Declaraţii cutremurătoare, mai pleacă Irina Columbeanu în SUA? Irinel visează să joace la nuntă: „Sper să ajung și eu să fiu socru mare”

Irina Columbeanu a spus adevărul despre plecarea în America. Cât de greu i-a fost să se despartă de tatăl ei și cum a schimbat-o viața peste Ocean. Irinel visează acum la ziua în care o va vedea mireasă.
Alina Costache
22 iun. 2024, 08:25
Declaraţii cutremurătoare, mai pleacă Irina Columbeanu în SUA? Irinel visează să joace la nuntă:
Interviu emoționant cu Irinuca și Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu trăiește momente speciale după ce viaţa i-a dat lovitură după lovitură şi a ajuns să-lşi traiscă bătrâneţile la azil. Irina, fiica lui și a Monicăi Gabor, a venit în România după șase ani, iar revederea a fost una spectaculoasă. S-a lăsat cu lacrimi și o bucurie greu de descris în cuvinte.

Irina a făcut dezvăluiri emoţionante în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Au trecut deja șase ani de când Irina Columbeanu a decis să lase în spate România și să se stabilească în America, unde mama ei locuiește în prezent alături de actualul partener, Mr. Pink. Adolescenta a luat-o de la zero și a început studiile peste Ocean, iar alegerea pare să-i fi adus numai satisfacții. A reușit să se dezvolte într-un mod frumos și să obțină reușite după reușite, dar nu se oprește aici. Are planuri în ceea ce privește cariera, chiar dacă este la început de drum. Cu toate acestea, Irina mărturisește că nu i-a fost deloc ușor să plece de lângă tatăl ei.

Irinuca și Irinel Columbeanu, schimb de replici emoționant, după șase ani în care nu s-au putut strânge în brațe: „Îți mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră”

În interviul emoționant acordat jurnalistului Adrian Voicu, și-a pus sufletul pe tavă. A povestit că este conștientă de câte sacrificii a făcut Irinel Columbeanu pentru binele și educația sa, mai ales că îi despart mii de kilometri și se văd extrem de rar. Iar pentru asta, spune ea, îi va fi mereu profund recunoscătoare.

„Irina Columbeanu: În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Adrian Voicu: Ești recunoscătoare pentru ceea ce a făcut tatăl tău când erai micuță pentru tine?

Irina Columbeanu: Enorm de mult. N-aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare. Îți mulțumesc (n. red către Irinel Columbeanu)! Știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră.

Adrian Voicu: Îți mai amintești ce sfat îți dădea când erai tu micuță, înainte să pleci?

Irina Columbeanu: Doar să nu mă schimb în ce vrea lumea să mă schimb, să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet și să fiu generoasă, cum este tatăl meu, să fiu ca el”, a povestit Irina Columbeanu în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Irinel Columbeanu se poate considera un tată mândru și împlinit din toate punctele de vedere. Singurul lucru pe care și-l mai dorește, spune el, este să-și vadă fiica în rochie de mireasă.

Momentan mai are de așteptat, însă a dezvăluit că până atunci ar fi bucuros să-l cunoască pe iubitul adolescentei.

„Adrian Voicu: Vă dați seama, acum șase ani a plecat Irinuca, un copil de 11 ani, și azi se întoarce Irina, o adolescentă de 17 ani.

Irinel Columbeanu: Și mâine-poimâine sper să ajung și eu să fiu socru. Nu e nimic concret, nu știu despre cine e vorba, dar bucuros l-aș cunoaște pe viitorul meu ginere.

Adrian Voicu: Am înțeles că este un tânăr francez, care studiază cu Irina la colegiu?

Irinel Columbeanu: Ea știe mai bine, dacă o să fie de acord să ne spună ceva.

Nașul lui Irinel Columbeanu: Ea e foarte tânără încă și sunt perspective multe. Ceea ce își dorește ea e să facă Medicina, nu oriunde, ci la cea mai bună școală de Medicină din lume.

(…) E o fată foarte muncitoare, foarte harnică și se implică în toate lucrurile, și sociale și cele care țin de anturajul ei. E o fată deosebită”.

