De ce se teme cel mai mult Anamaria Prodan: „L-am moștenit pe tata. Ar fi perfect dacă aș putea dormi cu luminile aprinse”

Anamaria Prodan este genul de femeie puternică, pe care pare că nimic n-ar putea-o speria și nimic n-ar putea-o pune la pământ. Cu toate astea, impresara are o frică majoră, o fobie am putea spune.
Irina Dumitrescu
22 oct. 2024, 08:45
De ce se teme cel mai mult Anamaria Prodan:

Anamaria Prodan și-a pus, recent, sufletul pe tavă și și-a dezvăluit una dintre cele mai mari vulnerabilități: frica de întuneric. Impresara a spus că această fobie a moștenit-o de la tatăl ei, căruia „îi era groază de întuneric„.

Recent, Anamaria a suferit o operație la ochi, iar când a plecat de spital, după operație, a plecat cu ochii închiși, atât de mare îi era teama de ce se va întâmpla când îi va deschide – se temea cî nu va mai vedea.

Anamaria Prodan își dezvăluie cea mai mare temere:”Dacă aș putea, aș dormi cu lumina aprinsă”

De altfel, vedeta spune că, în casa ei, luminile sunt mereu aprinse, mai puțin atunci când doarme.

Am plecat de acolo cu ochii închiși, pentru că mi-era frică că n-o să văd. Cea mai mare frică a mea e orbirea. La mine în casă când intru se aprind toate luminile. Dacă aș putea să dorm cu lumina aprinsă, la mine e perfect, am peste tot lumină.

Citeste si Anamaria Prodan, dezvăluiri despre cum a adus-o Gigi Becali pe calea Bisericii: „Dumnezeu m-a pedepsit şi am înţeles”

Și îmi aduc aminte de săracul tata, Dumnezeu să-l ierte, îi era groază de întuneric și eu am moștenit chestia asta”, a povestit Anamaria Prodan într-un podcast.

Ce operație a făcut Anamaria Prodan: „I-am zis medicului că eu trebuie să văd tot, să știu tot”

Anamaria Prodan a fost supusă unei intervenții chirurgicale la ochi, iar pentru asta a mers tocmai la Satu Mare. Impresara spune că avea mari probleme de vedere, nu vedea nici de la distanță, nici de la apropiere, iar necazul cel mare era că mai tot timpul își rătăcea ochelarii.

Așa că a ales să scape definitiv de această problemă și s-a lăsat pe mâinile unui medic reputat de la Satu Mare, care a operat-o cu ajutorul unei tehnologii moderne.

Citeste si Anamaria Prodan a vorbit despre gelozia lui Reghecampf pe Ronald Gavril. „El n-a pus alcool în gură în viaţa lui. E clar! Mi s-a zis că un film cu noi ar fi blockbuster”

Am făcut o operație, să pot să scap de ochelarii de vedere. Presbyond se numește, e foarte puternică lumina și m-au rugat câteva zile să stau cu ochelari. Nu vezi nimic, pentru că este făcută cu laser, durează foarte puțin. Nu îmi găseam ochelarii niciodată, astăzi sunt fericită, văd mai bine ca Bebe. Nu simți nimic.

Durează două minute la un ochi, două minute la celălalt. Știu doar că medicul era foarte haios, i-am zis să nu cumva să orbesc, că dacă orbesc sunt nenorocită. Eu trebuie să văd tot, să știu tot. Am fost la Satu Mare și zice: ‘Uite, ai mers perfect până la Satu Mare, durează 5 minute, hai 10 cu totul.’

Acolo este cel mai bun medic, are cea mai bună clinică, cu cea mai frumoasă aparatură și performantă. Am fost și sunt așa zăpăcită că am plecat de acolo cu ochii închiși, că îmi era frică că nu o să văd. Mi-e frică de orbire. Este domnul doctor Lehar, care îmi spunea: ‘Ana, totul este perfect, nu se întâmplă nimic, o să îți pun capul așa imobilizat..’ Este minunat! Eu te duc acolo și tu scapi de ochelari.

Undeva la 5.000 de euro a costat, pentru ce am avut eu. Eu nu vedeam nici aproape, nici departe, era ceva ciudat la mine„, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?