Decesul Mioarei Roman a unit familia! Oana Roman, bucuroasă de noile schimbări. ”E mai prezent, vorbim foarte des”

Anul acesta, Oana Roman a trecut prin momente grele, pentru că în luna februarie și-a pierdut mama, pe Mioara Roman. Vedeta a avut grijă de aceasta până în ultimul moment. Iată ce s-a schimbat de atunci în viața Oanei Roman.
Filip Stan
30 mai 2024, 12:32
Decesul Mioarei Roman a unit familia! Oana Roman, bucuroasă de noile schimbări. ”E mai prezent, vorbim foarte des”

Oana Roman a traversat o perioadă dificilă anul acesta, care în luna februarie s-a soldat cu moartea mamei sale, pe care a condus-o pe ultimul drum.

Citește și Oana Roman, supărată după ce fotbaliștii din Generația de Aur au purtat tricouri cu sigla unei case de pariuri la meciul de adio: „Este un fenomen îngrijorător”

Recent, Oana Roman a declarat că Petre Roman este mai prezent în viața ei și a fiicei sale, lucru care o bucură cu adevărat. Aceasta a declarat câteva cuvinte și despre oamenii pe care se bazează în viață.

Oana Roman a mărturisit că a devenit mai înțeleaptă și că nu mai face aroganțele din tinerețe la capitolul shopping.

”Tata e mai prezent”

Tot ea susține că extravaganțele pe care și le-a permis au fost pe banii ei și nu ai părinților așa cum au spus mulți răutăcioși, dar și că se bucură și în prezent de investițiile făcute în urmă cu multă vreme.

„Sunt câțiva oameni foarte importanți în viața mea, pe care mă bazez. E o mână de prieteni care îmi sunt ca familie”, a spus Oana Roman.

„În primul rând este familia Pascu în integralitatea ei și, slavă Domnului, sunt tare numeroși și asta e o binecuvântare. Toți sunt ca familia mea și eu sunt familia lor și atunci da, ei sunt acolo orice ar fi, oricând de peste 25 de ani.

Mai am câțiva, este Laurent Tourette care este prietenul meu de suflet la orice oră din zi și din noapte și mai am 2-3 prietene foarte importante, care sunt acolo, lângă mine”, a spus ea, conform Cancan.ro.

„Dar în ceea ce privește familia, s-au schimbat cumva legăturile după decesul mamei?”, a fost întrebarea adresată de reporteri.

„Tata e mai prezent și mai atent, mai implicat cumva și asta mă bucură foarte tare”, a răspuns ea.

Te-ar putea interesa și Oana Roman i-a dat replica lui Selly, după ce vloggerul a făcut-o „demagogă”: „M-a făcut să râd foarte tare, nici nu știe ce înseamnă”

„El pe mine mă sună, vorbim foarte des, dar mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei, da”, a mai spus Oana Roman.

„Ne poți da exemplu de o aroganță pe care ți-ai permis-o în tinerețe și pentru care ai fost certată de părinți?”, a mai întrebat reporterul Cancan.

„Nu aveau cum să mă certe, pentru că eu întotdeauna aroganțele le-am făcut din banii mei și din munca mea. Deci nu aveau cum să mă certe pe banii mei, dar m-am certat eu, deși aceste aroganțe – pe anumite obiecte scumpe, pe care le-am cumpărat – sunt obiecte pe care în proporție de 90 la sută le am și astăzi. Deci a meritat investiția cumva”, a mai spus vedeta.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Animalul crescut de români, dar care ajunge mai mereu la export. Statul îți dă 100 de euro pe exemplar dacă îl ai în curte. Puțini oameni cunosc schema financiară
Capital.ro
Ajutor pentru românii de la BLOC. Statul plătește 750 lei. Banii până la 31 decembrie
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Statul face concurență băncilor! Ce randament au în 2024 titlurile de stat
Adevarul
EXCLUSIV. Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale: „Nu mai pot fi spectator și să văd cum se duce țara-n cap“
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc
Cancan.ro
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată pe sora ei geamănă
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
ILEGAL pentru proprietarii de teren din România. Nu poți crește asta. Te arestează pe loc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Armata din Belarus desfășoară sisteme antiaeriene la granița cu Ucraina
MediaFlux
Putin AMENINȚĂ România! Pregătește o CONFRUNTARE DIRECTĂ
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?