De ce preferă Mirela Vaida vacanțele pe litoralul românesc: „E cea mai frumoasă, pentru că-i a noastră”

Mirela Vaida a fost plecată în multe destinații de vacanță care mai de care mai spectaculoase, însă vedeta spune că niciuna nu se compară cu un concediu pe litoralul românesc.
Alina Costache
04 iul. 2024, 18:00
De ce preferă Mirela Vaida vacanțele pe litoralul românesc:

De ce preferă Mirela Vaida vacanțele pe litoralul românesc. Atunci când era mică și mergea cu părinții la mare, aceștia erau nevoiți să facă adevărate sacrificii ca să-și permită un astfel de concediu.

Citește și Reacția oamenilor când îl văd pe Cătălin Scărlătescu pe stradă, după ce s-a aflat că s-a întors la Masterchef. ”Oriunde am fost”

Și tocmai pentru că îi aduce aminte de părinți, de copilărie, de momente memorabile, Mirela Vaida a ținut să-și ducă și ea copiii la mare.

„Indiferent de câte mări superbe, turcoaz, cu nisip alb sau cu peisaje de-ti taie răsuflarea am văzut, Marea noastra Neagră rămâne marea noastră… E în ADN-ul nostru, al copilăriei noastre, al concediilor de altădată, când părintii noștri faceau atâtea sacrificii să ne ducă, vara, la mare. Am revenit cu copiii mei, în acest weekend, iar ei, fascinați, s-au trezit la 6 dimineața, au iesit pe balcon si-au exclamat: „Ce frumoasă e marea noastră, mami!’ Da, e cea mai frumoasă, pentru că-i „a noastră, mami!” a scris vedeta pe rețelele sociale, în descrierea unor fotografii.

Mirela Vaida, siluetă perfectă

Mirela Vaida a atras toate privirile cu felul în care arată. Are silueta mult visată, însă a și muncit mult pentru ea. Nu merge la sală, dar are bandă de alergare acasă.

Întrebată dacă ține și vreo dietă, vedeta a spus:

„Da, țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală.

Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Uite, acum, în timp ce dau acest interviu, fierb o oală de sarmale. Știi cum miroase în casă? Miroase a costiță afumată, a slăninuță, a cârnăciori afumați, printre sarmalele acelea… E o nebunie. Mă pregătesc, după aceea, să fac o ciorbiță de perișoare. Deci, la mine în casă nu e cu dietă.

Eu sunt un om fericit când se mănâncă, și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola. Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez. Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de „dietă sănătoasă, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea”, a dezvăluit ea.

Citește și Emily Burghelea a intrat în operație! Ultima imagine cu vedeta înainte de marele obstacol pe care trebuie să îl treacă: „Toată partea stângă este făcută bucățele”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Românii trebuie să prezinte buletinul. Legea intră în vigoare de astăzi, 25 iulie
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Vine iureșul total în România. Schimbare uluitoare a vremii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!