prin predică și muzică. Eu l-am cunoscut pe Dumnezeu și atunci când Dumnezeu îți vorbește, trebuie să Îl urmezi. E greu de descris în cuvinte. Când te rogi, eu cred că e important să te rogi cu sinceritatea unui copil. Eu cred că nu e nimic mai bun în viață decât să mergi după voia Domnului și după Scriptură”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”
Fanatik.ro
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Capital.ro
Traian Băsescu nu cedează. Decizia luată de fostul președinte al României
Playtech.ro
Cutremur de 5,2 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic
DailyBusiness
Cum se acordă bursele de reziliență în noul an școlar. To ce trebuie să știe elevii
Adevarul
O pisică neagră a ezitat în calea lui Putin. Felina ratează coloana oficială a dictatorului rus
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
Pensionarea anticipată, schimbată de noua lege. Condiții mult mai aspre
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Mai trecem sau nu la ora de iarnă? Ce a votat Parlamentul European și cum va fi influențată românia de această alegere
Capital.ro
Cutremur de 7 grade în România. Directorul INFP avertizează: E posibil...
StirileBZI
„Nostradamus cel viu”, despre al Treilea Război Mondial. Cum ar trebui evitat
Prosport.ro
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Înalta Curte clarifică: nu se majorează salariile judecătorilor cu 25%
MediaFlux
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...