De necrezut! Oana Zăvoranu, comparată cu Michael Jackson: „Sunt cam la fel”

Oana Zăvoranu a vorbit recent, pe un ton ironic așa cum a obișnuit pe toată lumea, despre operațiile estetice de la nivelul feței, pe rețelele de socializare.
Filip Stan
21 iun. 2022, 18:13
De necrezut! Oana Zăvoranu, comparată cu Michael Jackson: „Sunt cam la fel”

Chiar dacă nu a dezvăluit câte operații estetice, dar a glumit spunând că a auzit despre ea că ar avea mai multe decât Michael Jackson, celebrul cântăreț american.

Cum a comentat Oana Zăvoranu faptul că a fost comparată cu Michael Jackson

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Zăvoranu a negat faptul că a apelat de foarte multe ori la medicul esterician, considerând că în ultimele decenii nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere fizic.

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit, astăzi, 49 de ani. Mesajul impresionant al soțului ei, Alex Ashraf: „Te iubesc din tot sufletul”

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel.

Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic. Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu”, a declarat bruneta recent, în emisiunea lui Dan Capatos.

Ce operații estetice ar fi făcut, de fapt, Oana Zăvoranu

Acum câteva luni, Nicoleta Dragne, una dintre cele mai cunoscute foste ispite de la „Insula Iubirii”, a scos la iveală declarațiile medicului estetician care a „remodelat-o” pe Oana Zăvoranu.

„În momentul în care a venit la mine, Oana era o fată frumușică, albă și extrem de simpatică. A vrut să își facă niște intervenții pentru că avea niște complexe la nivelul picioarelor.

Prima operație pe care i-am făcut-o a fost în trei etape: o liposucție la genunchi, o liposucție la coapse și apoi un transfer de grăsime la gambe.

I-am îngroșat gambele care erau foarte subțiri. A doua operație a fost la șold. Oana era foarte deranjată de felul în care arăta, se considera grasă și a vrut neapărat să fie băț. M-am conformat și i-am scos grăsimea inestetică din șolduri.

Citește și: Oana Zăvoranu şterge pe jos cu Adela Popescu din cauza unei reclame la scutece: „Când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geantă”

Pentru cei care nu știu, I-am făcut Oanei intervenții și la nivelul feței. A venit să îmi spună că nu e mulțumită de nimic și să îi fac ceva. I-am pus fire în obraz, un lifting cu fire, astfel că obrazul nu i-a mai căzut de la nopțile nedormite și de la alimentația haotică. Nu a fost mulțumită numai de lifting, așa că i-am pus și botox la nivelul ochilor”, a declarat medicul estetician Marek Vâlcu, citat de spynews.

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
S-a dat lege în România! Aceste produse nu se vor mai putea vinde din iulie 2024!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Dan Negru, furios că se închide Valea Oltului. Este incredibil ce a spus
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul atacului cu acid din Călărași! Anchetatorii au aflat că acesta nu a acționat singur
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Cinci răniți și un copil ucis în urma unui atac cu drone asupra regiunii ruse Krasnodar
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!