De ce s-a certat Florin Piersic cu fiul său. Cei doi nu mai țin legătura de peste două decenii. Mesajul actorului după ce tatăl său a ajuns la spital

Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, de ce Florin Piersic și fiul său cel mare nu își mai vorbesc. Au trecut 20 de ani de când s-a produs ruptura dintre ei, iar motivele au fost spuse chiar de Florin Piersic Jr.
Alina Costache
08 mai 2024, 22:42
De ce s-a certat Florin Piersic cu fiul său. Cei doi nu mai țin legătura de peste două decenii. Mesajul actorului după ce tatăl său a ajuns la spital
De ce s-a certat Florin Piersic cu fiul său. Cei doi nu mai țin legătura de peste două decenii: „Nu am înțeles cum poți să îți lovești copilul”

De 20 de ani, Florin Piersic și fiul său cel mare nu își mai vorbesc. Mulți au fost cei care și-au pus întrebări legate de cearta dintre ei, iar cel care a elucidat misterul a fost chiar Florin Piersic Jr. în cadrul unei emisiuni tv.

Citește și: Emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, a bătut clar concureța axată pe vizita lui Iohannis la Washington

De ce s-a certat Florin Piersic cu fiul său

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Florin Piersic Jr. a făcut o serie de declarații sincere despre cearta cu celebrul său tată, aflat acum pe patul de boală.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a afirmat Florin Piersic Jr. în emisiunea lui Denise Rifai.

Totuși, Florin Piersic Jr. spune că și-a iertat tatăl și vrea să își amintească momentele frumoase dintre ei, chiar dacă îi este încă destul de dificil să înțeleagă gestul tatălui său.

„Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a mai precizat Florin Piersic Jr.

Și chiar dacă Florin Piersic Jr. susține că relația dintre el și tatăl său nu este una bună, Florin Piersic spune că își iubește foarte mult fiul, fiind extrem de mândru de realizările acestuia.

„M-am bucurat de fiecare dată când a apărut, am fost și la spectacolele lui. Eu am avut întotdeauna o mare simpatie și dragoste pentru el pentru că am simțit că el este foarte dăruit pentru meseria asta. Nu e nicio suferință, cum să nu am relație cu el. Dar cum să nu am eu cu el? Pentru mine, el e un actor extraordinar de talentat, de bun și știe mult.Am fost tatăl lui întotdeauna, eu simțeam nevoia să fiu aproape de ei chiar dacă eram despărțit de Tatiana. Aveam pentru ea un sentiment cu totul și cu totul special. Iar el era băiatul meu și așa a rămas și așa va rămâne toată viața mea, Florin Piersic jr”, a spus Florin Piersic despre relația cu fiul său.

Florin Piersic Jr. se află, în aceste zile, cân tatăl lui este internat la București, la Bacău. De acolo, el a postat o fotografie pe Instagram, alături de care a scris și un mesaj: „Eu, încercând să îmi dau seama dacă există un aeroport în Bacău”.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, vorbind mai ales despre starea delicată a tatălui său.

„Sunt alături de dumneavoastră cu gândul și îmi doresc să fie totul bine”, „Sănătatea marelui Florin Piersic”, „Multă sănătate tatălui dumneavoastră! Sper să treacă ușor si cu bine peste aceste momente grele.”, „Tot răul spre bine să fie în privința tatălui tău, marele Piersic”, sunt câteva dintre reacțiile internauților la postarea lui Florin Piersic Jr.

Citește și: Care e starea de sănătate a lui Florin Piersic. Directorul Institutului Matei Balș, noi detalii: „Nu îi pune viața în pericol”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!