De ce ţine post Denise Rifai: „Înţelegi cum e să nu ai apă, să nu ai mâncare. Apreciezi altfel tot. Postul îţi dă foarte multă putere.”

Vedeta Kanal D, în vârstă de 38 de ani, a trecut de-a lungul vieții prin numeroase experiențe, atât din punct de vedere emoțional, cât și spiritual.
Alina Costache
10 iul. 2024, 17:20
De ce ţine post Denise Rifai:

Denise Rifai a fost invitată în cadrul podcastului „Ac de Siguranță”, acolo unde a vorbit despre copilăria sa, despre tatăl său iordanian și despre cum a influențat-o religia tatălui său în viața de zi cu zi. Prezentatoarea TV a avut perioade în care a renunțat la apă și la mâncare.

Citeşte şi

Denise Rifai, dezvăluiri despre relația cu Dumnezeu: „Există cumpene în viaţa noastră, şi eu am trecut printr-una”

Vedeta Kanal D, în vârstă de 38 de ani, a trecut de-a lungul vieții prin numeroase experiențe, atât din punct de vedere emoțional, cât și spiritual. Aceasta a mărturisit că una dintre cele mai profunde perioade a fost aceea în care a ținut post. Astfel, Denise Rifai recomandă postul, atât pentru corp, cât și pentru suflet.

Citește și: Denise Rifai şi-a dezvăluit secretele. „Condimentul” cu care o cucereşti definitiv

„Țin post. Consider că postul e foarte important. Sunt anumite perioade în care e important să postești, e important să înțelegi ce e foamea, ce e setea, să poți să cobori între oameni. Îți dă foarte multă putere. De exemplu, în ramadan, băieții nu mănâncă și nu beau de când răsare soarele și până apune. Este fantastic. Vara apune soarele și la 22, e foarte greu. După o perioadă de post din ăsta, apoi poți să mănânci și să bei orice, nu ai restricție de proteină, cum este postul creștin. Dincolo că te așază, îți arată. Înțelegi cum e să nu ai apă, să nu ai mâncare. Apreciezi altfel tot. Îți dă o putere atât de mare că poți muta munții.

Citește și: Denise Rifai rupe tăcerea despre filtrele din mediul online. „Pe mine mă înspăimântă!” VIDEO

Postul îți dă foarte multă putere. Ca să faci meditație profundă, ca să meditezi, să evoluezi un pic ai nevoie să faci post. Cum poți. Eu pot, depinde ce vreau. Și postul negru este foarte bun. În toate culturile, toată lumea vorbește de ideea de post și e foarte important. Pentru mine tata este foarte important și e logic să țin și am ținut ramadan. Nu pot acum, muncesc, n-am cum. Nu este ușor. Am ținut și știu ce înseamnă să ții post, dar nu poți să faci asta când mergi la birou, e complicat, nu pot să țin emisie așa, dar am ținut la viața mea și știu ce înseamnă.”, a declarat prezentatoarea TV.  

Denise Rifai trimite femeile la cratiţă: „E normal pentru bărbatul tău să îi faci mâncare. Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu”

Denise Rifai recunoaște că nu are mult timp pentru aceste activități, dar atunci când găsește adoră să facă mâncare. Vedeta consideră că în acele preparate pe le pregătește, femeia își pune toată energia, iar asta este de departe cel mai înălțător lucru.

În general, Denise Rifai mănâncă ce gătește, dar atunci când nu are timp apelează și la ajutorul celorlalți. Eu mănânc de regulă ce gătesc eu. Mâncarea este foarte importantă. În mâncare se pune energie. Femeia este important să știe, să facă și să prepare, pentru că mâncarea este energia ei. E energia asta vitală care ține tot. Nu există femeie la cratiță, este energia ei. Femeia are o energie separată de cea a bărbatului. Este această energie creatoare. Este femeia, energia supremă. E normal și e frumos și e curat pentru bărbatul tău, pentru familia ta, pentru tatăl tău să îi faci mâncare din mâna ta.

Denise Rifai nu intră în bucătărie de Paște. Cum petrece prezentatoarea Sărbătorile Pascale: „Vreau să mă odihnesc. De gătit nu gătesc”

Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu așa trebuie așezate lucrurile. Lucrurile trebuie făcute din inimă, dar se întâmplă altfel în societatea modernă. Nu avem timp foarte mult. Femeile care aleg să aibă o carieră, să își dedice viața, să facă performanță, cum sunt eu. Am foarte puțin timp liber. Atunci mă ajut de oamenii care sunt în viața mea și pot să mănânc conform. Mie mi se pare cea mai mare onoare pentru o femeie să poată să gătească, să aibă timp să gătească pentru ea, familia ei, bărbatul ei. Asta este o onoare. Nu este nici femeia la cratiță, e cel mai înălțător lucru‘, a spus Denise Rifai, în cadrul podcastului Ac de siguranță.

