De ce nu a mai primit George Simion brânză de la Gigi Becali pentru botez. Cine este omul de afaceri care s-a ocupat de meniul evenimentului

Liderul AUR, George Simion, a ales o abordare diferită pentru botezul fiului său, Radu, în comparație cu nunta sa grandioasă din vara lui 2023.
Mircea Filipescu
06 iul. 2024, 19:25
De ce nu a mai primit George Simion brânză de la Gigi Becali pentru botez. Cine este omul de afaceri care s-a ocupat de meniul evenimentului

În cadrul unui interviu, George Simion a explicat că, deși la nuntă a avut nevoie de ajutorul lui Gigi Becali pentru a aproviziona cei 20.000 de invitați, botezul va fi o ocazie mai restrânsă, cu aproximativ 1.000 de participanți.

„La nuntă, fiind 20.000 de oameni, a fost nevoie să ne ajute și Gigi Becali. Chiar am avut nevoie de două tone de brânză. Acum fiind 1.000 de oameni ne ajută nașul nostru din Suceava care are un complex acolo și avem doar preparate locale din Bucovina”, a declarat George Simion pentru DC News.

Petrecerea de botez are loc la Toaca Bellevue din Gura Humorului, Suceava, complex deținut de Petrică Negrea, unul dintre nașii de cununie ai lui Simion. „Am convenit cu Ilinca să facem botez doar cu 1.000 de oameni, să nu fie 20.000 de oameni ca la nuntă. Una este nunta, altceva este botezul”, a adăugat Simion.

Eveniment tradițional în inima Bucovinei

Simion a subliniat că meniul de la botez va fi format exclusiv din preparate locale din Bucovina, oferite de complexul patronat de nașul său, Petrică Negrea. Evenimentul este descris de liderul AUR ca o „petrecere câmpenească”, organizată în aer liber și fără delicatese scumpe precum caviarul sau icrele. În schimb, invitații se vor bucura de proțap, grătar și preparate tradiționale românești.

Legăturile strânse pe care George Simion le are cu Bucovina

George Simion și-a petrecut și Revelionul cu Petrică Negrea, subliniind legătura strânsă dintre ei. În plus, liderul AUR a dezvăluit că micuțul Radu are două perechi de nași, din Suceava și Tulcea, „unde a rămas Ilinca însărcinată”.

Facilitățile de la Toaca Bellevue

Hotelul Toaca Bellevue oferă o gamă variată de camere și apartamente, cu prețuri care variază între 300 RON pentru o cameră dublă mansardată și 700 RON pentru un apartament VIP. Restaurantul hotelului este recunoscut pentru decorul elegant, panorama asupra pârtiei de ski Șoimul și a Voronețului, precum și pentru meniurile sale internaționale și tradiționale.

„Cu note elegante, decor rafinat și cu o panoramă asupra pârtiei de Ski Șoimul și a Voronețului, restaurantul Toaca Bellevue este locul ideal unde te poți delecta cu o mâncare bine pregătită și armonizată cu un vin nobil”, se arată în prezentarea hotelului.

Gastronomie bucovineană

Restaurantul promite să răsfețe oaspeții cu preparate tradiționale bucovinene, precum sărmăluțele înfășurate cu carne și jumări, cârnații și pastrama afumate la sobe tradiționale, și papanașii asezonați cu smântână și dulceață de afine. Aceste delicioase preparate sunt menite să încânte papilele gustative ale celor prezenți.

Citește și: Despărțirea emoționantă dintre Irina Columbeanu și Ramona Gabor. Nu și-au mai putut da drumul din brațe, după ce și-au făcut amintiri frumoase împreună în România

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Supermarketul românesc care se bate cu Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour sau Mega Image. S-au deschis 4 magazine, iar rețeaua se extinde
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Cum îți poți lua credit imobiliar fără avans! Secretul pe care băncile niciodată nu ți-l vor spune
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Zeci de călători, batjocoriți de CFR. Trenurile, un iad ambulant
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
A VENIT ORDIN direct de la poliție. Șoferii români au total INTERZIS. Se aplică până pe 9 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Dezastru în parcarea unui mall din Capitală: O șoferiță a provocat distrugeri multiple
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!