Declaraţii halucinante ale lui Alin Stoica înainte de România – Belgia. „Hagi delirează, Dumitrescu mi-a luat locul la Mondiale, românii nu joacă fotbal!”

Alin Stoica, fiul fostului mare fotbalist Tudorel Stoica, a făcut mai multe declarații controversate înainte de meciul decisiv dintre România și Belgia, din Grupa E de la Euro 2024, prin care a criticat dur mai multe figuri importante din fotbalul românesc.
Filip Stan
21 iun. 2024, 19:26
Declaraţii halucinante ale lui Alin Stoica înainte de România - Belgia.
Declaraţii halucinante ale lui Alin Stoica înainte de România - Belgia. "Hagi delirează, Dumitrescu mi-a luat locul la Mondiale, românii nu joacă fotbal!"

Declaraţii halucinante ale lui Alin Stoica înainte de România – Belgia. Alin Stoica a criticat vehement declarațiile lui Gică Hagi, care a afirmat că România va învinge Belgia și va ajunge până în semifinalele Campionatului European. „Gheorghe Hagi a declarat anterior că România va câștiga cu Belgia și va ajunge până în semifinalele Campionatului European. Are nevoie de medicamente, delirează!”, a spus Alin Stoica pentru presa belgiană, conform GSP.

Pe de altă parte, Alin Stoica susţine că România s-a calificat la Euro 2024 datorită norocului și unor circumstanțe externe, cum ar fi conflictele care au afectat Belarus și Israel, permițând tricolorilor să beneficieze de avantajul disputării meciurilor pe teren neutru: „În calificări, România a fost ajutată de războaie! Belarus și Israel nu și-au putut disputa partidele pe teren propriu. În prima etapă au avut noroc fiindcă Lunin a crezut că este român. România nu joacă fotbal, doar așteaptă greșelile adversarului”.

Citeşte şi: Situaţia României la Euro 2024, complicată de victoria Ucrainei cu Slovacia. Calculele calificăriii şi criteriile de departajare în faza grupelor

Alin Stoica a fost, de asemenea, critic la adresa selecționerului Belgiei, Domenico Tedesco, și alegerilor sale tactice în meciul împotriva Slovaciei, şi a susținut că Belgia ar fi trebuit să câștige acel meci dacă ar fi fost el selecționer!

„Dacă Belgia se comportă normal, iar Tedesco nu face greșeli prostești în alcătuirea primului 11, Belgia ar trebui să se impună la pas, nu?. Eu unul nu am înțeles alegerile tactice din partida cu Slovacia. Fără Tielemans în primul 11, Carrasco a jucat fundaș stânga, Doku în flancul drept… ce a fost asta?! Cu Hazard selecționer, sau chiar cu mine, Belgia ar fi câștigat. Așa ar trebui să se întâmple cu România, diferența de valoare între cele două este uriașă. Belgia nu are voie să ofere cadouri, românii trăiesc din asta”, a declarat Alin Stoica.

Nici tricolorii nu au scăpat de criticile fostei speranţe a fotbalului românesc: „Stanciu are maturitatea necesară pentru a fi căpitan acum, golul său a fost fantastic, trebuie să recunosc, dar joacă în Arabia Saudită. Dacă mă antrenez puțin, și eu pot juca acolo. Răzvan Marin nu a progresat mult de când a plecat de la Standard. Ianis a fost selecționat doar pentru că este fiul lui Gheorghe”.

În ciuda criticilor, Alin Stoica a menționat relația sa personală cu Edi Iordănescu, cu care a crescut și a urmărit meciuri împreună, fiind legați de prietenia dintre părinții lor: „Am crescut împreună cu Edi Iordănescu. Tatăl său a fost antrenorul tatălui meu la Steaua. Urmăream partidele amândoi și ne jucam cu mingea între reprize. Ar fi trebuit să joc pentru Belgia, însă mi-am ascultat agentul la acel moment. Jurnaliștii au scris că pot juca pentru Belgia și am fost chemat de urgență la echipa națională. Eram văzut ca viitorul fotbalului românesc. Pentru Mondialul din 1998, Ilie Dumitrescu, în Mexic la acea vreme, a fost selecționat în locul meu. Putea să cânte la pian mai bine decât juca fotbal. Și la Euro 2000 am fost sărit din schemă”.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?