Decizia radicală luată de Dana Roba în privința noului iubit: „Rudele mele nu-l acceptă deloc”. Care este soarta relației cu Beny

Dana Roba a trecut prin momente de groază alături de fostul soț, Daniel Balaciu, care a încercat să o omoare, aplicându-i mai multe lovituri cu un ciocan. Acum încearcă să își refacă viața alături de un tânăr pe nume Beny, bărbat ce i-a fost alături în această perioadă dificilă. Din păcate, însă, nu toată lumea este de acord cu relația lor.
Alina Costache
01 nov. 2023, 15:52
Decizia radicală luată de Dana Roba în privința noului iubit: „Rudele mele nu-l acceptă deloc”. Care este soarta relației cu Beny
Decizia radicală luată de Dana Roba în privința noului iubit: „Rudele mele nu-l acceptă deloc”. Care este soarta relației cu Beny

Dana Roba iubește din nou, după ce a trăit un adevărat coșmar alături de Daniel Balaciu. Acum încearcă să divorțeze de acesta și să își refacă viața alături de Beny, bărbatul care i-a fost alături în momentele grele. Make-up artista intenționează să se căsătorească cu Beny, însă unii membri din familia sa nu sunt de acord cu relația lor.

Citește și: Dana Roba, un nou mesaj controversat în plin scandal cu Daniel Balaciu: „Îmi voi purta cicatricile, cum a purtat Isus Cristos semnele cuielor pe trupul Lui”

Dana Roba, decizie radicală privind relația cu Beny

Vedeta a fost la un pas de moarte, după ce tatăl fetițelor sale și bărbatul cu care a fost căsătorită 7 ani a bătut-o cu sângere rece cu un ciocan. I-a spart craniul și i-a fracturat mâinile, aceasta având nevoie de foarte multe operații și tratamente pentru a se recupera cel puțin fizic. În ceea ce îl privește pe Beny, actualul său iubit, Dana Roba susține că vrea să îi devină soț, cei doi împărțit deja multe momente de cumpănă, dar și o mare iubire.

„Da, vrem să ne căsătorim pentru că ne iubim foarte tare. Eu îl iubesc pe el și el mă iubește pe mine. Suntem foarte fericiți împreună. Beny a reușit să mă cucerească în momentul când eu am trecut prin acele greutăți. El a fost mereu cu mine și îmi zicea mereu că sunt frumoasă. Plus că el mă hrănea cu lingurița, îmi dădea de mâncare, când eram în spital. Vrem să facem o nuntă cu peste 250 de invitați vara care vine. Cred că până atunci termin și eu cu divorțul de Daniel și o să pot face nunta. Cred că Daniel acolo în pușcărie este foarte frustrat mai ales după ce a vorbit la telefon cu Celine (una dintre fiicele lor – n.r) și i-a zis că ea are alt tată”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Dana Roba ne-a mai mărturisit că nu toți cei apropiați îl vor pe Beny alături de ea:

„Unele rude ale mele nu îl acceptă deloc. Îmi zic de ce nu a stat cu mine când aveam 17 ani și nu aveam nimic și de ce a venit acum când am de toate, dar pe mine asta nu mă interesează. Nouă ne este bine așa cum suntem și până la urmă eu trăiesc cu el, nu alții”, a mai declarat Dana Roba.

Recent, Dana a vorbit și despre planurile pe care le are după ce va divorța definitiv de Daniel Balaciu. Ea intenționează să își ia fiicele și să plece într-o vacanță, departe de viața tumultoasă de acasă.

„Peste vreo două săptămâni începe și procesul. De-abia aștept acest lucru, să divorțăm, și să mă duc cu fetițele mele în concediu, pentru că eu cu Daniel am fost în primii doi ani de relație în vacanță, după care m-a ținut ca o slugă acasă. Îmi spunea că nu mergem vara asta, o să mergem vara viitoare, de vara viitoare era cealaltă vară și tot așa. Plus că el nu putea să se deplaseze foarte mult cu mașina, pentru că avea permisul de conducere luat. Conducea de vreo zece ani mașina, dar fără permis de conducere. Nu a pățit nimic în tot acest timp, pentru că el în trecut a lucrat la jandarmi și se cunoștea cu toți de pe acolo”, a mai spus Dana Roba pentru sursa citată.

Citește și: Dana Roba, convinsă că a fost salvată de divinitate: „Sunt în viață datorită faptului că slujesc Dumnezeului celui viu”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Experiența de coșmar a unei românce în Anglia: „Mizerie, orice mănânci e fad, apa este oribilă. Dacă aveți proprietăți în România, nu le vindeți. Occidentul a decăzut”
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
A VENIT ORDIN direct de la poliție. Șoferii români au total INTERZIS. Se aplică până pe 9 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Articolul controversat din Newsweek despre Taylor Swift criticat de The Guardian
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!