De ce nu joacă Anda Călin în filmul lui Liviu Vârciu. Soția artistului a dezvăluit de ce nu apare pe marile ecrane: „Sesisez îmediat greșelile”

Anda Călin a dezvăluit de ce nu joacă în filmul lui Liviu Vârciu. A discutat despre asta cu soțul său, dar lucrurile s-au așezat fiderit.
Alina Costache
17 oct. 2024, 09:05
De ce nu joacă Anda Călin în filmul lui Liviu Vârciu. Soția artistului a dezvăluit de ce nu apare pe marile ecrane: „Sesisez îmediat greșelile”
De ce nu joacă soția lui Liviu Vârciu în filmul lui

Liviu Vârciu a lansat un nou film, o continuare a producției lansate în 2021, bucurându-se de un succes răsunător pe plan profesional. Anda Călin a oferit detalii despre filmul soțului său și a dezvăluit de ce nu a appărut și ea pe marile ecrane.

Fostul membru al trupei L.A. a lansat recent partea a adoua a filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”, iar partenera lui de viață a dezvăluit detalii neștiute din spatele camerelor.

Citește și: Dorian Popa a dat-o uitării pe Babs! Artistul a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase. FOTO

Vedeta a mărturisit care este motivul pentru care ea nu apare în film. Ea spune că a vorbit cu soțul ei despre acest subiect, dar a ajuns la concluzia că ar fi mai potrivită pentru alt post.

„Da, m-am gândit. Chiar am avut o discuție cu Liviu  înainte, doar ca, cel puțin de data aceasta, chiar nu aș fi avut cum să mă împart. Totuși cred ca aș fi mai potrivită în spatele camerelor, pentru că sunt o persoană destul de critică și sesizez imediat greșelile”, a declarat Anda Călin, pentru WOWbiz.ro.

Soția lui Liviu Vârciu a oferit și detalii despre ceea ce s-a întâmplat la filmări, chiar dacă nu a putut fi prezentă permanent pe platou, mai ales că unele scene au fost filmate în afara Bucureștiului, iar ea se ocupa în acea perioadă de deschiderea grădiniței sale.

Citește și: Motivul pentru care Armin Nicoară și Claudia Puican nu au devenit încă părinți: „Doctorul ar fi vrut într-o anumită perioadă, noi nu putem, de exemplu, după postul Paștelui sau al Crăciunului”

Nici copiii cuplului nu au fost la filmări, asta pentru că de multe ori Liviu Vârciu a fost nevoit să se deplaseze la sute de kilometri de casă, una dintre locațiile pentru filmări fiind tocmai Alba Iulia.

Provocările au fost atât din partea filmului, cât și din partea grădiniței. La un moment dat în casă noastră se vorbea doar despre plăți și facturi, locații de filmare sau mobilă pentru grădiniță.

Știu că una dintre cele mai grele scene a fost cea din pădurea de lângă Albă Iulia, cu peste 100 de oameni din figurație specială, cu cai, fum, costume speciale din vremea dacilor. Dar e și o scenă amuzantă, pe care o vezi și în film, după care s-a creat și o strigare specială în echipa, “hău hău hău, miau miau miau”. A devenit o formă de salut și e amuzant când vezi că s-a preluat o glumă.

Pentru că multe dintre locațiile de filmare au fost prin țară și complicate, copiii nu au fost la filmări. Nici eu nu am ajuns pentru că a fost o perioadă plină și pentru mine și m-am axat pe deschiderea grădiniței”, a mai dezvăluit Anda Călin.

DailyBusiness
Se dau 700 de lei pentru femeile din România! Vești bune pentru o categorie de persoane
Spynews
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Planta minune care tocmai a fost omologată în România. Tratează mai multe boli și alergii
Capital.ro
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
Playtech.ro
Cântăreț, fost câștigător X Factor și membru One Direction, găsit mort după ce a căzut de la etajul trei
DailyBusiness
Vortex polar în România! -5 grade în toată țara
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Amanta i-a cerut să renunțe la soție! Meko face declarații exclusive! Cum se împarte luptătorul între femelie din viața lui
Spynews
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Evz.ro
Iarna vine mai devreme. Temperaturi de decembrie în octombrie
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Ultimele clipe din viața lui Liam Payne. Ce a făcut în camera de hotel, înainte să vină poliția. Angajații au fost mega speriați de atitudinea lui. Ce le-au spus celor de la 911
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Serviciu militar obligatoriu, din nou în România? „Se renunţă la tot ceea ce ţine de viaţa de zi cu zi”
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la o mare. Credeam că nu o să te mai vedem niciodată"
substantial.ro
Ministerul de Externe de la Chișinău avertizează asupra posibilelor transporturi ilegale de alegători în Rusia
MediaFlux
SENIORII, OBLIGAȚI! ADEVERINȚELE de PENSIE, aduse URGENT
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre