De ce s-a îngrăşat Betty Salam: „Pitici pe creier. Am vrut să-mi fac o intervenţie estetică şi era necesar să am mai multă grăsime. Acum am renunţat la idee”

Fiica lui Florin Salam este frumoasă, talentată şi o mămică tânără şi împlinită. Nu este, însă, la fel de împlinită şi atunci când vine vorba despre felul în care arată. Artista consideră că are nevoie de mai multe intervenţii estetice, dar până în prezent nu a reuşit să-şi facă niciuna.
Oana Anghel
16 ian. 2022, 00:34
De ce s-a îngrăşat Betty Salam:

De ce s-a îngrăşat Betty Salam. Şi spunem că „nu a reuşit” pentru că era cât pe ce, însă pandemia i-a dat planurile peste cap. Tânăra voia să-şi facă mărire de fese cu grăsime proprie, însă a venit pandemia, iar medicul estetician care urma să-i facă intervenţia a anulat toate programările.

De ce s-a îngrăşat Betty Salam: „Nu ştiu ce mi-a venit că vreau fundul mai mare”

Pentru această intervenţie, tânăra artistă a fost nevoită să se îngraşe. Greu nu i-a fost, însă intervenţia nu a mai avut loc, iar ea a rămas cu kilogramele în plus.

Toată lumea de pe Instagram mă întreabă de ce m-am îngrăşat. M-am îngrăşat că am avut nişte pitici pe creier, doctorul a decalat programările din cauza pandemiei şi am renunţat şi eu la idee. M-am îngrăşat pentru că a fost nevoie să fac intervenţia asta. Acum am rămas cu kilogramele în plus şi nici măcar nu ştiu dacă să mă mai duc sau să nu mă mai duc la operaţie.

Am avut nişte pitici pe creier, niciodată noi femeile nu suntem mulţumite cum arătăm. Eu arătam foarte bine acum doi ani de zile, mergeam la sală de trei ori pe săptămână şi arătam exact aşa cum mi-am dorit întotdeauna. Atunci a fost cea mai bună perioadă a mea. Şi nu ştiu ce mi-a venit că vreau fundul mai mare„, a mărturisit Betty Salam în emisiunea XtraNightShow.

Citeste si Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe. Ce piesă celebră au interpretat VIDEO

Câte kilograme are Betty Blue

Betty Blue a acumulat câteva kilograme în ultima perioadă, mai ales că nu s-a putut abține de la toate preparatele savuroase de pe masa de sărbători. Artista nu a ezitat să își dezvăluie kilogramele, chiar pe contul său de Instagram.

În general nu-mi place să spun câte kilograme am, dar ce să fac? Îmi asum, am spus că răspund la toate întrebările. Acum am 61 de kilograme, iar pentru mine mult rău! Și revin la subiect… Unii dintre voi știți de ce am luat în kilograme, însă nu îmi pare rău, că nah, învățam din greșeli, iar greșeala o voi face până într-un final”, a scris fiica lui Florin Salam pe Instagram.

De ce s-a îngrăşat Betty Salam

Ce intervenţii estetice ar în plan fiica lui Florin Salam

Artista a precizat că până în prezent nu şi-a făcut nicio intervenţie estetică, dar că ia în calcul să intervină la nivelul sânilor, care au avut de suferit după sarcină.

Până acum nu am nicio operaţie estetică, am câteva chestii făcute la faţă, dar care mă ajută pentru acnee. Am făcut o ridicare foarte foarte mică, la buze nu am acid hialuronic, am câteva fire. Îmi doresc foarte mult să-mi fac sânii, dar nu e un moft, e o necesitate. Am născut, eu sunt tânără, iar sânii mei nu arată aşa cum îmi doresc eu şi cum arătau înainte„, a conchis Betty Stoian.

Citeste si Florin Salam, cadouri de fițe pentru copiii săi. Odraslele manelistului au primit pantofi de sute de euro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău, de fapt. Contre cu Claudia Pătrășcanu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!