De ce încă se ceartă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cei doi foști soți nu pot îngropa securea războiului: „După doi ani jumate suntem în aceeași situație”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au încheiat nici acum scandalul, chiar dacă s-au despărțit acum mai bine de doi ani. Cei doi foști soți încă se judecă în instanță pentru custodia celor doi copii ai lor.
Filip Stan
07 iun. 2024, 19:55
De ce încă se ceartă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cei doi foști soți nu pot îngropa securea războiului: „După doi ani jumate suntem în aceeași situație”
De ce încă se ceartă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cei doi foști soți nu pot îngropa securea războiului: „După doi ani jumate suntem în aceeași situație”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă se luptă în instanță pentru custodia copiilor și pentru stabilirea domiciliului lor. În timp ce artista vrea ca fetițele să locuiască în permanență cu ea, designerul preferă ca cele mici să locuiască o săptămână cu el și o alta cu fosta soție.

Citește și: Alina Sorescu, anunţul momentului despre divorţul de Alexandru Ciucu: „Fetiţele simţeau lucrurile astea”

Neînțelegerile continuă între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

De mai bine de doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în proces pentru custodia fiicelor lor. Judecătorii nu s-au pronunțat nici acum în ceea ce privește domiciliul fetițelor, lucru ce îi irită foarte tare pe cei doi foști parteneri.

„Nu mă așteptam să fie atât de complicat totul, să dureze atât, asta nu mă așteptam. Nu mă așteptam ca după doi ani jumate să fim practic în aceeași situație și să mai avem încă un an până să se lămurească această situație legată de programul fetițelor, pentru că de aici provin neînțelegerile noastre. Eu îmi doresc un program stabil pentru fete, în timp ce tatăl fetelor cere acest program alternant de o săptămână cu o săptămână sau de două săptămâni cu două săptămâni”, a declarat Alina Sorescu în cadrul podcastului Mirelei Retegan.

Cântăreața a explicat că nu se gândea că se va ajunge atât de departe atunci când a inițiat procesul de divorț, mai ales că știa în ce manieră s-au schimbat procedurile în acest caz din România.

„Da, nu mă așteptam să dureze atât. Astea sunt demersurile normale din țara noastră. Sunt foarte multe lucruri care m-au surprins de când a început efectiv procesul, lucruri care nu erau așa cum se întâmpla în trecut. De asta eu îmi doresc o continuitate pentru fete, stabilitate de care orice copil are nevoie”, a mai spus Alina Sorescu.

Vedeta își dorește tot ce e mai bine pentru fetițele ei, considerând că, pentru liniștea și buna lor dezvoltare, cel mai bine ar fi ca micuțele să locuiască în permanență cu ea.

„Copiii au nevoie de continuitate, stabilitate, de predictibilitate pentru a avea un curs armonios al vieții, al parcursul școlar, al activităților. Pentru a se simți în siguranță, pentru a ști care este matca în care se dezvoltă. Partea bună este că nu am crezut niciodată că voi simți atâta susținere din partea tuturor oamenilor și că nu am fost în punctul acela de vedere de care mă temeam eu. Ce va fi, cum se vor complica lucrurile, că suntem și cunoscuți, ne vorbește lumea, cum vor fi fetele percepute la școală? Lucrurile astea nu le-am simțit așa”, a mai povestit Alina Sorescu.

Citește și: Alina Sorescu vrea să o rupă definitiv cu trecutul care o leagă de Alexandru Ciucu: „Gândeşte-te doar la prezent şi bucură-te de moment”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Mama Noei Argamani, fosta ostatică răpită de Hamas, a murit de cancer la câteva zile după eliberarea fiicei sale
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?