De cine ar fi fost ajutat soțul Danei Roba să plănuiască atacul monstruos. Noi detalii ies la iveală: „S-au găsit mesaje în telefonul lui”

Soțul Danei Roba ar fi premeditat atacul halucinant, dar nu de unul singur. Planul ar fi fost să o ucidă pe make-up artistă pentru a-i fura banii.
Alina Costache
25 iul. 2023, 16:42
De cine ar fi fost ajutat soțul Danei Roba să plănuiască atacul monstruos. Noi detalii ies la iveală: „S-au găsit mesaje în telefonul lui”
Dana Roba este sigură că soțul ei a premeditat atacul

În urmă cu aproape două luni, Dana Roba a fost atacată cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu. Tatăl celor două fetițe ale sale a lovit-o în repetate rânduri cu un ciocan în zona capului, în miezul nopții, vedeta fiind la un pas de moarte. Aceasta a ajuns la timp pe mâinile medicilor, cu semne vitale, cei de la spital reușind să o repună cu greu pe picioare.

Make-up artista a rămas cu sechele după atac, având nevoie de terapie pentru a-și putea mișca din nou mâinile normal. Din păcate, semnele de pe față vor putea fi acoperite cu greu.

Citește și: Cum arată Dana Roba, la două luni de când a fost măcelărită de soțul ei. Vedeta le-a arătat fanilor adevărata ei față

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premeditat totul cu fratele lui. S-au găsit mesaje în telefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (20.000 de euro) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător”, a declarat Dana Roba, potrivit click.ro.

Ce măsuri a luat Dana Roba după atacul terifiant

Dana Roba locuiește în continuare în casa în care aproape și-a găsit sfârșitul. Acum, are de gând să facă câteva modificări, pentru a nu mai retrăi amintirile din acea seară groaznică, care i-au schimbat viața.

„Astăzi o să vină mai multe persoane să ia mobila din dormitorul macabru. Am donat-o unor persoane necunoscute iar draperiile o să le ia altă persoană, nu o cunosc personal. Așa că mâine mă duc să văd de pat aici, în cameră.

O să schimb totul și o să fac frumos. O să chem un pastor după aici, să citească, dar nu știu câtă nevoie este pentru că în această casă este Hristos și El are grijă de tot”, a mai spus Dana Roba, potrivit sursei citate.

Citește și: Dana Roba a slăbit mai bine de 15 kilograme, după ce a fost agresată de soț, pentru că nu poate mânca: „Toate hainele îmi sunt mari”

Recent, make-up artista a povestit pe rețelele sociale cum s-a desfășurat întregul incident. Vedeta spune că nu s-a gândit o clipă că va muri și că Dumnezeu a fost mereu alături de el.

„În urmă cu 6 săptămâni, fostul soț a încercat să-mi ia viața, lovindu-mă cu ciocanul în cap în timp ce dormeam, atât în fața cât și în spatele capului, sunt plină de loviturile dure ale acestui monstru. Multe lovituri în cap, apoi lăsându-mă câteva ore in cameră, ca sigur când se întoarce voi fi moartă, el poate fugi și se poate ascunde de oamenii legii. Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie, și l-am implorat să cheme ambulanța că nu mai pot și mă simt foarte slăbită. Îl auzeam cum țipa la telefon și era foarte supărat ca încă nu am murit. (…) Chiar dacă am ajuns in stare foarte gravă la spital si medicii nu mi-au dat nici o șansa la viata, ba mai mult, erau siguri ca voi muri pe masa de operație (…)”, a scris Dana Roba pe rețelele sociale.

Spynews
Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Horoscop rune16 – 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici: Trei zodii dau lovitura, câștiguri pe toate planurile
Capital.ro
Doliu în televiziune. Marele actor s-a stins. Milioane de oameni l-au iubit
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Primul tren electric chinezesc va circula în România. Prin ce orașe va trece
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Ce nu ai voie să faci în China dacă ești însărcinată. Nicio femeie nu se abate de la aceste reguli
Spynews
Mădălina de la Insula Iubirii, declarații exclusive și tranșante despre despărțirea de Dani! Îl acuză că minte atunci când vorbește despre ea
Evz.ro
Carmen Negoiță nu poate trăi fără asta. Cum se descurcă la Asia Express
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Umilință supremă pentru Ungaria. Ungurii au fost blocați total
StirileBZI
Peste 8 milioane de români vor avea mai mulți bani în conturi! Unele sume depășesc 50.000 de lei
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Numărul blindatelor din depozitele armatei ruse s-a redus drastic
MediaFlux
ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI! ESTE INTERZIS TOTAL AZI conform tradiției
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...