De ce nu te cere în căsătorie. Află adevăratele motive

Visul oricărei femei este să-şi vadă iubitul, în faţa ei, în genunchi, întinzând spre ea cutiuţa mică de catifea. V-aţi mutat împreună, crezând că nu va întârzia mult până veţi oficializa relaţia. Până la urmă sunteţi ca şi căsătoriţi, nu? Şi totuşi momentul întârzie să apară.
Romania TV
16 nov. 2013, 10:49
De ce nu te cere în căsătorie. Află adevăratele motive

Sunt diverse motive pentru care iubitul tau nu s-a prezentat inca cu inelul magic. Vezi tu, chiar daca ati mai discutat in trecut despre casatorie, e o diferenta intre o discutie si a pune totul in practica.

Mutatul impreuna nu te ajuta

Odata ce te-ai mutat impreuna cu un tip, de obicei sunt intentii din partea lui sa se mute impreuna cu tine. Partea proasta este ca nu are ocazia sa-ti simta lipsa, iar barbatii de obicei fac marele gest atunci cand sunt prinsi de focul pasiunii sau de dor. Spre exemplu, fratele meu, a cerut-o in casatorie pe viitoarea lui sotie, la o luna dupa ce aceasta plecase in alta tara la munca. A cumparat frumos inelul si a strabat 20 de ore cu masina pentru a o cere in casatorie. Asta da cerere romantica, as spune eu.

Citeşte şi De ce nu vor bărbaţii să se căsătorească

Dar atunci cand locuiti impreuna si totul merge bine, frumos, sunt mai slabe sansele sa fie cuprins de un sentiment acut de iubire si sa simta ca trebuie neaparat sa te ceara in casatorie. Cu toate astea, locuitul impreuna inainte de a oficia relatia a devenit cam imperativ in zilele noastre.

In plus, atunci cand locuiti impreuna are ocazia sa te vada in toate ipostazele – si atunci cand esti morocanoasa, si atunci cand abia te-ai trezit din somn… nu uita ca macar atuci cand iesiti in oras sa te aranjezi, sa-i oferi ocazia de a se simti mandru cu tine alaturi.

Citeşte şi Horoscop: Cât de repede te va cere de nevastă, în funcţie de zodia lui

Vrea siguranta financiara

Evident, exista si motivatia financiara. Probabil asteapta pana se simte sigur si realizat din punct de vedere profesional pentru a te cere de sotie. Am auzit motivatia asta de atatea ori insa, incat nu stiu daca este adevarata sau este doar o scuza. „Inca o promovare la munca si gata – ma opresc direct la bijutier”.

Citeşte şi Adevăruri crunte pe care nimeni NU ţi le spune despre căsătorie

De cele mai multe ori el stie, tu stii, amandoi stiti ca urmeaza sa se intample. Probabil ca mai indicat ar fi sa ai incredere in el si sa mai ai putina rabdare. El stie ca tu esti persoana potrivita pentru el si, daca ati discutat deja despre casatorie si copii, inseamna ca nu ii repugna in totalitate ideea casatoriei. Se va intampla… dar cand va fi gata?

Află restul motivelor pentru ca nu te cere în căsătorie pe Ele.ro.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!