De ce nu s-a căsătorit Irinel Columbeanu cu Anna Lesko, deși i-a fost iubită timp de 8 ani. Artista a fost izgonită din vila de la Izvorani

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au fost împreună mai bine de 8 ani, dar nu au reușit să formeze o familie. Cine i-a despărțit pe cei doi.
Alina Costache
02 apr. 2024, 20:51
De ce nu s-a căsătorit Irinel Columbeanu cu Anna Lesko, deși i-a fost iubită timp de 8 ani. Artista a fost izgonită din vila de la Izvorani
De ce nu s-au căsătorit Anna Lesko și Irinel Columbeanu

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România.  Artista are 45 de ani acum și este de origine din Chișinău. Ea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fostul milionar de la Izvorani timp de 8 ani, dar au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Dumitru Dragomir n-are milă de Irinel Columbeanu. E convins că fostul milionar își merită soarta: „Eu încărcam roabe cu beton, el cheltuia banii cu gagici”

Mulți credeau că se vor căsători, dar asta nu s-a întâmplat, deși s-au iubit foarte mult.

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relația noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în niște momente foarte grele. Relația cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, a declarat Anna Lesko în urmă cu mai mulți ani.

După despărțirea de Irinel Columbeanu, Anna Lesko a mai avut relații cu persoane cunoscute, precum Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, Liviu Moreanu, Codin Maticiuc sau Elan Schwartzenberg. Artista a fost căsătorită cu DJ Vinnie, timp de 8 ani. Cei doi au divorțat în 2020 și au împreună un fiu.

Irinel Columbeanu și Anna Lesko s-au despărțit brusc, după o relație de 8 ani. Între ei există o diferență de 21 de ani, dar nu acesta a fost motivul despărțirii.

Se pare că artista nu a fost acceptată de părinții fostului afacerist. Chiar dacă i-a fost alături lui Irinel atât în momentele frumoase, cât și în cele mai dificile, nu a fost suficient pentru familia Columbeanu.

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus ‘Ieși din casa fiului meu, rusoaico. Așa s-a terminat relația noastră”, spunea Irinel Columbeanu.

Citește și: Irinel Columbeanu se teme că va muri cu un mare regret în suflet. Cel mai sărac fost milionar își strigă durerea din azil: „Nu știu când o voi mai vedea”

Chiar dacă o iubea pe Anna, Irinel a decis să îi urmeze sfatul tatălui său și a renunțat la relație. După câțiva ani de la despărțire, artista și omul de afaceri au mai fost surprinși de câteva ori împreună, dar nu au declarat nimic despre o posibilă împăcare.

Cum a cunoscut-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au cunoscut în 1966, la Constanța, atunci când artista a venit în România, alături de colegii ei din trupa de dansuri. Într-o zi, aceasta susținea un spectacol la Cazinoul din Constanța, loc frecventat de Irinel la acea vreme.

Omul de afaceri s-ar fi îndrăgostit pe loc de ea și a invitat-o să o însoțească la o petrecere.

„A doua zi, la party, toată lumea îl întreba cine e frumoasa fată cu care a venit. Cei însurați îl luau chiar deoparte ca să îi șoptească întrebarea, dar nu răspundea nimic. Oricum, nu ar fi știut ce să le spună”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Subiecte Matematică BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a de la toate profilele la bacalaureat 2024. Update
Capital.ro
Asociația de proprietari are interzis. Proprietarii de apartamente pot face reclamație
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Vești bune pentru șoferi! Benzina și motorina, mai ieftine astăzi!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Rețete ideale pentru caniculă. Ușor de preparat și cu puține calorii
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Barem Matematică Bacalaureat 2024: Ora la care urmează să fie afișate răspunsurile corecte pe Edu.ro pentru profilul real
Capital.ro
Decizie pentru cei cu permis auto. Se plătește TAXĂ. Lege nouă în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Premierul ungar Viktor Orban efectuează prima vizită în Ucraina de la începutul războiului
MediaFlux
Mai mulți bani la RECALCULAREA PENSIEI cu aceste 3 adeverințe! Documentele trebuie DEPUSE URGENT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?