Încă o surpriză pentru Irinel Columbeanu! Ramona Gabor a venit de la Dubai la scurt timp după Irinuca

Irina și Irinel Columbeanu, copleșiți de emoții când s-au revăzut la aeroport

Weekendul trecut a fost unul mult așteptat de Irinel Columbeanu. După 6 ani în care fiica lui nu a mai venit în România, a sosit momentul ca Irina să-l viziteze. Dorul s-a stins într-o fracțiune de secundă când fostul afacerist de la Izvorani și-a strâns copilul în brațe.

Suma uriașă plătită de Irinel Columbeanu pentru nașterea fiicei sale. Venirea pe lumea a Irinucăi a fost cel mai mediatizat eveniment al anului 2007

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost arsă din temelii?! „Era imposibil să ia foc”. Ipoteza halucinantă care s-a aflat abia acum

Însoțit de nașii de cununie, s-a pregătit pentru reîntâlnirea cu adolescenta și a mers la aeroport. Emoționat, cu un buchet imens de flori în mână, Irinel Columbeanu parcă a întinerit cu 10 ani când a dat ochii cu Irinuca, transformată acum într-o adevărată domnișoară. Momentul a fost unul copleșitor, iar jurnaliștii WOWbiz.ro au fost prezenți și v-au transmis imagini exclusive de la fața locului. Ulterior, Irina și tatăl ei ne-au dezvăluit și ce au simțit în clipa în care și-au sărit unul altuia în brațe:

WOWbiz.ro: Cum vă simțiți acum că v-ați revăzut?

Irinuca: Sunt cea mai fericită fată din lume!

Irinel Columbeanu: Și eu sunt cel mai fericit tată din lume!

WOWbiz.ro: Vă așteptați să fie o revedere atât de frumoasă?

 

Irina Columbeanu, dezvăluiri în PREMIERĂ! Muncește de la 17 ani pentru a-și ajuta tatăl, după ce fostul milionar a pierdut tot! Îi trimite mereu bani de azil lui Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu a povestit, emoționată, într-un interviu acordat jurnalistului Adrian Voicu, cum îi este alături tatălui ei de când Irinel Columbeanu a pierdut toți banii și ce încearcă să facă pentru a-i ușura traiul la azil.

Irina Columbeanu a reușit să-i îndeplinească cel mai mare vis tatălui ei vineri, 14 iunie, atunci când a aterizat, după șase ani, în România. Revederea a fost una extrem de emoționantă, atât pentru adolescentă, cât și pentru fostul milionar de la Izvorani. Vizita Irinei este pe final, dar nu se putea încheia oricum, ci cu un interviu spectaculos.

Invitată alături de tatăl ei în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, adolescenta a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre cum încearcă să-și ajute părintele, de când acesta a ajuns să locuiască într-un azil din Ghermănești.

Irina Columbeanu nu a uitat de tatăl ei. Cum a ajuns să-l ajute pe Irinel Columbeanu cu bani, de când fostul milionar locuiește la azil

Acum șase ani viața Irinei Columbeanu avea să se schimbe radical. Într-o zi, tatăl a dus-o la aeroport pentru a începe un nou capitol în America, alături de Monica Gabor, iar de atunci totul a luat o întorsătură radicală. Timpul a trecut, iar fetița micuță, plină de visuri și speranțe, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Irina s-a schimbat complet și acum a ajuns, la rândul ei, să-i întoarcă sacrificiile părintelui său.

Nu numai că îi este alături la orice pas de când Irinel Columbeanu a rămas singur, la sapă de lemn, dar îl și ajută din punct de financiar. Într-un interviu emoționant acordat jurnalistului și colegului nostru Adrian Voicu, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Irina Columbeanu a dezvăluit, printre lacrimi, că încearcă să îi trimită des bani tatălui ei, pentru a-și putea plăti cazarea la azil.

Deși studiază și este implicată într-o mulțime de proiecte și activități extrașcolare, își face timp să muncească și să-și câștige singură banii, la 17 ani.

„Adrian Voicu: Cum a fost prima clipă când l-ai văzut pe tatăl tău?

Irina Columbeanu: Foarte emoționant, un moment plin de bucurie, sunt foarte fericită!

Adrian Voicu: Cum ați descrie acel moment superb?

Irinel Columbeanu: Cel mai frumos și fericit moment din această vară!

Adrian Voicu: Zi-ne puțin despre tine. Ne-a spus nașul tău că vrei să urmezi Medicina.