Denise Rifai, dezvăluiri fierbinți despre Dan Bittman: „Oamenii mai aşezați în vârstă au o liniște pe care viața le-a dat-o.Știi cu ce operezi și te poți așeza lui. Și vâltoarea asta a tinereții, când se transformă în ceva frumos…”

Ce face Denise Rifai de Paște

Ce face Denise Rifai de Paște

Denise Rifai are o siluetă de vis la cei 37 de ani ai săi. Moderatoarea tv a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Ține o dietă destul de strictă după care se ghidează în fiecare zi. Sunt mai multe alimente la care a renunțat de dragul siluetei sale.

Citește și Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat: „Aici este punctul nevralgic pentru mine”

„Încerc să mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus. Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apa plată beau.”, a declarat Denise Rifai, potrivit ciao.

Denise Rifai evită consumul de băuturi carbogazoase

Denise Rifai încearcă pe cât posibil să evite consumul de băuturi carbogazoase. Spune că astfel de bătururi nu îi fac bine deloc și că preferă apa plată, ceaiul sau limonada care nu au zahăr.

Citește și Bianca Drăgușanu sare din proces în proces. Prezentatoarea TV le face scandal autorităților. Motivul pentru care a ajuns în instanță

„Nu consum pentru că am observat că mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațios. Mai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce să pun în mine produse care-mi fac rău? Mai dau și bani ca să–mi fac rău? Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua deshidratează și atunci corpul trebuie hidratat. Iubesc limonada, dar și pe asta o fac fără zahăr, fără miere. Limonada în sine are carbohidrați, lămâia are zahăr.

Denise Rifai admite că se ferește de tentații și are niște reguli alimentare bine stabilite, totul pentru a nu câștiga kilograme în plus.

„Încerc să mănânc curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus. Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, eu nu consum așa ceva. Apa plată beau’, spunea Denise Rifai pentru Ciao.ro.

Cine este, de fapt, Denise Rifai? În vârstă de 38 de ani, cu mamă româncă și tată iordanian, prezentatoarea a vorbit și despre Iordania, țară unde visează să aibă o casă, dar și despre culisele emisiunii ei de la Kanal D. Emisiunile sale de duminică seara nu sunt ”niște simple întrevederi, ci adevărate exerciții de sinceritate ale invitaților față de public și față de ei înșiși”.

Citește și: Denise Rifai și-a scos bijuteria pe patru roți la plimbare. Prezentatoarea TV, o apariție răvășitoare, care ar încinge imaginația oricărui bărbat

Cine este, de fapt, Denise Rifai?

Iordania are soarele arzător, cer, are deșertul pe care îl ador… Aș mai adauga oamenii frumoși, mâncarea grozavă… Iubesc foarte mult România, și apropiații mei știu că mă emoționez teribil de câte ori aud inmnul României.

În România poți trăi liber, societatea îți permite asta. Lumea occidentală trebuie să aprecieze că este liberă, că are cerul liber deasupra capului, o libertate totală. În Occident oamenii nu înțeleg cât de important este să fii liber„, a declarat Denise Rifai, pentru Libertateapentrufemei.ro.

Vedeta mărturisește că ar fi fost un avocat foarte bun, dacă nu urma jurnalismul. Îi place foarte tare să lupte pentru drepturile omului și ale femeilor.

Dacă nu aș fi fost jurnalist, cred că aș fi fost un avocat foarte bun, luptând pentru drepturile omului și ale femeilor. În fiecare zi încerc să fiu mai bună, mai înțelegătoare, mai înțeleaptă. Oamenii îmi spun, pe măsură ce trece timpul, că sunt schimbată în bine.

Eram „sălbatică” când eram mică, nu înțelegeam că viața nu este doar în alb și negru, că există nuanțe. Am învățat că nu există perfecțiune, există însă o balanță. M-am echilibrat în toți anii ăștia„, a mai declarat Denise Rifai.

Spynews
Dacă stai la bloc, trebuie să știi că nu mai plătești această taxă
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
El e românul din Teleorman care și-a transformat curtea într-un paradis exotic. Are bananieri, dar și palmieri, iar locul arată incredibil
Capital.ro
Ungaria, OUT?! Decizia istorică se pregăteşte acum în Europa: Acţiuni reale
Playtech.ro
Legea e clară. Ce nu este obligată asociația de proprietari să facă, chiar dacă locatarii cer acest lucru UTILE
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
3 trucuri prin care să te răcorești pe timp de caniculă, fără aer condiționat. Puțini oameni știu că aceste sfaturi chiar funcționează
Spynews
Natura se dezlănțuie! Pe lângă codul roșu de caniculă, meteorologii anunță furtuni puternice cu grindină. Care sunt zonele vizate | FOTO
Evz.ro
Produse periculoase, retrase dintr-un supermarket cunoscut. Clienții, îndemnați să le returneze
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă? Preţ ameţitor pentru ţinuta făcută din dantelă 3D
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Alertă de vreme severă în România. Lista județelor afectate de Cod roșu de caniculă și furtuni violente
Capital.ro
Proprietarii de locuințe vor plăti ÎN PLUS. Obligația e trecută direct în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Circulația pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu, deschisă complet
MediaFlux
UCRAINA ATACĂ RUSIA! NATO și-a dat ACORDUL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'