De unde puteţi să vă faceţi cumpărăturile pentru Paşti făra să ieşiţi din casă. Lista magazinelor online

Rstricţiile impuse de pandemia de coronavirus le complică şi mai mult românilor pregătirile de Paşte. Ne-am obişnuit să avem mese îmbelşugate cu fiecare sărbătoare, iar acest lucru nu se va schimba şi în acest an, chiar dacă lucrurile sunt puţin mai dificile. 
Romania TV
13 apr. 2020, 16:02
De unde puteţi să vă faceţi cumpărăturile pentru Paşti făra să ieşiţi din casă. Lista magazinelor online

Multe din magazinele la care tu mergeai în fiecare zi pentru cumpărături îţi pot livra produsele acasă. Tot ce rebuie să faci este să stai pe canapea şi să adaugi într-un coş virtual toate alimentele de care tu ai nevoie pentru o masă de Paşte perfectă. 

Cumpărăturile online de alimente par foarte avantajoase. Nu mai trebuie să te deplasezi la magazin, nu mai pierzi timp, costurile de livrare sunt mici, şi nu trebui să ieşi din casă şi să te expui inutil unor riscuri. 

Cele mai complexe servicii sunt oferite de Mega Image. Lanțul de magazine nu s-a extins chiar în toate orașele, dar livrează peste tot. Produsele proaspete pot fi livrate doar în București și zonele limitrofe. Pentru restul țării poți comanda doar produse mai rezistente.

Citeşte şi: Deţinuţii îi îndeamnă pe români să rămână în case în plină pandemie de coronavirus: „Cum rezistăm noi aici, aşa puteţi rezista şi voi”

Costul de livrare e 20 de lei, la orice adresă. În București, poți alege un interval orar de două ore în care Mega Image să-ți livreze cumpărăturile. Până la ora 22:30 în timpul săptămânii și până la ora 17:00 sâmbăta.

Carrefour oferă, de asemenea, servicii de livrare de cumpărături online. Numai că, deși magazinele Carrefour sunt distribuite cam în toată România, nu livrează mâncare decât în București, Ploiești și zonele limitrofe.

Costul de livrare e tot de 20 de lei. Dar cu cât faci mai multe cumpărături, cu atât e mai ieftin. La comenzile care depășesc 300 de lei livrarea este gratuită.

La fel ca la Mega Image, Carrefour te lasă să-ți alegi un interval de două ore în care să-ți aducă cumpărăturile acasă. Avantajul e că livrează și duminica. Are și o limită de greutate. Pentru un colet care depășește greutatea de 50kg, valoarea taxei este de un leu/kg suplimentar.

Citeşte şi: Celebrul scriitor Stephen King le cere scuze fanilor: Îmi pare rău dacă te simţi ca într-un roman horror

Mai poți comanda acasă alimente și de la Cora, însă doar în București și alte câteva orașe. Aceasta impune și câteva limite, comanda minimă este de 50 lei, iar numărul maxim de produse per comandă este 50. Taxa de transport este de 15 lei.

Mai există soluţia să-ți alcătuiești coșul de cumpărături online și tu doar să te duci să îl ridici, astfel nu pierzi timp prin supermarket şi nici nu iei contact cu multă lume. Poţi optă pentru plata cu cardul, astfel doar ridici cumpărăturile şi ai plecat. 

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Producția de energie a României s-a prăbușit
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Manipulare grosolană, la nivel mondial. Cum a căzut omenirea în capcană
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ministrul Transporturilor anunță reluarea circulației pe Valea Oltului din 9 august
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?