Irina Columbeanu: Da, vreau să merg la o școală probabil în Elveția de Medicină, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place mult Știința, nu prea Matematica, dar încerc.

Adrian Voicu: Câte limbi străine vorbești?

Irina Columbeanu: Trei, engleză, română și franceză.

Adrian Voicu: Ai plecat un copil și te-ai întors o adolescentă.

Irina Columbeanu: În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Adrian Voicu: Știm că în această perioadă grea pentru tatăl tău ai fost necondiționat lângă el și l-ai ajutat cu ce ai putut.

Irina Columbeanu: Da, am întreținut conexiunea prin FaceTime și mesaje, suntem apropiați.

Adrian Voicu: Știu despre tine că ai și un job, chiar dacă ești la colegiu lucrezi!

Irina Columbeanu: Da, sunt hostess la un restaurant italian, dau meniuri și fac chestii d-astea, fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez.

Irinel Columbeanu: Nu mai e nevoie să spun nimic, decât că sunt foarte fericit să constat că am crescut o domnișoară în toată regula.

Adrian Voicu: Ești recunoscătoare pentru ceea ce a făcut tatăl tău când erai micuță pentru tine?

Irina Columbeanu: Enorm de mult. N-aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare. Îți mulțumesc (n. red către Irinel Columbeanu)! Știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră.

Adrian Voicu: Îți mai amintești ce sfat îți dădea când erai tu micuță, înainte să pleci?

Irina Columbeanu: Doar să nu mă schimb în ce vrea lumea să mă schimb, să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet și să fiu generoasă, cum este tatăl meu, să fiu ca el”, a declarat Irina Columbeanu în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Ce a simțit Irina Columbeanu când și-a revăzut tatăl, după atâta timp?
WOWbiz.ro nu a putut rata revederea anului, dintre Irinel Columbeanu și fiica lui, așa că am fost prezenți la fiecare pas alături de ei, încă de când adolescenta a aterizat în România. S-a lăsat cu lacrimi de bucurie și cu zeci de îmbrățișări. Cei doi parcă nu mai voiau să se dezlipească unul de celălalt, după atât de mult timp în care nu s-au văzut.

Irina a dezvălui pentru sursa citată că trăiește cele mai frumoase momente și se simte cea mai fericită, după întâlnirea pe care atât ea, cât și fostul milionar de la Izvorani au așteptat-o cu sufletul la gură. Chiar dacă călătoria cu avionul nu a fost una relaxantă și a trebuit să parcurgă 24 de ore din SUA, a uitat complet de oboseală când i-a sărit în brațe tatălui ei.

WOWbiz.ro: Cum vă simțiți acum că v-ați revăzut?

Irinuca: Sunt cea mai fericită fată din lume!

Irinel Columbeanu: Și eu sunt cel mai fericit tată din lume!

WOWbiz.ro: Vă așteptați să fie o revedere atât de frumoasă?

Irinel Columbeanu: Da!

„Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore pentru că a trebuit să mai aștept încă opt ore la aeroport în Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu! Deci totul a meritat”, a mai povestit Irinuca.

Irina l-a moștenit pe Irinel Columbeanu
Irina mărturisește că le va fi întotdeauna recunoscătoare părinților ei pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut pentru ea, de-a lungul timpului. Datorită lor are o educație exemplară și a ajuns să se dezvolte frumos. Ba chiar ne-a dezvăluit, în premieră, că a moștenit câteva calități de la tatăl ei, printre care iubirea pentru învățătură:

„O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, ne-a spus Irina, în exclusivitate.

 

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
BAC 2024. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la Limba și literatura română. Baremul de la bacalaureat 2024 conform edu.ro și Ministerul Educației
Capital.ro
UDREA, nevinovată. Băsescu a făcut anunțul: În penitenciar până a murit
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Se schimbă legea în România! Sunt vizați toți părinții!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Tartă cu vișine. Un deliciu pentru perioada verii
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la limba și literatura română, prima probă scrisă de la Bacalaureat
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
A devenit ilegal în România. Se suspendă permisul pe loc. Rămâi fără drept pentru 4 luni
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Coreea de Nord lansează două rachete balistice după exerciții militare comune ale SUA, Coreei de Sud și Japoniei
MediaFlux
ANALIZE GRATUITE pentru ROMÂNI de la 1 IULIE! Cea mai bună VESTE de AZI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?