De ce exclude Sebastian Dobrincu o împăcare cu Ioana Ignat. ”N-am timp de suferință”

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au decis să meargă pe drumuri separate. În urmă cu trei săptămâni, cei doi au anunțat public această decizie, care i-a întristat pe fanii lor. Ce a declarat afaceristul despre o potențială împăcare.
Filip Stan
28 mai 2024, 08:44
De ce exclude Sebastian Dobrincu o împăcare cu Ioana Ignat. ”N-am timp de suferință”

Sebastian Dobrincu a anunțat în urmă cu aproape trei săptămâni că el și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu. În acele momente, el numea acest episod din viața lor doar un moment de pauză. Însă ce spune acum?

Citește și Sebastian Dobrincu și-a făcut toate investigațiile pentru cancer. Milionarul, dezvăluiri șocante în online: „Ne afectează într-un final pe noi toți. Se pare că a venit și rândul meu”

Cuplul a decis să încheie relația și nu pare că mai este loc de împăcare. Tânărul milionar a spus și motivul pentru care nu ar mai continua relația cu artista.

Dobrincu și frumoasa artistă au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, mai ales că au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de trei ani.

Din păcate, în urmă cu trei săptămâni, tânărul a anunțat în emisiunea lui Măruță faptul că el și Ioana Ignat nu mai sunt împreună.

Deși inițial a numit această despărțire doar un moment de pauză, recent a declarat că nu mai există cale de împăcare.

Recent, tânărul milionar a mărturisit că decizia de a merge pe drumuri separate a fost luată de comun acord.

„A fost reciproc. Eu sunt împăcat cu decizia, cu toții suntem și îi dăm înainte”, a spus Sebastian Dobrincu pentru Cancan.

Mai mult decât atât, Sebastian Dobrincu exclude o împăcare cu artista.

Întrebat dacă ar putea forma din nou un cuplu, acesta a ținut să precizeze că a fost o decizie calculată și asumată, motiv pentru care nu mai există cale de împăcare.

„Sunt decizii calculate, sunt decizii asumate, ce facem, ne răzgândim pe parcurs?!”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Întrebat dacă o să lanseze o piesă de suferință, Sebastian Dobrincu a declarat că nu are timp să sufere și a ținut să precizeze, din nou, că deciziile pe care le ia în viață sunt asumate și calculate.

„N-am timp de suferințe, zic sincer. Aș suferi, dacă aș avea timp, dar nu am. Plus că iau deciziile foarte calculat, în general, și pe alea nu prea cred că le regreți în viață. Le calculezi, ți le asumi. Cine să mai sufere? Avem timp de suferit? Uite câte chestii mișto sunt de construit în lumea asta și noi stăm să suferim?!

Nu trebuie să te complaci, în general, în lene, într-o relație care nu funcționează, în situația în care te afli, să nu te complaci. Că ajungem nefericiți la 60 de ani”, a mai precizat Sebastian Dobrincu.

”Ne respectăm”

Recent, Sebastian Dobrincu a mărturisit, pe pagina sa de Instagram, că el și Ioana Ignat privesc viața mult prea diferite pentru a continua împreună, iar asta i-a făcut să pună capăt relației.

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât de poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună.

Te-ar putea interesa și Boala de care suferă Sebastian Dobrincu. Abia acum a făcut dezvăluirea: „Acum 7 luni s-a declanșat, plângeam în pat de durere”

Nu îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot. Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Concurent la show de supraviețuire descalificat pentru uciderea unei păsări protejate în Noua Zeelandă
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!