Decizia incredibilă luată de Cornel Dinicu în legătură cu Ferma Dacilor. Ce se va întâmpla pe terenul devastat de incendiu

Cornel Dinicu, patronul Fermei dacilor, se află în arest la domiciliu după ce pensiunea sa a ars, iar incendiul a provocat moartea a opt persoane. Printre victime s-a aflat și fiul lui Cornel Dinicu.
Alina Costache
22 feb. 2024, 13:03
Decizia incredibilă luată de Cornel Dinicu în legătură cu Ferma Dacilor. Ce se va întâmpla pe terenul devastat de incendiu
Foștii angajați de la Ferma Dacilor, acuzați că au provocat incendiul mortal, rup tăcerea despre Cornel Dinicu: „Avea sânge pe palme și pe față”

Pe domeniul care a găzduit pensiunea Ferma Dacilor se va organiza anul acest o competiție la care sunt așteptate câteva sute de persoane. Săptămâna trecută, Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a obținut, din partea Tribunalului Prahova, permisiunea de a lua legătura cu concubina sa și cu unul din fiii săi, care au calitatea de martori în dosarul care vizează infracţiuni de distrugere din culpă cu consecinţe deosebit de grave.

În ciuda incendiului care a mistuit terenul pe care se afla pensiunea Ferma Dacilor, Cornel Dinicu a luat decizia să meargă înainte cu un eveniment sportiv care era programat anul acesta pe terenul pe care se află complexul. Este vorba despre competiția Dac Warrior. Potrivit Fanatik, competiția trebuia să aibă loc pe 20 aprilie 2024, pe un traseu de alergare pe teren variat, pe care vor fi amenajate diverse obstacole.

Citește și: Incendiul de la Ferma Dacilor. Soții pe care patronul Cornel Dinicu îi suspecta că ar fi dat foc complexului au ajuns la testul poligraf

Evenimentul Dac Warrior este organizat de Asociația de agrement și turism cultural Getica, care este înregistrată la aceeași adresă din Gura Vadului la care se află complexul Ferma Dacilor. Taxele de înscriere variază între 60 și 250 de lei.

Recent, pe pagina de socializare a Dac Warrior a fost postat, de către organizatori, un mesaj care anunță că evenimentul la care sunt așteptate aproximativ 600 de persoane a fost amânat pentru 31 august 2024. “Dragilor, în urma tragediei de la Ferma Dacilor am trecut prin momente foarte grele. Oameni foarte dragi nouă nu mai sunt printre noi. Locul care ne era acasă acum este mistuit.

Citește și: Cornel Dinicu a plâns minute în şir după ce a descoperit în cenuşă patina fiului său. Patronul de la Ferma Dacilor, dus de anchetatori la locul tragediei

Datorită greutăților prin care trecem în această perioadă, ediția Dac Warrior din aprilie 2024 se amână pentru 31 august 2024.  Cu ajutorul lui Dumnezeu vom pune o nouă cărămidă locului nostru de suflet și vom reveni un trib mai puternic!”, au mai comunicat organizatorii.”, se arată în mesaj.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Orașele din România unde prețurile apartamentelor s-au scumpit cel mai mult. Care este situația în Capitală
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Zodiile care trec prin cea mai bună perioadă a vieții. Norocul le răsare la fiecare pas
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?